User Käyttäjä Salasana  
   
sunnuntai 2.6.2024 / 11:58
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > keskustelua kännyköistä > uutta puhelinta ostamassa > paras lippulaiva puhelin tällä hetkellä
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
Paras lippulaiva puhelin tällä hetkellä
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Keskiolut
Newbie
_
11. kesäkuuta 2013 @ 23:28 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Iltaa,vanha Samsung Galaxy Note 1 meni sitten hajalle joten tarvitsisin uutta luuria,joten mikä olisin teidän mielestä tällä hetkellä se parhain lippulaiva

onko se

Samsung Galaxy S4?
Sony Xperia Z?
Htc One?
Nokia 925?

tai onko tässä kesän aikana tulossa mitään uusia malleja joita kannattaisi venailla?

kimmo venäläinen
AfterDawn Addict
_
12. kesäkuuta 2013 @ 09:16 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Minun mielestäni noista paras malli olisi tuo S4, koska siinä on nopein suoritin ja suurin akku. HTC One ongelmaksi muodostuu korjattavuus joka tosin ei tavan käyttäjää paljon haittaa. Myös akun vaihto on hankalaa kotikonstein. Hyvänä puolena on äänenlaatu.

Xperia Z taas kestää jonkinverran vettä joka on hyväasia älypuhelimen suhteen. Lumia malli häviää noille näytön resoluutiollaan ja koollaan.

Mutta parhaan mielikuvan saat testaamalla näitä kaupassa.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 12. kesäkuuta 2013 @ 09:18

Senior Member
_
12. kesäkuuta 2013 @ 10:02 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Note 2 on varmaan myös varteen otettava vaihtoehto jos kynälle löytyy käyttöä. Mitä tehoihin tulee niin grafiikka piiri ei ole mikään huippu enään mutta en ole peliä löytänyt mikä ei pyörisi, olen kuitenkin GTA 3 yms. Kokeillut. Prosessori sen sijaan on kärkikastia ja ainakin oman pieksee bencmarkeissa kaikki muut mallit laskentatehoa kun mitataan.(kyllä myös s4:sen)

Niin ja akun kesto? 2pvä (sis. ~9h näyttö päällä) kestää kun laittaa virransäästön päälle siellä 50% paikkeilla, itse en ainakaan hidastumista huomannut ole kun laittaa tuon virransäästön.
AfterDawn Addict
_
12. kesäkuuta 2013 @ 10:07 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ja tarvittaessa voi ostaa erillisen akun jos laitteen oma ei tunnu kestävän riittävästi. Niitä myydään 20-70 euron hintaan riippuen kapasiteetista.
Senior Member

6 tuotearviota
_
12. kesäkuuta 2013 @ 16:00 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
No varmaan ei kukaan pysty sanomaan, mikä on paras. Valihe ensin käyttöjärjestelmä ja mieti puhelinta vasta sitten. Lumia 925 on varmaan windows phoneista paras ja S4 androideista, kuten Note 2 on hyvä myös.

Sitä en tiedä, milloin ihmiset oppivat, ettei puhelimen tehoilla ole MITÄÄN väliä. Puhelimen toimivuudella on. Ainut asia, missä noiden miljoonaydinprosessoreiden tehot näkyy, on bencmark testit. Koitelkaa sovellusten avautumisaikoja, selaimen nopeutta yms. Älkää verratko mitään tehoja eri alustojen välillä.

Intel core i7 4700mq, nvidia geforce GTX765m,8GB, 750GB 7200rpm
Member

4 tuotearviota
_
12. kesäkuuta 2013 @ 22:14 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 7520G:
Lumia 925 on varmaan windows phoneista paras ja S4 androideista, kuten Note 2 on hyvä myös.
Itse pidän HTC Onea mainituista Android-vaihtoehdoista parhaana.
R3DgRu
Member
_
17. kesäkuuta 2013 @ 18:56 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ainakin peleissä tehoilla on väliä. Paskaa puhut jos sanot ettei tehoilla ole mitään väliä. Esim. nyt jos menisin ostamaan puhelinta/tablettia, niin en ostaisi sitä jos se saa quadrantista alle 6000 pistettä. Sitä voidaan pitää hyvänä rajana sille, että sillä voidaan pelata parivuotta raskaimpia pelejä.
Senior Member
_
17. kesäkuuta 2013 @ 19:18 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti naapurinjorma:
Ainakin peleissä tehoilla on väliä. Paskaa puhut jos sanot ettei tehoilla ole mitään väliä. Esim. nyt jos menisin ostamaan puhelinta/tablettia, niin en ostaisi sitä jos se saa quadrantista alle 6000 pistettä. Sitä voidaan pitää hyvänä rajana sille, että sillä voidaan pelata parivuotta raskaimpia pelejä.
ei noilla mitään merkitystä ole, varsinkaan quadrant pojoilla. oma note 2 saa 5k aosp romilla(normi ~6,8k), mutta on paljon sulavampi kuin vakiona. pienillä io tweakeillä pisteet nousee 10k tuntumaan mutta oikea suorituskyky heikkenee. toisin sanoen täyttä paskaa tuo testi. kokeile mieluummin 3dmark jos haluat mitata peli suorituskykyä.
Senior Member

6 tuotearviota
_
17. kesäkuuta 2013 @ 22:07 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus:
Ainakin peleissä tehoilla on väliä. Paskaa puhut jos sanot ettei tehoilla ole mitään väliä.
Et tainnut lukea seuraavaa lausetta?

Lainaus:
Puhelimen toimivuudella on.


Intel core i7 4700mq, nvidia geforce GTX765m,8GB, 750GB 7200rpm
Temposaur
Junior Member
_
19. kesäkuuta 2013 @ 12:17 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Nuo kaikki luurit ovat hyviä. Jos sinulla on paljon ostettuja android-sovelluksia, niin android-luuri kannattaa valita windows phonen sijaan.

Itsellä on kolmisen vuotta ollut Samsungin luuri työpaikan puolesta (nyt S3), ja en ole tykännyt luurin materiaaleista yhtään. Eli liukkaalta saippuapalalta ovat aina tuntuneet, kun taas HTC:n ja Sonyn luurit antavat pelkän ulkonäön perusteella paljon viimeistellymmän vaikutelman. Luurien sisuksethan noissa on hyvinkin samaa tasoa, joskin Sonyn ja HTC:n luureissa kameroiden pitäisi olla selkeästi paremmat (android-luureista).

Jos taas tykkäät kuvailla paljon, niin Nokia.

Itse ottaisin HTC Onen tai Sony Experia Z:n vain koska Samsung on jo niin nähty.
Mainos
_
__
 
_
Taeco
Senior Member
_
20. kesäkuuta 2013 @ 12:18 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Jep, kannattaa miettiä, mikä sinulle on tärkeintä.

Jos valokuvaat paljon, niin ehdottomasti kannattaa odottaa vielä kuukausi, että Nokia julkaisee uuden lippulaivansa 41MP kamerasensorilla. Samalla olisi tulossa uusi kameraohjelmisto, joka tarjoaisi huomattavan määrän uusia ja tehokkaampia säätömahdollisuuksia.

Jos kamera ei ole tärkein kriteeri, mutta netin selaaminen ja sosiaaliset verkostot ovat lähellä sydäntäsi, Windows Phone (joskaan ei välttämättä tarvitse olla em. malli) lienee edelleen sopivin sinulle tarjoten nopean selailun, integroidun Facebookin, Twitterin ja Skypen.

Jos vietät päiväsi pelaillen, kannattaa kääntyä Androidin puoleen. Android tarjoaa tehokkaamman raudan ja huomattavasti laajemman pelitarjonnan. Tosiaan kuten edellä mainittiin, pelaaminen on ainoa, jossa kannattaa vilkaistakaan kännykän tehoihin - muuten kannattaa mennä kaupan hyllylle tesmailemaan.

Jos tykkäät sääntää ja vääntää elektroniikan kanssa, on Android ehdoton valinta. Voit muuttaa käytännössä kaiken - jos valmiina olevat säädöt eivät tyydytä, voit vaihtaa käyttöjärjestelmänkin uuteen.

Käyttöliittymät jakavat mielipiteitä, joten niitä kannattaa itse kokeilla. Siinä missä Windows Phone tarjoaa täysin lagittoman käyttökokemuksen, saattaa Androidin käyttöliittymä vielä tänä päivänäkin nykiä. Toisaalta Androidille on tarjolla tarkempia näyttöjä, joka voi tiettyihin mieltymyksiin tarjota silmäniloa - mutta WP:n näytötkään eivät ole millään tapaa epätarkkoja, eikä pikseleitä normaalilta etäisyydeltä huomaa WP:n väljässä käyttöliittymässä.

Jos päädyt Androidiin, valitsisin HTC Butterfly s:n, joka on HTC One:sta käytännössä paranneltu versio: www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2013/06/19/htc_esitteli_uuden_ultrapixel-kameralla_varustetun_puhelimen . Jos taas Windows Phone kutkuttaa mieltäsi, on Nokian EOS-koodinimen tuleva puhelin mielestäni ehdoton valinta: www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2013/06/19/nokia_kommentoi_tulevaa_julkistusta_41_miljoonaa_syyt
afterdawn.com > keskustelu > keskustelua kännyköistä > uutta puhelinta ostamassa > paras lippulaiva puhelin tällä hetkellä
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy