User Käyttäjä Salasana  
   
sunnuntai 19.5.2024 / 10:26
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > yleistä keskustelua tietokoneista > verkot > netti pysähtelee
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
Netti pysähtelee
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
jomppa12321
Newbie
_
8. maaliskuuta 2014 @ 09:09 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
ELikkäs tällainen ongelma:

Surffailen netissä ja noin minuutin välein kaikki pysähtyy muutamaksi sekunniksi. Jos katson vaikka jotain videota, niin ääni kuitenkin jatkuu. Hiiri liikkuu normaalisti ja selaimen pystyy sulkemaan normaalisti. Sama ongelma on myös moninpeleissä, esimerkkinä vaikka Battlefield 4 ja Rust, joissa sitä tapahtuu myös, mutta vähän harvemmin, riippuen pelaajamäärästä servulla. Enemmän pelaajia -> enemmän pysähtelyä. Sama ongelma on myös, vaikka käyttäisi ulkoista USB verkkosovitinta.

Tällainen ongelma ilmeni aivan yhtäkkiä ja vian on oltava koneessa, koska toisella koneella sama netti toimii ihan hyvin. (Emolevyn ajurit ovat ajan tasalla.)

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 8. maaliskuuta 2014 @ 09:14

Senior Member
_
8. maaliskuuta 2014 @ 10:09 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
ilman että tietää rautaa yhtään, päivitä verkkokortin ajurit ja tarkasta viirukset/haittaohjelman malwarebytes antimalwarella.


1. tarkasta haittaohjelmat, jos ei auta jatka eteenpäin.
2. lataa uusin ajuri valmiiksi.
3. poista vanha ajuri ja buuttaa kone.
4. asenna uusi ajuri.

i7-4770k@4,4GHZ/R9 290 OC+accelero xtreme III/8gb ddr3 1600mhz/Gigabyte z87x-d3h/Phanteks PH-TC14PE/5x fractal 140mm low speed/Fractal R4/Seasonic platinum 760w/samsung 830 256gb ssd/500gb hdd/Roccat kone xtd ja roccat isku.
jomppa12321
Newbie
_
8. maaliskuuta 2014 @ 16:29 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ei auttanut haittaohjelmien poistaminen. Ajurien poistaminen ja uudelleenasentaminen näytti että olisi toiminut ehkä hetken, mutta alkoi kuitenkin uudelleen vähän ajan päästä.
Senior Member

12 tuotearviota
_
8. maaliskuuta 2014 @ 17:34 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Asenna koko windows uudestaan?

Win 10 Pro | Intel i7 8750h | GTX 1060 6GB | 32GB DDR4 | 500GB NVMe SSD + 1TB HDD
jomppa12321
Newbie
_
8. maaliskuuta 2014 @ 18:40 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Mieluiten sitten ratkaisuja sellaisilta ihmisiltä, jotka tietävät mistä on kyse ja mikä auttaa, koska windowsin uudelleen asentaminen on sen verran iso juttu etten sitä viitsi ihan turhaan tehdä ellei se oikeasti auta...
Senior Member
_
8. maaliskuuta 2014 @ 19:15 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jomppa12321:
Ei auttanut haittaohjelmien poistaminen. Ajurien poistaminen ja uudelleenasentaminen näytti että olisi toiminut ehkä hetken, mutta alkoi kuitenkin uudelleen vähän ajan päästä.
hmmn, aika outoa että hetken toimi, teitkö malwarebytesillä täyden tarkistuksen? jos löytyi jotain niin viitsitkö kaivaa ne logit ja postata niin tietää jos oli/on joku nettiä reippaasti käyttävä haitake mikä ei välttämättä lähtenyt kokonaan. nuo logit löytyy mbamista omalta välilehdeltään.

tietty tuo videoiden/pelien tökkiminen voi viitata myös näytönohjaimeen, päivitä varmuudeksi näyttiksen ajurit.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Legitti:
Asenna koko windows uudestaan?
ei nyt ehkä kuitenkaan kannata heti tähän ryhtyä.

i7-4770k@4,4GHZ/R9 290 OC+accelero xtreme III/8gb ddr3 1600mhz/Gigabyte z87x-d3h/Phanteks PH-TC14PE/5x fractal 140mm low speed/Fractal R4/Seasonic platinum 760w/samsung 830 256gb ssd/500gb hdd/Roccat kone xtd ja roccat isku.
jomppa12321
Newbie
_
8. maaliskuuta 2014 @ 20:56 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
F:\LADATUT TIEDOSTOT\rcpsetupst_RC1_ZZ_L_1.exe (PUP.Optional.RegCleanerPro) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\LADATUT TIEDOSTOT\rcpsetupst_RC1_ZZ_S_1.exe (PUP.Optional.RegCleanerPro) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\LADATUT TIEDOSTOT\SoftonicDownloader_for_bloodshed-dev-c.exe (PUP.Optional.Softonic) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\LADATUT TIEDOSTOT\SoftonicDownloader_for_driver-sweeper.exe (PUP.Optional.Softonic) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\LADATUT TIEDOSTOT\SoftonicDownloader_for_slender-the-eight-pages.exe (PUP.Optional.Softonic.A) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\vanhatjutut\Program Files (x86)\SearchProtect\Main\bin\CltMngSvc.exe (PUP.Optional.Conduit.A) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\vanhatjutut\Program Files (x86)\SearchProtect\Main\bin\SPTool.dll (PUP.Optional.Conduit.A) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\vanhatjutut\Program Files (x86)\SearchProtect\Main\bin\uninstall.exe (PUP.Optional.Conduit.A) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\vanhatjutut\Program Files (x86)\SearchProtect\SearchProtect\bin\cltmng.exe (PUP.Optional.Conduit.A) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\vanhatjutut\Program Files (x86)\SearchProtect\SearchProtect\bin\SPTool64.exe (PUP.Optional.Conduit.A) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\vanhatjutut\Program Files (x86)\SearchProtect\SearchProtect\bin\SPVC32.dll (PUP.Optional.Conduit.A) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\vanhatjutut\Program Files (x86)\SearchProtect\SearchProtect\bin\SPVC32Loader.dll (PUP.Optional.Conduit.A) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\vanhatjutut\Program Files (x86)\SearchProtect\SearchProtect\bin\SPVC64.dll (PUP.Optional.Conduit.A) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\vanhatjutut\Program Files (x86)\SearchProtect\SearchProtect\bin\SPVC64Loader.dll (PUP.Optional.Conduit.A) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\vanhatjutut\Program Files (x86)\SearchProtect\UI\bin\cltmngui.exe (PUP.Optional.Conduit.A) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\vanhatjutut\Users\Joni\AppData\Local\genienext\nengine.dll (PUP.Optional.NextLive.A) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\vanhatjutut\Users\Joni\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\IE8HNNL8\Mobogenie_Setup_2.1.37_666[1].exe (PUP.Optional.NextLive.A) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.
F:\vanhatjutut\Users\Joni\AppData\Roaming\newnext.me\nengine.dll (PUP.Optional.NextLive.A) -> Karanteenattu ja poistettu onnistuneesti.

Tommoset. Näytönohjain on ajantasalla myös.
jomppa12321
Newbie
_
8. maaliskuuta 2014 @ 22:34 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Jahas. Näytönohjaimen ajurien uudelleenasennus auttoi.
Mainos
_
__
 
_
jomppa12321
Newbie
_
9. maaliskuuta 2014 @ 09:22 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Paitsiettä ei auttanutkaan. Alkoi seuraavana päivänä taas uudelleen. Tämä menee kyllä jo aika kummalliseksi...
afterdawn.com > keskustelu > yleistä keskustelua tietokoneista > verkot > netti pysähtelee
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy