User Käyttäjä Salasana  
   
keskiviikko 15.1.2025 / 18:01
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > keskustelua kännyköistä > android > täydellistä android -puhelinta etsimässä.
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
Täydellistä Android -puhelinta etsimässä.
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Senior Member

3 tuotearviota
_
5. tammikuuta 2013 @ 15:50 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kuten otsikko kertookin: tähän ketjuun voisi ehdotella tämän hetken parhaimpia High-End Android -luureja. Oletetaan että hinta ei ole ongelma, mutta hyvästä hinta/laatusuhteesta voi saada plussaa. Yli 5,5" näytönkoolla olevia publetteja ja tabelimia ei oteta matkaan, laitetaan raja Galaxy note II:een (5,5" näyttö) ja vastaavan kokoisiin, vaikka valikoima laajeneekin jo silloinkin normikokoisista älypuhelimista aika lailla.

Pienin hyväksyttävä näytönkoko on ehkä noin 4,3" ,mutta silloin puhelimelta vaaditaan jo jokin erityisominaisuus päästäkseen listalle. 4,3" Älypuhelimia löytyy niin paljon, että niitä ei muuten kannata lähteä listaamaan.
Esim. 4,3" näytölliset Sony Xperia Acro S ja V pääsevät listalle erinomaisen näyttönsä (342 ppi) ja vedenpitävyytensä vuoksi.

Koosta en laita plussia enkä miinuksia, koska se on mielipidekysymys. Toisille Samsung galaxy S3 on liian suuri yhdellä kädellä käytettäväksi ja matkassa kuljetettavaksi. Toiset taas vaativat vähintään Noten näytön kokoa nettiselauksiinsa.

Laitan joitain esimerkkejä mahdollisimman hyvistä Android -puhelimista ja niistä plussia ja miinuksia. Uusia kandidaatteja voi ehdotella ja voin niitä sitten päivitellä aloituspostaukseen. Tähän mennessä täydellistä android -puhelinta ei ole vielä löytynyt (eikä varmaan koskaan tule löytymään), vaan hyvät ominaisuudet jakautuvat useampien kännyköiden kesken ja ostajat joutuvat aina tekemään jonkinasteisia kompromisseja puhelinta valitessaan. Kuuluisa Samsung Galaxy S III:kaan ei ole täydellinen, vaikka melko lähellä ollaankin.

Pyrin olemaan mahdollisimman puolueeton ja jättämään omat mielipiteeni aloituspostauksen ulkopuolelle, vaikka itselläni on myös oma lehmä ojassa ja uusi puhelin on hankinnassa.

Varoitus: Valmistajien esittelytekstit saattavat sisältää yleistyksiä kyseisen merkin parhaimmista 4,3"-5,5" näytöllisistä puhelimista, eivätkä ne välttämättä päde valmistajan muihin tuotteisiin. ;) Ja ilmoittakaa ketjuun, jos huomaatte joitain kirjoitus/asiavirheitä tekstissä niin huomaan korjata.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SAMSUNG

Samsung - tuo Androidien kuningas on tuttu ja turvallinen valinta. Softaosaaminen on hyvää ja amoled näyttää hienolta sekä hienoutta suojaa Gorilla Glass. Kameratkin ovat hintaluokassaan aina huippuluokkaa. Irroitettavat akutkin ovat yleensä vakiovarusteena, joten akunkestoa on helppo parantaa.

-Galaxy S III i9300

Plussat:
+4,8" 720x1280 S-amoled -näyttö ja Gorilla glass 2.
+Tehokas ja vähävirtainen Exynos 1,4Ghz 32nm neliydinprossu.
+Ram -muistia 2GB
+Huippuluokan kamera (8MP) ja videokamera (1080p@30FPS). Etukamerassakaan (1,9MP) ei moittimista.
+Saatavilla paljon oheistarviketta, esim. akkuja, suojia yms. myös Samsungin virallisia.

Miinukset:
-Ei mikään pudotuskestävin kampe eikä laadun tuntukaan ole välttämättä paras mahdollinen. Melko lasinen ja muovinen olemus.
-Monet miespuoliset (itseni mukaan lukien) eivät erityisemmin pidä puhelimen ulkonäöstä. Ehkä vähän "tyttömäinen". Suomessa värivaihtoehdot: Valkoinen, punainen ja sinertävä. Mustaa ei tahdo mistään saada.
-Ei suojauksia kosteutta, pölyä tai iskuja vastaan. Onneksi näyttö kestää Gorilla glassilla varustettuna hyvin naarmuttamista.

Siltä väliltä:
+/- Vakioakun kesto voisi olla parempi, vaikka 2100mAh:n kanssa ylletäänkin markkinoiden keskitason yläpuolelle. Jos paksuus ei haittaa niin ongelma korjaantuu ostamalla suuremman kolmannen osapuolen akun. Ja niitähän löytyy.

Galaxy S III speksit



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SONY

Sony osaa tehdä tyylikkäitä puhelimia tyylikkäillä näytöillä. Valmistaja ei kuitenkaan käytä kalliimpien puhelimien näytöissään Gorilla Glassin tapaista Dragontrailia, mikä on pienoinen pettymys. Muut heikkoudet Sonyn yläpään puhelimissa on akunkesto ja joissain myös akku on integroitu.

-Xperia Ion lt28h ja Xperia T
Puhelimet ovat rautatasolla hyvin yhtenevät, kuten vedenkestävät Xperia V ja Acro S ovat keskenään. Suurimmat erot Ionin ja T:n välillä ovat prosessori ja kamera. Myös hinta on vanhemmassa Xperia Ionissa alhaisemmalla tasolla. Molemmille on luvassa Jelly Bean.

Plussat:
+4.55" 720x1280 TFT -näyttö on tarkka ja juuri sopivan kokoinen, eikä se käytännössä häviä kilpailijoiden vastaaville S-IPS tai S-Amoled -näytöille.
+Molemmista puhelimista löytyy 1,5GHz:n Qualcomm Snapdragon tuplaydinprossessorit. Ionissa on vanhempi S3 45nm (MSM8260) ja uudemmassa Xperia T:ssä on uudempi ja virtapihimpi S4 28nm (MSM8260A).
+Xperia T:n 13Mp kamera ja Ionin 12Mp Kamera 1080p@30FPS -videokuvauksella ovat laadultaan hyvää luokkaa.
+Laadukas viimeistely. Ionin kupera takakuori on harjattua alumiinia ja reunoista löytyy pehmeämpää kumia paremman pidon vuoksi. Xperia T noudattaa koveraa designiä.

Miinukset:
-Ionin S3 -prossu on vanhahkoa tekniikkaa ja kuluttaa suhteellisen paljon virtaa.
-Eivät kestä kosteutta, pölyä ja pudotuksia eikä näytön suojauskaan ole erityisen hyvä. Helposti sirpaloituvan (ja naarmuttamista kestävän) lasinäytön päällä on näytön sirpaloituessa sen kasassa pitävä naarmuuntuva suojakalvo, jota ei saa helposti irti. Suojakalvon käyttö näiden päällä olisi suositeltavaa.
-Ionin 1900mAh akun kesto on keskivertoa huonompi, johtuen suuresta näytöstä ja runsaanpuoleisesti virtaa kuluttavasta prossusta. Akkua ei myöskään saa vaihdettua isompaan. Xperia T:n akku on vieläkin pienempi, mutta uudemman prosessorin ansiosta akkukesto on hiukan parempi. Tässäkään akkua ei saa vaihdettua.
-Kameran Auto Focus ainakin Ionissa on hitaanpuoleinen. (?)
-Ei suojausta pölyä, vettä tai iskuja vastaan.

Xperia T vs Xperia Ion speksit.




-Xperia Acro S ja Xperia V

Nämä Sonyn Xperia -mallit ovat luultavasti markkinoiden parhaat vedenkestävät IP57 -luokituksen saavat puhelimet. Xperia V on uudempi ja kalliimpi, mutta käytännössä ominaisuudet ovat hyvin yhteneviä. Erot uudemman V:n hyväksi ovat vähävirtaisempi prosessori, ainakin speksien mukaan hiukan tarkempi kamera, ja se, että se on 27g kevyempi. Vanhemman Acro S:n vahvuudet ovat: suurempi sisäinen muisti (16GB vs 8GB) ja parempi etukamera (1,3Mp vs VGA). Vaikka Acro S:ssä on suurempi akku (1910mAh vs 1750mAh), sen kesto ei ole pidempi. Molemmat on päivitettävissä Android 4.1:een eli Jelly Beaniin.

Plussat:
+Tarkka 4,3" 720x1280 TFT -näyttö. (342 ppi)
+Hyvä veden ja pölynsieto. IP57-luokitus.
+SD -korttipaikka, mikäli Xperia V:n 8gb tai Acro S:n 16GB sisäistä muistia ei riitä.
+Hyvätasoiset kamerat.
+Xperia V:ssä akkuun pääsee käsiksi, mutta ns. "tehoakkuja" ei ainakaan vielä ole saatavilla. Ionissa on integroitu akku.

Miinukset:
-Näyttöjen suojaamiseen ei ole käytetty dragontrailia, vaan näytöt ovat helpohkosti särkyvää lasia, joiden päällä on ajan mittaan naarmuuntuva suojakalvo.
-Akunkesto voisi olla parempi molemmissa puhelimissa. Xperia V:n akunkesto on vähävirtaisemman Snapdragon S4 -prosessorin ansiosta hieman pidempi, vaikka puhelimen akku onkin pienempi. Vain Xperia V:ssä akku on vaihdettavissa.

Siltä väliltä:
-Puhelimien 1,5Ghz tuplaydinprosessorit ovat kohtalaisen tehokkaita, mutta Acro S:n Virtasyöpömpi Snapdragon S3 1,5Ghz (scorpion) tuplaydinprosessori on jo melko vanhanaikainen. Xperia V:n 28nm prosessilla valmistettu Snapdragon S4 (Krait) 1,5Ghz tuplaydinprosessori on nykyaikaisempi, mutta ainakaan akkukeston puolesta Xperia V ei tästä paljoa hyödy, koska akku on pienempi.

Xperia Acro S speksit. Xperia V speksit.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HTC

Perustyylikkäitä puhelimia ok Androidilla. Akunkesto on ollut HTC:lla heikkoutena, mutta Mugen Power on keksinyt mm. One X:ään mielenkiintoisen ratkaisun ulkoisella akkukotelolla (3200mah tai 6000mah), joka lataa alkuperäistä akkua puhelimen takakannessa sijaitsevien liitinnastojen avulla.

-One X (suluissa One X+)

Plussat:
+ 4,7" 720 x 1280 S-IPS näyttö, jota suojaa Gorilla Glass 2
+ Tehokas Nvidia Tegra 3 1,5Ghz (1,7Ghz) neliydinprosessori.

Miinukset:
-Kamera ei ole niin hyvä kuin vastaavanhintaisessa Galaxy S III:ssa. 1080p videokuvauksen FPS:kin on vain 24.
-1800 mAh (2100mAh) akku on pienehkö, mutta Mugen power tarjoaa satasen hintaan 3200mAh ja 6000mAh ulkoisia "takakansia" jotka eivät pelkästään tee puhelimesta 2 tai 3 kertaa painavampaa ja paksumpaa vaan myös 2,5 tai 4,5 -kertaisen akunkeston. Vakioakun kesto on GSMArenan testin mukaan One X+:ssa huomattavasti parempi, vaikka akku ei olekaan paljoa suurempi ja prosessorin kellotaajuuttakin on nostettu.
-Ei pöly/vesisuojausta.
-Ei paikkaa ulkoiselle muistille.

One X speksit. One X+ Speksit.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GOOGLE

Hyvää Googlen yhteistyöllä tehdyissä Nexus -puhelimissa on aina puhdas Android ilman välikäsien (puhelinvalmistajien) omia viritelmiä. Tämän vuoksi Googlen puhelimet saavat myös ohjelmistopäivityksensä aina ensimmäisenä. Toisaalta Nexuksista puuttuu ulkoiset muistipaikat (painottaakseen pilvipalveluita kai). Muut heikkoudet ovat perinteisesti olleet kamera ja akut. Uusimmassa Google Nexus 4:ssä kamera on jo siedettävä, muttei vielä läheskään Galaxy S III:n tai edes One X:n tasoa. Vaikka Nexus 4:ssä akunkesto on parantunut paljon Samsung galaxy Nexukseen nähden, on se silti vain keskinkertainen. Lisäksi se ei ole vaihdettavissa kuten Galaxy nexuksessa oli.

LG Google Nexus 4
Plussat:
+4,7" 768x1280 IPS Plus -näyttö Gorilla Glass 2:lla suojattuna.
+Nopea Snapdragon S4 28nm 1,5Ghz neliydinprossu.
+2GB Ram -muistia.
+Todella tyylikäs ja hyvin viimeistelty puhelin yksityiskohtia myöten. Myös takakuori on Gorilla Glassia, mikä vähentää naarmuuntumista. Reunoilla olevat grippikumit pitävät huolen, että känny pysyy hanskassa liukkaasta takakuoresta huolimatta.

Miinukset
-Kamera (8Mp ja 1080p@30FPS) voisi olla tämän hintaluokan puhelimessa parempikin. Laatu ei yllä ihan edes Galaxy S II:n kameran tasolle.
-2100mAh akku ei ole tälle puhelimelle tarpeeksi ja on kestoltaan edelleen aika kehno.(edellisiin Nexuksiin verrattuna) Akku ei ole itse vaihdettavissa.
-Micro-SD korttipaikka puuttuu, joten puhelinta ostaessa sisäistä muistia kannattaa varata heti maksimi eli 16GB, jos 8gb ei riitä.

Siltä väliltä:
+/- Takakuori voi sirpaloitua pudotessaan asfaltille, kuten Gorilla glass yleensäkin. Naarmunkestossa on siis puolensa.
+/- Suomessa puhelin on jostain syystä hirveän kallis. Jos rapakon takana myytävien hinnat muutettaisiin suoraan $->?, hinta olisi luokkaa 250e-300e. Suomessa uuden hinta on kaksinkertainen.

Google Nexus 4:n tarkat speksit.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MOTOROLA

Motorolan Droid Razr MAXX on ansainnut mainetta huimalla akkukestollaan, mutta samaan aikaan RAZR:in nimeä ovat tuhrineet netissä levinneet kauhutariat puhelimen näytön halkeilusta täysin itsekseen tai lämpövaihtelujen seurauksena. Sama ongelma koskee myös pienemmällä akulla varustettua Droid RAZR:ia. RAZR MAXX:sta on olemassa myös isompi versio: Motorola DROID RAZR MAXX HD, joka on varustettu 4,7" 720x1280 S-Amoled näytöllä ja 1,5Ghz:n tuplaydinprosessorilla (S4 Plus, Krait) . Tätä ei ole vielä Suomessa saatavilla.

-Droid RAZR MAXX

Plussat:
+Suuri ja pitkäkestoinen 3300mAh akku, vaikka puhelimen paksuus on vain 9mm. Tästä saisivat muut valmistajat ottaa opiksi. Akkua ei voi vaihtaa, mutta vakioakun kestoon tuskin pettyy.
+Todella laadukas ja jämäkkä olemus: mm. takakuoressa kevlaria. Näyttöä suojaa Gorilla Glass. Puhelimessa on myös roiskevesisuojaus, joka perustuu elektroniikan päällä olevaan vettä hylkivään nanopinnoitteeseen. Vettä voi siis päästä puhelimen sisään, mutta ei ainakaan helposti vahingoittamaan sitä.
+Micro-sd -paikka.
+ARM Cortex-A9 1,2GHz tuplaydinprosessori on puhelimelle riittävän nopea, vaikkei markkinoiden tehokkaimpien joukkoon ylläkkään.

Miinukset:
-Kamera (8Mp, 1080p@30FPs) ei yllä laadultaan muiden vastaavanhintaisten puhelimien tasolle. Ihan perusräpsintään ja satunnaiseen kuvaamiseen riittävä, mutta vaativampaan käyttöön on olemassa parempiakin.

Siltä väliltä:
+/- Puhelimen näyttö on kärsinyt satunnaisesta näytön halkeilusta. Halkeamiseen ei välttämättä tarvita minkäänlaista fyysistä iskua, vaan se voi haljeta pelkästään lämpötilaerojen vuoksi tai jopa itsestään. Syyksi on epäilty akun lämpölaajenemista.
+/- Näytön resoluutio (540x960) on kilpailijoihin nähden heikompi, mutta useimmille riittävä. HD -mallissa näyttö tulee olemaan suurempi ja tarkempi.

Droid RAZR MAXX vs. Droid RAZR MAXX HD speksit.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Huom. Kameroissa luvut, esim. "8MP ja 1080p@30FPS" eivät kerro läheskään kaikkea, vaan esim. Galaxy SIII pesee vastaavilla kameraspekseillä olevan Motorola Razr Maxxin heti kättelyssä.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Listalle todennäköisesti pääsevät/ harkinnassa olevat:
-Asus Padfone 2 (pelkkä puhelin)
-Sony Xperia z (uusi vedenkestävien puhelinten lippulaiva)
-HTC J Butterfly
-Samsung Galaxy Note II

Puhelimet, jotka eivät päässeet listalle:
-Google/Samsung Galaxy Nexus: Vanha, kehnohko kamera ja akku, "vain" 1,2Ghz tuplaydinprossu. Jos Nexusta hakee, parasta on säästää LG:n Google nexus 4:ään.
-HTC One s: Ei mitään merkittävää plussaa mainstream 4,3" näytöllisiin puhelimiin verrattuna, softabugit.
-Motorola Droid RAZR: Laadun tuntua lukuunottamatta tässä ei ole mitään merkittävää plussaa muihin samankokoisiin verrattuna.

Ehdotelkaa lisää vapaasti.

Editoinnit:
-6.1.2013 Alkupuhetta ja kriteerejä editoitu hieman. Esim. näyttökoko mielellään yli 4,3" ja alle 5.5".
-9.1.2013 Xperia T lisätty Ionin kaveriksi. Droid RAZR MAXX listalla.

"Jos se ei ole rikki, korjaan sitä kunnes se on"

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 10. tammikuuta 2013 @ 00:11

Staff Member

32 tuotearviota
_
5. tammikuuta 2013 @ 16:24 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus:
+Tehokas ja vähävirtainen Snapdragon S4 -sarjan 28nm neliydinprossu.

Eikös Suomessa kuitekin myydä tota Sampan omaa mallia, jossa on Exynos?

Tällä hetkellä paras Android-luuri suorituskyvyn ja softaominaisuuksien osalta taitaa olla Nexus 4, jos ei LTE:tä tarvitse.

Pakka saattaa kuitenkin mennä ensi viikolla uusiksi (suorituskyvyn osalta), kun CES-messuilla esitellään uusia tuotteita, joista saattaa löytyä noita uudempia SOC-ratkaisuja (Tegra 4 ja Exynos 5).
Senior Member
_
5. tammikuuta 2013 @ 16:31 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Jep suomessa on exynos noissa gs3
Senior Member

3 tuotearviota
_
5. tammikuuta 2013 @ 16:49 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Agent_007:
Lainaus:
+Tehokas ja vähävirtainen Snapdragon S4 -sarjan 28nm neliydinprossu.

Eikös Suomessa kuitekin myydä tota Sampan omaa mallia, jossa on Exynos?

Tällä hetkellä paras Android-luuri suorituskyvyn ja softaominaisuuksien osalta taitaa olla Nexus 4, jos ei LTE:tä tarvitse.

Pakka saattaa kuitenkin mennä ensi viikolla uusiksi (suorituskyvyn osalta), kun CES-messuilla esitellään uusia tuotteita, joista saattaa löytyä noita uudempia SOC-ratkaisuja (Tegra 4 ja Exynos 5).
Juu kiitos huomautuksesta. Korjataan. Ja viivanleveys taitaa olla silloin 32nm. Sekoitin siis ilmeisesti tuon USA -version, jossa on Snapdragon S4 tuplaydin. Nexus 4 varmasti lisätään ensi viikkoa odotellessa. :P

"Jos se ei ole rikki, korjaan sitä kunnes se on"

AfterDawn Addict
_
5. tammikuuta 2013 @ 17:25 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Itse en ostaisi nyt uutta puhelintan vaan odottaisin kesään asti. Silloin tulee SGS4 joka on taas valovuoden edellä SGS3 mallista. Nyt on tavallaan menossa "välivaihe".

Mutta minulla on tällähetkellä SGS3 malli ja olen olut siihen erittöin tyytyväinen. Sen ulkonäkö on ihan hyvä ja itse en pidä kännykän ulkonäkö ensisijaisena ominaisuutena kunhan vain sen rauta on hyvä ja käyttis ei jumittele.
Senior Member

3 tuotearviota
_
5. tammikuuta 2013 @ 17:40 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Vingeri:
Itse en ostaisi nyt uutta puhelintan vaan odottaisin kesään asti. Silloin tulee SGS4 joka on taas valovuoden edellä SGS3 mallista. Nyt on tavallaan menossa "välivaihe".

Mutta minulla on tällähetkellä SGS3 malli ja olen olut siihen erittöin tyytyväinen. Sen ulkonäkö on ihan hyvä ja itse en pidä kännykän ulkonäkö ensisijaisena ominaisuutena kunhan vain sen rauta on hyvä ja käyttis ei jumittele.
Itselläni oli tarkoitus hankkia puhelin joulun alla, mutta haistelin jotain tällaista olevan tekeillä ja edelleen mennään 5 vuotta vanhalla LG:llä. Ulkonäkö ei tietenkään ole aivan tärkein ominaisuus, mutta täytyy se sekin ottaa huomioon. ;)

"Jos se ei ole rikki, korjaan sitä kunnes se on"

AfterDawn Addict
_
5. tammikuuta 2013 @ 17:44 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ainakin tällähetkellä parhaat markkinoilla olevat Android mallit ovat

http://www.gigantti.fi/product/puhelime...helin-valkoinen

http://www.gigantti.fi/product/puhelime...helin-valkoinen

http://www.gigantti.fi/product/puhelime...lypuhelin-musta

http://www.gigantti.fi/product/puhelime...ypuhelin-harmaa

Ja etenkin tuo Nexus 4 olisi mielenkiintoinen. Siinä olisi puhdas Android eli päivitykset tulee nopeasti ja siinä ei ole puhelimen valmistajan omia käyttöliittymiä.
Chicken21
Junior Member
_
9. tammikuuta 2013 @ 18:00 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Mitenkäs, mahtuiskohan Asuksen Padphone 2 listalle? Kelpais kuulla siitä plussat ja miinukset
Senior Member
_
9. tammikuuta 2013 @ 18:42 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Vingeri:
Itse en ostaisi nyt uutta puhelintan vaan odottaisin kesään asti. Silloin tulee SGS4 joka on taas valovuoden edellä SGS3 mallista. Nyt on tavallaan menossa "välivaihe".

Mutta minulla on tällähetkellä SGS3 malli ja olen olut siihen erittöin tyytyväinen. Sen ulkonäkö on ihan hyvä ja itse en pidä kännykän ulkonäkö ensisijaisena ominaisuutena kunhan vain sen rauta on hyvä ja käyttis ei jumittele.


Kannattaakohan silloinkaan? Kesällä ollaan jälleen välivaiheessa, jossa odotellaan seuraavana kesänä ilmestyvää SGS5:sta. Se tulee olemaan n.3,72 valovuotta 4:sta edellä.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 9. tammikuuta 2013 @ 18:43

AfterDawn Addict
_
9. tammikuuta 2013 @ 19:15 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lähinnä sitä meinaisin että jos esim kahden viikon päästä julkaistaan uusi parempi malli, joka on suunnilleen saman hintainen kuin vanhempi niin vanhaa ei silloin kannata välttämättä ostaa.
Senior Member

3 tuotearviota
_
9. tammikuuta 2013 @ 20:24 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Chicken21:
Mitenkäs, mahtuiskohan Asuksen Padphone 2 listalle? Kelpais kuulla siitä plussat ja miinukset

Mielenkiintoinen uutuus, kun tablettikin tulee matkassa. Pikasesti tsekkasin tekniset tiedot ja ihan hyvältä näyttää. Vaikka puhelin ei pääsisikään aloituspostauksen listalle, niin laitan plussat ja miinukset tähän ketjuun.

"Jos se ei ole rikki, korjaan sitä kunnes se on"

Senior Member
_
10. tammikuuta 2013 @ 18:00 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Vingeri:
Itse en ostaisi nyt uutta puhelintan vaan odottaisin kesään asti.
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Vingeri:
Lähinnä sitä meinaisin että jos esim kahden viikon päästä julkaistaan uusi parempi malli, joka on suunnilleen saman hintainen kuin vanhempi niin vanhaa ei silloin kannata välttämättä ostaa.
Ei varmaan, olet siinä ihan oikeassa. Kesään on siltä vähän enemmän kuin kaksi viikkoa. Mikään ei myöskään takaa että uusi on parempi. Myöskin uutuuksista maksetaan aina "uutuuslisää". Onko se aina sen uutuuden arvoista? Ei välttämättä...

Jos kaupasta löytyy itseä miellyttävä ja tarpeet täyttävä malli, niin miksi odotella. Fakta on se, että aina tulee uusia malleja, jotka saattaa jollain tavalla olla parempia kuin edeltäjä.
Senior Member
_
10. tammikuuta 2013 @ 18:00 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Vingeri:
Itse en ostaisi nyt uutta puhelintan vaan odottaisin kesään asti.
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Vingeri:
Lähinnä sitä meinaisin että jos esim kahden viikon päästä julkaistaan uusi parempi malli, joka on suunnilleen saman hintainen kuin vanhempi niin vanhaa ei silloin kannata välttämättä ostaa.
Ei varmaan, olet siinä ihan oikeassa. Kesään on silti vähän enemmän kuin kaksi viikkoa. Mikään ei myöskään takaa että uusi on parempi. Myöskin uutuuksista maksetaan aina "uutuuslisää". Onko se aina sen uutuuden arvoista? Ei välttämättä...

Jos kaupasta löytyy itseä miellyttävä ja tarpeet täyttävä malli, niin miksi odotella. Fakta on se, että aina tulee uusia malleja, jotka saattaa jollain tavalla olla parempia kuin edeltäjä.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 10. tammikuuta 2013 @ 18:01

Member

1 tuotearvio
_
11. tammikuuta 2013 @ 00:11 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Vingeri:
Ainakin tällähetkellä parhaat markkinoilla olevat Android mallit ovat

http://www.gigantti.fi/product/puhelime...helin-valkoinen

http://www.gigantti.fi/product/puhelime...helin-valkoinen

http://www.gigantti.fi/product/puhelime...lypuhelin-musta

http://www.gigantti.fi/product/puhelime...ypuhelin-harmaa

Ja etenkin tuo Nexus 4 olisi mielenkiintoinen. Siinä olisi puhdas Android eli päivitykset tulee nopeasti ja siinä ei ole puhelimen valmistajan omia käyttöliittymiä.
Itse olen jo päätynyt usean viikon etsimisen jälkeen LG Nexus 4 -puhelimeen. Minulla on omakohtainen perustelu. Kun ostin joitakin viikkoja sitten Asus Nexus 7 -tabletin, olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Ja jos ja kun tämä Nexus 4 on yhtään samaa tasoa kuin tuo Nexus 7 tabletti, se puhelin on juuri minua varten. Siinä on paljon keskusmuistia (2 gigaa RAM), enkä tiedä toista puhelinta, joka yltää sille tasolle. Lisäksi uusin Android 4.2 on aivan eri planeetalta kuin muut Androidit. Nexus 7 tablettiinkin on jo tullut pari kertaa päivitykset, kun se on puhdas Android, eikä mikään valmistajan viritelmä. Tuo seikka, ettei Nexus 4:ssä ole microSD-korttipaikkaa, ei todellakaan häiritse. Ei sitä ole Nexus 7 tabletissakaan, enkä ole kokenut sitä minään ongelmana. Olen ottanut käyttöön kolme pilvipalvelua (Googlen Drive, Dropbox ja SugarSync), joilla pärjää ihan hyvin. SugarSync sitä paitsi striimaa omaa musiikkia pilvestä suoraan Android-laitteeseen, joten sekin on plussaa, eikä tarvitse täyttää koko laitetta musiikilla, jos kuuntelee paljon musiikkia. Muutaman päivän kokemuksen mukaan se toimii hienosti.

Nexus 4 puhelinta on erittäin vaikeaa saada tällä hetkellä Suomesta. Eräs nettikauppa luupaa sitä ensi viikolle, muut eivät oikein tiedä. Tässä muutamia Nexus 4:ää myyvää kauppaa:

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/...d-puhelin-musta
Verkkokauppa.comin hinta on 599 euroa

https://www.expert.fi/Tuotteet/Puhelime...LE-NEXUS-4-E960 Expertin hinta on sama 599 euroa

http://www.gigantti.fi/product/puhelime...lypuhelin-musta
Gigantin hinta on hieman vähemmän, 579 euroa

http://cdon.fi/kotielektroniikka/lg_nexus_4_16gb_black-22038157
CDON.comin hinta on 526 euroa

http://www.cyberphoto.fi/index_fi.php?/...?article=nexus4
Cyberphoton hinta on 513 euroa

ja sokerina pohjalla halvin kauppa
http://www.teknikmagasinet.fi/ löytyy kohdasta puhelimet jne....
Tekniskmagasinet myy Nexus 4:ää hintaan 499 euroa

Kerran näin netistä, että Espoon Ison Omenan Tekniskmagasinetissa oli myytävänä Nexus 4:ää, mutta kun bussilla sinne menin, juuri oli myyty viimeinen kappale, joten en saanut nähdä edes pakkausta. :(

Odotellaan...

Mainos
_
__
 
_
komppe
Newbie
_
5. maaliskuuta 2013 @ 12:42 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Sony xperia z on tällä hetkellä toivelista ykkösenä. Kaikki 3g vaihtoehdot voi mielestäni jo unohtaa, koska itse en ainakaan vuosittain vaihtele puhelinta, ja on hyvä jos haluaakin nopeemman netin ainakin jossain vaiheessa. itsellä tosin jo tilauksessa, koska täysin tympääntynyt 3g:jumitukseen.

Xperiassa paljon plussaa, mutta miinuksina mainittakoon akun kesto, liian iso koko, huono äänentoisto kaiuttimessa ja ei voi käyttää hanskat kädessä.... Että pitäsköhän sittenkin vielä vähän odotella :)
afterdawn.com > keskustelu > keskustelua kännyköistä > android > täydellistä android -puhelinta etsimässä.
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2025 AfterDawn Oy