User Käyttäjä Salasana  
   
sunnuntai 2.6.2024 / 09:25
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > yleinen keskustelu > afterdawn.com:n palauteloota > pelivinkki- osio
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
pelivinkki- osio
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Senior Member

26 tuotearviota
_
24. syyskuuta 2010 @ 12:12 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
monet pelaajat etsivät netistä vinkkejä, huijauskoodeja yms, mutta vaihtelevalla menestyksellä. suomenkielisiä vinkkejä/ ohjeita onkin sitten vaikeampi etsiä. http://www.gamespot.com/xbox360/driving/...html?qid=110417 tässä pelaaja kysyy mikä on " clean lap" need for speed shift- pelissä. toinen pelaaja toteaa, että se on vaikeaa ajaa. mielestäni se on kuitenkin helppoa, koska pelatessani yksinpeliä jättäydyn vain suosiolla viimeiseksi. viimeisenä on helppo ajaa puhdas kierros, koska vauhdilla ei ole väliä. Master All corners- kohtakin tuottaa monille harmaita hiuksia. sekin on paljon helpompaa, jos valitsee quick race- tilan. siellä valitsee radan & ottaa autoksi Tier 1 luokan auton, jota ei viritä moottorin osalta lainkaan, muuten kyllä. tähtien keräily helpottuu pelissä huomattavasti.

eli pelivinkkejä, huijauskoodeja yms kaipaa monikin, mutta suomenkielisenä niitä onkin hankalampi löytää. itse olen käynyt läpi englanninkielisiä sivuja läpi, mutta edes sieltä ei aina löydy kunnon faktaa. sivuja on tietysti pelejä kohti paljonkin, mutta ne ovat monesti vain "kierrätystä" eri sivustoilla on samat "pelivinkit". miksi ei voisi olla AD:n sivustoilla jonkinlaista "pelivinkki-osiota?" ehkä sellainen parhaimillaan toisi foorumille uusia käyttäjiäkin. onhan AD:n sivustoilla nyt jo olemassa elokuvista monenlaista "vinkkiä", eli käyttäjien mielestä hyvät ja huonot elokuvat. kaikkea on kyllä, mutta tämä pelivinkki-osio puuttuu.

pitäisikö ne kaikki sitten laittaa "saman lipun alle?" PC:lle, konsoleille pätee "yleensä" samat vinkit. huijauskoodit esim. ovat taas eri juttu. tietysti, luonnollisesti tätä "pelivinkki-osiota" on joskus ehdotettu, mutta tuskinpa löytäisin kyseistä ketjua...?
Moderator
_
24. syyskuuta 2010 @ 13:23 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
En kokonaan tyrmää ideaa, mutta jotain miettimisen aihetta kuitenkin.

Jokaiselle pelille tulisi luoda oma ketju, ellet sitten tarkoittanut tuollaista Tuotevertailun tapaista systeemiä. Keskustelua tulisi suosittujen pelien kohdalla varmasti paljon, mutta nykyiselläänkin pelejä koskevat kysymykset voi esittää laitekohtaisissa osioissaan. Mikäli keskustelu jonkin pelin kohdalla on erittäin vilkasta, se muutetaan jossain vaiheessa stickyksi. Koodien jakaminen olisi varmaan ihan ok, mutta jos niiden käyttämiseksi tarvitsisi kräkätyn exe:n (pc-pelit), niin siinä mentäisiin jo yli. Valtaosa peleistä ei tietenkään tällaista viritystä tarvitse.

Jotenkin ajatuksena tuntuu vähän hölmöltä ruveta (ainakin aluksi) vain suomentamaan muille sivuille jo kasattuja juttuja. Koodien tapauksessa luulisi ettei sivun kielellä ole väliä, kunhan tajuaa missä on haku-laatikko.

Säännöt
Ubuntu is an African word meaning "I cant configure Debian"
Kun raportoit tuplaketjua, laita ketjun URL mukaan raporttiin, helpottaa elämää. :)
"Poliisilla on asiakas oikeassa ja pamppu vasemmassa."
Senior Member

26 tuotearviota
_
24. syyskuuta 2010 @ 13:44 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
jokaiselle pelille pitäisi luonnollisesti luoda oma ketju. tuotevertailun tapaista ajatusta en tarkoita. pelejä koskevat kysymykset voi todellakin esittää, myös nykyisessä osiossa, mutta vanhojen ketjujen kaivelu on työlästä hommaa. nykyisessä osiossa asia voidaan kysyä verrattain useinkin, joten olisi hyvä että kysymys olisi alunperin samassa paikassa. koodeja tulee vuosittain käyttäjien osalta kyseltyä paljonkin. ajatuksena jonkinlainen "pelivinkki-osio" voi tuottaa monenlaisia mielipiteitä, mutta itse ajatuksena se ei ole aivan tyhmimmästä päästä. kysymys onkin: onko sille todellista käyttöä ? itsellä tulee mieleen vain jonkinlainen "helppoasia löytää" systeemi.

EDIT: suomentamista esim englanninkielisiltä sivuilta en tarkoita. googlessa on oma alipätevä suomentaja useimmiten. olisikin koomista, jos joku laittaisi googlen suomentamia vinkkejä tänne. ihan puhtaasti monella on tiettyyn peliin/ peleihin löytyvää tietoa, jota monikin voisi kaivata.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 24. syyskuuta 2010 @ 13:54

Mainos
_
__
 
_
Moderator
_
24. syyskuuta 2010 @ 13:59 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus:
vanhojen ketjujen kaivelu on työlästä hommaa
Saman työn joutuisi tekemään uudessa systeemissäkin, pelin virallisen nimen perusteella hakeminen voisi toki olla helpompaa.

Lainaus:
nykyisessä osiossa asia voidaan kysyä verrattain useinkin
Johtuukohan haku-nappulan sijoittelusta? :)

Ei tietenkään voi olettaa että kaikki pelit tuolta löytyisivät vuorokauden sisällä käynnistämisestä. Jotenkin vain tuntuu hassulta idealta. :)

EDIT:
Lainaus:
ihan puhtaasti monella on tiettyyn peliin/ peleihin löytyvää tietoa, jota monikin voisi kaivata.
Tässä tulisi pitää järki mukana, ei siis "shoot it until it dies"-tyyppisiä "neuvoja", joita jotkut pitävät hauskoina. Tiukkaa valvontaa tuo ainakin tarvitsisi.

EDIT2: en kyllä vieläkään näe mitään vikaa nykyisessä ongelmanratkaisutyylissä: ongelma->mitä teen?->joku vastaa jos tietää/haluaa->keskustelua->ongelma ratkaistu/syy selvitetty

Säännöt
Ubuntu is an African word meaning "I cant configure Debian"
Kun raportoit tuplaketjua, laita ketjun URL mukaan raporttiin, helpottaa elämää. :)
"Poliisilla on asiakas oikeassa ja pamppu vasemmassa."

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 24. syyskuuta 2010 @ 14:07

afterdawn.com > keskustelu > yleinen keskustelu > afterdawn.com:n palauteloota > pelivinkki- osio
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy