User Käyttäjä Salasana  
   
maanantai 7.10.2024 / 13:32
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > kotiteatteri > dvd-soittimet > tvix -divx/xvid ym.
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
TVix -divx/xvid ym.
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Sivu:<123>
Sami.A
Newbie
_
4. helmikuuta 2005 @ 14:15 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Jep!

Juuri noin olen tehnyt,mutta tuloksetta.
Olis varmaan asiallinen laite kun sais pelittämään.
Itsen en pidä hintaa kovana kun vertaa usb-kovalevyihin, pienellä lisällä saa monikäyttöisen pelin.
110469
Suspended due to non-functional email address
_
17. helmikuuta 2005 @ 20:10 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
onko kukaan selvittänyt kuinka saa kahden skandin ongelman pois? eli miksi ainakin .sub ja .srt ää tai öö tilalla on kiinalaisia fontteja. toimiiko tähän ongelmaan tekstien konventoiminen smi:ksi? vai pitääkö odotella mahdollista päivitystä. kiss dvd soittimessa on käsittääkseni sama ongelma.
Sami.A
Newbie
_
20. helmikuuta 2005 @ 13:23 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Nyt sain tvix.in toimimaan!
Vikana oli se että kovalevy oli dynaamisessa muodossa, sen kun muunsin peruslevyksi niin alkoi toimia.
Nyt ainut ongelma on että kaikki tiedot eivät tule näkyviin tv.n näytölle joita sinne on ladattu, esim MP3 kansiossa olevat levyt eivät kaikki näy tv.n kautta vaikka tietokoneen kautta toimivat moitteetta.
Myös muutaman divx elokuvan kanssa sama ongelma.
Onko muilla käyttäjillä samoja havaintoja/korjaavia toimenpiteitä?
Newday
Newbie
_
16. maaliskuuta 2005 @ 06:30 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tvix "ääkköset"

Itse omistan myös Tvix boxin ja alussa oli ongelmia ääkkösten kanssa leffojen tekstityksissä. Jos leffoissa oli peräkkäin ääkkösiä, niin niiden tilalla näkyi joku Korealainen koukero. Hakemistojen kansiot/tiedostot eivät näkyneet,jos niiden nimissä oli ä-tai ö-kirjaimia. Silloinen käyttämäni firmware oli English 1.7.2 (UK, Australian). Päätin kokeilla sitten Germany version 1.7.2 ja sen jälkeen on toiminut moiteitta.

"Tieto lisää tuskaa"
110469
Suspended due to non-functional email address
_
16. maaliskuuta 2005 @ 09:05 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
kiitti newday. nyt toimii tekstit niinkuin pitääkin.
Furior
Newbie
_
26. maaliskuuta 2005 @ 06:32 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Mulla on semmonen ongelma noitten ääkkösten kans että vaikka mä koitan minkä maan firmistä (1.7.2), niin aina tulee tuo veikeän näkönen merkki siihen tupla-ääkkösten paikalle.
timmy446
Junior Member
_
13. huhtikuuta 2005 @ 18:22 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tuota ostin iteki tänään ton tvixin ja muuten oon tyytyväinen ja kaikki toimii mutta subeja en saa näkymään enkä tiedä miten sen tekisi kun noi ohjeet nyt on vähän mitä on.. tietääkö kukaan miten ne subit liitetään siihen leffaa tai muuten laitetaan??

Timmy
JazzoB
Newbie
_
13. huhtikuuta 2005 @ 18:42 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
En nyt jaksa hirveesti miettiä vastausta, joten kerron vain miten itse toimin :P

1. TVIX:in kovalevyllä on elokuva ja minulla on siihen tekstitys jossain satunnaisessa formaatissa.

2. Konvertoin teksitys-tiedoston TVIX:in ymmärtämään SMI-formaattiin käyttämällä Subtitle Workshop ohjelmaa. (http://www.divx-digest.com/software/subtitle_workshop.html) Eli avataan tiedosto ohjelmalla ja valitaan "save as.." -> SAMI Captioning.

3. Kopioidaan SMI-tekstitys samaan hakemistoon elokuvan kanssa TVIX:in kovalevylle. HUOM:Elokuvan ja tekstityksen nimien täytyy olla samat (esim. "elokuva.avi" ja "elokuva.smi")

Toivottavasti auttoi :)

EDIT:vaihdoin linkin toiseen

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 13. huhtikuuta 2005 @ 18:46

timmy446
Junior Member
_
13. huhtikuuta 2005 @ 18:59 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
kiitoksia avusta toivottavasti toimii:D


Timmy
timmy446
Junior Member
_
14. huhtikuuta 2005 @ 19:10 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Nyt ilmeni uusi ongelma. Kun soittaa musiikkia, voi kappaleita kyllä selailla mutta kun kappale loppuu ei uusi ala soimaan. Lisäksi kansioista toisiin ei voi hyppiä ilman että musiikki loppuu. Kun taas soittaa tehdyltä soittolistalta ei kappaleita voi selata nopeasti vaan valittavissa on vain seuraava kappale, joka sekin vaihtuu hitaasti. Tietääkö kukaan millä soittolistojen yhteydessä voisi kappaleita kappaleita selailla nopeasti tai siirtyä kansion alusta loppuun tai muuten vain soitettaessa saada seuraava kappale alkamaan edellisen loputtua automaattisesti tai estää toiston loppuminen siirryttäessä toiseen kansioon?


Timmy
timmy446
Junior Member
_
14. huhtikuuta 2005 @ 19:14 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
ja muuten muutkin subit toimii kuin tuo smi.. tvix ymmärtää myös sub tiedostoja joten subien konvertointi ei aina ole välttämätöntä. str.ät pitää muutta sub. tiedostot käy sellaisenaan.

Timmy
konverter
Senior Member

1 tuotearvio
_
27. kesäkuuta 2005 @ 12:04 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
No niin nostetaanpa tätä ketjua hieman ylös, tuota samaa mallia on myytävänä pixmaniassa kolmella erikokoisella kovolla varustettuna eli pitäs löytyä jokaisen kukkarolle sopiva. Verkkokaupasta tuskin kannattee tilata koska hinta on melkein sama pixmanian halvimmalla 80 kovolla varustettuna ja verkkokaupan laitteessahan ei tule kovoa ollenkaan matkassa ja hinta silti tosi korkea.

http://www.pixmania.com/fi/fi/103079/art/dvico/kovalevy-tvix-m300...

http://www.pixmania.com/fi/fi/103085/art/dvico/kovalevy-tvix-m300...

http://www.pixmania.com/fi/fi/103084/art/dvico/kovalevy-tvix-m300...

Freecomilta löytyi kans vastaavia laitteita mutta hinta oli hieman korkeampaa luokkaa js oikein katsoin.

http://www.pixmania.com/fi/fi/89473/art/freecom/ulkoinen-kovalevy...

http://www.pixmania.com/fi/fi/89485/art/freecom/ulkoinen-kovalevy...






timmy446
Junior Member
_
29. kesäkuuta 2005 @ 00:04 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tottahan tuo ja vaikuttivat lupaavilta tarjouksilta. Itse kuitenkin ostin verkkokaupasta. Aluksi laitoin 160 gb.n kovon ja juuri tänään tilasin tuon 250 gb.n kovon. Sen luulisi riittävän itseasiassa pienempää ei kannata edes harkita..

Timmy
konverter
Senior Member

1 tuotearvio
_
29. kesäkuuta 2005 @ 12:11 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Mites se tuulettimen melun laita on? jos on esimerkiksi avonaisessa hyllyssä niin pitääkö hirveää mekkalaa? Vai pitääkö laittaa johonki kirjahyllyn kaappiin piiloon pörisemään? Ja toimiiko nykyään kaikki elokuva filut moitteetta? Tuonko sais jostain hobbyhallista osamaksulla niin ostaisin heti...


timmy446
Junior Member
_
1. heinäkuuta 2005 @ 00:57 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Möykkää kyllä mutta ihan siedettävää. Kun laittaa vähän ääntä ja keskittyy leffaan niin eise häiritse.


Timmy
nuspirit
Newbie
_
12. heinäkuuta 2005 @ 11:17 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Niin. Olen tässä itse etsinyt kannettavaa mp3-soitinta, jonka voisi varustaa ulkoisella levyllä. Nimittäin noiden kannettavien 20-gigaisten soittimien hintaan saisi jo 160gb ulkoisen kovalevyn. Se laittaa vähän puntaroimaan, että mihinköhän sitä rahaansa nyt kannattaa laittaa. Ulkoinen kovalevy olisi huomattavasti yleismaailmallisempi ratkaisu kuin mp3-soitin sisäänrakennetulla massamuistilla.

Pitkällisten google-sessioiden jälkeen löysin sitten tämän tvix-soittimen. Se on tällä hetkellä lähimpänä sitä, mitä olen ollut etsimässä. Lienee varmaan niin, että näin geneerisissä ratkaisuissa ei saa pelkkää mp3-soitinta, vaan pitääpi ostaa aina vähintään joku media jukebox, vaikka itselleni riittäisi pelkkä mp3-toisto.

Toisaalta luettuani valmistajan kotisivuilta, että DVD-elokuvien "backing up" (heh heh) olisi niinkin helppoa kuin drag'n'drop - ymmärrän tämän niin, että kun avaan Windowsissani DVD-aseman, jossa on videovuokraamosta lainattu elokuva, ja raahaan sen tvixiin, niin elokuva tallentuu tvixin levylle. Tähän kaipaisinkin laitteen omistajilta tietoa, että näinkö helppoa elokuvien varmuuskopiointi on kyseisellä pömpelillä?

Toinen asia, joka minua mietityttää, on nimenomaan laitteen "kannettavuus" (mobility?). Valmistajan sivuilla mainostetaan myöskin car-versiota (malli 3000C tms). Luettuani speksejä käsitin, että suurin ero tavallisessa (malli 3000U tms) ja automallissa on 12V DC-adapteri. Muistan jostain aikaisemmin lukeneeni, että tässä tavallisessa mallissa on "sisäänrakennettu virtalähde", eli mitähän tämä tarkoittaa? Ja onko sitä tavallista mallia mahdollista millään poppaskonstilla kytkeä auton tupakansytyttimeen? Ja tietääkö kukaan, että saako tuota automallia mistään Suomesta?
timmy446
Junior Member
_
12. heinäkuuta 2005 @ 11:54 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Erikseen asennettavaa kovalevyä käyttävä mp3 soitin ei varmaankaan tule näkymään markkinoilla vuoteen tai muutamaan, vaikkakin ideana ajatus on hyvä. Mutta ongelmahan on kovalevyjen iso koko ja niiden herkkä iskun kestokyky.. Samoin kuin virrankulutuskin akku olisi kahdne kovalevyn kokoinen :D.. Sitä automallia en ole suomen kaupoista löytänyt ja tavallisen mallin saat toimimaan autossa, kun ostat autoosi virranmuuntimen eli siis vekottimen mikä muuntaa 12 volttisen akkuvirran 230 volttiseksi. Maksaa vain tosin 50-100e :( Parempi olisi ostaa valmiiksi automalli, sillä sen mukama toimitetaan ilmesesti muuntaja, jonka avulla voi katsoa kotonakin.

Timmy
Furior
Newbie
_
12. heinäkuuta 2005 @ 13:48 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tuota 3000C-mallia saa Suomestakin, ainakin Avecomista (www.avecom.fi). Erona siinä on tuohon 3000U-malliin sen verran ettei siinä ole tuota sisäistä virtalähdettä vaan toimii suoraan 12V (mukana, tupakansytytinpistoke ja muuntaja sisäkäyttöön), myös kaukosäädin oli erilainen ja jotain muutakin pientä taisi olla. Ennemmin itse kuitenkin ostaisin tuon automallin, koska se toimii yhtälailla autossa, kuin sisälläkin.
nuspirit
Newbie
_
12. heinäkuuta 2005 @ 19:26 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Hyvä tietää, että noita sentään löytyy jostain. Kukaan ei ole kuitenkaan vastannut elokuvien varmuuskopiointia koskevaan seikkaan, että onko se tosiaan noin helppoa - drag'n'drop - tuolla laitteella?
JazzoB
Newbie
_
12. heinäkuuta 2005 @ 19:41 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ainakaan minulla tuo DVD-elokuvien varmuuskopionti ei ottanut lainkaan onnistuakseen. Kyllähän se mpeg2 tiedostoja osasi toistaa, mutta tekstityksiä ja ääniä ei niinkään.

En tiedä oliko omaa kädettömyyttä, maanantaikappale soittimesta vai mikä, mutta ainakaan minä en voi suositella sitä DVD-elokuvien katseluun. Ehkä muilla on positiivisempia kokemuksia.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 12. heinäkuuta 2005 @ 19:41

timmy446
Junior Member
_
12. heinäkuuta 2005 @ 20:29 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Dvd.ltä leffat pitää kai pistää koneelle ja sieltä tvixille ohjelmalla ja josse on kopiosuojattu ni sit kai viel jollai murtaa se kopiosuojaus.. ohjelmasta en kyllä tiedä joku ripperi ehkä:/

Timmy
elmer2
Newbie
_
13. heinäkuuta 2005 @ 17:56 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Onko kellään kokemuksia tai tietoa näistä? esim. toimiiko mediaplayer-3:ssa tekstitykset? http://www.tehomylly.net/artikkelit/index.php?artikkeli=184

http://www.freecomdemo.com/mediaplayer3demo/home.htm
elmer2
Newbie
_
13. heinäkuuta 2005 @ 20:04 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Löyty vielä tämmöset.http://www.pearl.de/p/PE3456-Q-Sonic-2-5-HardDisk-Multimedia-Play...

http://www.qbytes.de/product_info.php?products_id=3371

onko kellään mitään tietoa näistä? en löytäny parempia linkkejä.
Zero_89
Junior Member
_
15. heinäkuuta 2005 @ 15:26 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Sellasta kysyisin, että onko tuo kovalevyn asennus/kiinnitys vaikeeta? Entä mikä 250gb kovalevy kannattaisi hommata?
Mainos
_
__
 
_
timmy446
Junior Member
_
15. heinäkuuta 2005 @ 16:29 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
ei se kovon kiinnitys ole mikään paha nakki vaikka itse kyllä asensin kovon väärinpäin ensimmäisellä kerralla:D.. katsot vain että kovo on oikein päin liittimien suhteen ja työnnät sen sisään. itselläni on maxtorin kovo ja se taitaa olla nitä halvimpia ..kunhan siitä nyt löytyy 8mb.n välimuisti 7200rpm niin hyvä on. mutta liitännän täytyy olla ide tyyppiä muuten ette sitä kiinni tvixiin saa..:/

Timmy
 
Sivu:<123>
afterdawn.com > keskustelu > kotiteatteri > dvd-soittimet > tvix -divx/xvid ym.
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy