User Käyttäjä Salasana  
   
lauantai 18.5.2024 / 21:25
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > yleistä keskustelua tietokoneista > windows -ongelmat > ongelmia windows vistassa ja google chromessa
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
Ongelmia WIndows Vistassa ja Google Chromessa
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
PepperstoneFIN
Newbie
_
31. toukokuuta 2014 @ 22:43 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Hei,

Olen huomannut kannettavassa tietokoneessani ongelman, joka on tullut vasta hiljattain ilmi. Käynnistäessäni tietokonetta tietokone toimii hyvin, mutta kun käytän hetken Google Chromea niin selain ja tietokone jäätyy. Painoin CTRL + Alt + Delete, mutta sekään ei auttanut, sillä Windowsilta tuli viesti "sisäänkirjautuessa suojausasetuksia ei voitu luoda" tai jotain vastaavaa. Tämän jälkeen jouduin reboottaamaan koneen painamalla virtanappia pohjaan. Käynnistin tietokoneen uudestaan ja sama toistui: tietokone ja selain jääty ja jäätyminen jatkui, vaikken tällä kertaa sammuttanut tietokonetta.

Huomasin viestin myös Google Chromelta, joka ilmoitti jotain asetustiedostoista. Mikähän tietokoneessani on ongelmana? Kannettavan tietokoneen ikä on n. 4-5 vuotta. Aiemmin ongelmaa ei ole ollut.

Kannettavassa tietokoneessa on Windows Vista 32 bittinen järjestelmä ja Google Chromen uusin versio. Microsoft Security Essentials-ohjelmalla olen tarkistanut tietokoneen mahdollisilta viruksilta sun muilta. Mitään ei löytynyt. Palomuurikaan eivät estä minkään ohjelman toimivuutta.

Pöytäkoneessani tuli ilmi myös ongelmia, sillä pelatessani peliä peliin tuli huikea FPS pudotus. Olen pelannut kyseistä peliä jo kaksi vuotta ja on normaalisti toiminut 30-40 fps maksimi grafiikoilla. Tänään pelatessani FPS hyppeli 5-25 välillä ja peli jäätyili. Koskaan ei ole ollut aiemmin ongelmia tämän pelin kanssa.

Ihmetyttää kummasti mikä on vikana. Kyseisestä pöytäkoneesta löytyy Windows 7 Home Prerium 64-bittinen järjestelmä.
Junior Member
_
1. kesäkuuta 2014 @ 16:33 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Samaa ongelmaa myös täällä. WIN 8.1 64-bit käyttiksenä. Nyt kun tein korjausasennuksen winukkaan niin toistaiseksi näyttää pelittävän. Onneksi on tuo PS4 nyt omistuksessa :)

FD Arc Midi R2, Intel i5-6600K + Macho Direct, Gigabyte GTX970 G1, Asus Z-170A, DDR4 Hyper X 2666Hz 2x4G, Kingston 120Gb V300 SSD + 1 Tb HDD, Corsair RM750, Win 10 64-bit, Samsung 24" curved S24E510C FHD + BenQ G2220HD
afterdawn.com > keskustelu > yleistä keskustelua tietokoneista > windows -ongelmat > ongelmia windows vistassa ja google chromessa
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy