User Käyttäjä Salasana  
   
maanantai 7.10.2024 / 15:32
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > kotiteatteri > dvd-soittimet > lidlissä uusi dvd-soitin 7in2-muistikortinlukijalla
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
Lidlissä uusi DVD-soitin 7in2-muistikortinlukijalla
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Sivu:<12
popolon
Newbie
_
6. joulukuuta 2005 @ 11:10 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Onko kellään ongelmia tämän soittimen kanssa itsepoltettujen DVD-leffojen loppupuolella? Näyttää DVD-R/DVD+R levyjen loppupuolella tulevan virheitä (pakkausvirheitä kuvassa), leffa täysin katselukelvoton... Onko tässä vain huono lukumekanismi/virheenkorjaus, vaiko onko vain tämä kappale viallinen?
Samoin DIVX/AVI:ssa tulee vastaan tämä levyn loppupuoli, ei pysty edes avaamaan loppupuolella olevia tiedostoja (esim 6. leffa kun levyllä on 6 700 megasta tiedostoa)...
Fiili
Member

1 tuotearvio
_
6. joulukuuta 2005 @ 11:48 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lidlin SilverCrest KH 6508:n avi-filujen tekstitys on hieman ovela, eli tekstialueella alhaalla koko kuva on sellainen vaaleampi ja tekstityksessä tekstin eri kirjaimet on hieman eri tasolla, ei paljon mutta kuitenkin. Saako ainakin tuon tekstialueen jotenkin siten että vain tekstit näkyy, ei koko alue vaaleampana? Saako soittimeen jotain firmwarepäivityksiä, ja jos niin mistä ja miten asennetaan?
Mistä näkee softaversion?
Member

5 tuotearviota
_
6. joulukuuta 2005 @ 17:34 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kuulin yhdeltä Lidlin työntekijältä tuosta niiden takuu hommelista.. Ja se Lidlin takuu ei sitten todellakaan ole niinkuin esim: mustanpörssin tai vastaavan takuu..

Eli Lidlistä ostaessa ei kannata todellakaan siihen takuu asiaan niin kiinnittää huomiota vaan pikemminkin kaikkeen muuhun.

Esim, jos ostat sieltä vaikka kellon ja se lakkaa toimimasta, saat uuden tilalle jos niillä enää niitä kelloja on.. Ja kaikkihan tietää että tietyt tuotteet siellä on myynnissä vain sen muutaman päivän..
Eli jos nyt sitten niin vaikka sen kellon suhteen käy et se menee rikki ja niillä ei niitä ole.. Et saa edes rahoja takaisin vaan ainoastaan saat vaikka maitoa sillä kellon hinnalla, vaikka et itse mitään sieltä haluaisikaan ostaa.. Rahalla ne ei korvaa vaan ainoastaan tuotteilla.. Kun taas muualla liikkeissa ne antais rahana takaisin jos niin haluaisi..

Pöytäkone (HP Pavilion t.860.fi):
(LG 19" TFT) - (P4 3.4GHz) - (MSI 7600GT) - (4 x 1024 Mb DDR 400) - (500Gb + 250Gb + 250Gb) - (LightScribe DL DVD Writer) - (Windows XP Home Edition,Fin + Windows Vista Ultimate, Fin)

Läppäri (Acer Aspire 9301 WSMi):
(17"Laajakuva) - (2.00GHz) - (1024Mb DDR2) - (120Gb) - (1.3MP integroitu webkamera) - (Windows XP Media Center,Fin)

8/1 Mbit
jartar
AfterDawn Addict

2 tuotearviota
_
6. joulukuuta 2005 @ 17:52 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lidlin takuun on oltava suomenlakien mukainen jota tuo yllä mainittu käytäntö ei varmastikkaan toteuta.
Yleensäkkin suomessa on tietyt sovitut takuuehdot joita liikkeet saavat ainoastaan parantaa.
Ja kun lidl yleensä lupaa kolmen vuoden takuun niin se pitää sitten huolen siitä että takuu toimii 3 vuotta. Ei ole vaihtoehtoja!
Ellei onnistu niin taas kuluttaja-asiamiehelle.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 6. joulukuuta 2005 @ 17:53

jule100
Suspended permanently
_
7. joulukuuta 2005 @ 02:36 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Olen palautellu muutaman tavaran Lidliin ja takuu toimii.
Kun palautin rikkinäisen popcornkoneen sain rahat kassasta ilman mitään mukinoita ja selittelyjä jopa helpommin mitä kodinkoneliikkeessä. (Tämä oli siis 3kk ostosta.)
Kaverilta meni cd soitin rikki. Se käskettiin lähettää Raumalle korjattavaksi. Sitä ei pystynyt korjaamaan ja paluupostissa tuli uusi soitin tilalle.
Quote:
Tuotteiden palautusoikeus
Kaikilla käyttötavaroillamme on 30 päivän palautusoikeus kassakuittia vastaan, jolloin saatte halutessanne rahat takaisin.
Takuunalaiset tuotteet ovat luonnollisesti yleisten takuumääräysten piirissä.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 7. joulukuuta 2005 @ 02:45

pain83
Member

2 tuotearviota
_
7. joulukuuta 2005 @ 14:55 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Itseni mielestä laite on käyttökelvoton. Jos TV:si on 16:9, et saa kirveelläkään kuvasuhdeautomatiikkaa toimimaan kyseisen laitteen kanssa. Lisäksi RGB lähtö tuntuu olevan alimitoitettu :( kontrasti vaihtelee julmetusti leffan aikana :( valikot suht selkeät, mutta huonot käyttää. Kahta laitetta kokeilin ja molemmissa samat ongelmat... Laitteet siis takaisin Lidliin...

Jos oikeasti haluaa hyvän mediasoittimen, niin ei siihen minusta ole kuin yksi vaihtoehto. Xbox, siihen modpiiri + advanced scart ja XBMC dashboardiksi. Toistaa kaikki tiedostot mukisematta, hoitaa skaalaukset oikein yms. Lisäksi verkonkautta voit jakaa sille tiedostoja yms. Kohtuullisen halvallakin pääsee. Xbox gigantissa 99 ja DuoX 2 modpiiri.comista 20? (huuto.netistä tuntuu saavan uusia 14 euroon) + Advanced Scart ~20?. Ainoa haitta on tuulettimen ääni, sekin tosin on suht hiljainen, kun hiljentää sen nopeuden 10 prosenttiin XBMC:n asetuksista.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 7. joulukuuta 2005 @ 14:58

M00ses
Member
_
7. joulukuuta 2005 @ 16:38 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Erikoinen juttu, että tuo soitin maksaa muualla euroopassa 49?. Sama juttu oli edellise 6507:n kanssa täällä 89? ja muualla 69?. Nämä Suomi mallit on varmaan sitte parempia.
pain83
Member

2 tuotearviota
_
7. joulukuuta 2005 @ 17:39 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Muualla euroopassa on pienempi verotus.
M00ses
Member
_
8. joulukuuta 2005 @ 08:29 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Saksassa alv 18% kun suomessa 22%. Ei taida tuo neljä % 20? tehä.
jartar
AfterDawn Addict

2 tuotearviota
_
8. joulukuuta 2005 @ 10:25 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Suomessa on lisäksi kaikissa kodinkone sekä elektroniikka laitteissa kierrätysmaksu. Dvd-soittimissa se taitaa olla jotain 10? luokkaa (en ole ihan varma tuosta summasta).
bongart
Member

1 tuotearvio
_
8. joulukuuta 2005 @ 12:31 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Entä saako Teosto jotain näistäkin laitteista?
Fiili
Member

1 tuotearvio
_
9. joulukuuta 2005 @ 08:01 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
No onhan täällä kaikki muutkin verot (auto, alkoholi ym.) paljon korkeammat ja silti palvelut nykyään Etelä-Euroopan tasoa, eli alle EU:n keskitason, taitaa poliitikot ja eliitti syödä noi rahat ei sitä oikein muuten selitä. Kun Suomen yksi rikkaimmista saa sokerijuurikastukia niin mitä muut eliitissä saavatkaan?
popolon
Newbie
_
9. joulukuuta 2005 @ 13:58 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tämä soitin toimiii jotenkin kummasti. Nyt nimittäin toisti samat DVD-leffat DVD-R/DVD+R:lta ilman palikoitumista levyn loppupuolella. Erona edelliskertaan oli DVD-soittimen sijainti (ensin maaseudun sähköverkossa ja TV:n päällä, nyt kerrostalon sähköverkossa ja ei tv:n lähelläkään). Että ottaa nyt tuosta selvää että onko toimiva vai ei. Johtuuko lämpeämisestä (ei kyllä näyttäisi lämpenevän ainakaan kotelo), tai että soitin ei täysin vaakasuorassa, tai sähkönlaadusta, tai tv:n aiheuttamasta häiriöstä?

No tuolla DVD leffalla vaikka ei palikoita tule niin seuraavaan chapteriin vaihto kestää todella pitkään levyn loppupuolella nytkin.
Ja divx leffoja ei osaa aina lukea levyn lopusta. täytyy kokeilla jospa poltan samat leffat DVD+RW:lle, ja jospa sieltä sitten toistaa...

Veljellä tosin oli semmosia ongelmia vastaavan soittimen kanssa että kesken divx leffan kattelun siirtyi seuraavaan leffaan mutta ei alkanut soittamaan sitä. Vain kelaamalla "virheellisen" kohdan yli pystyi jatkamaan katselua ongelmallisessa divx leffassa.
AfterDawn Addict

6 tuotearviota
_
9. joulukuuta 2005 @ 14:54 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
tai sähkönlaadusta

HeH
Tuulisähköä vouvvaa.

Vitsit sikseen. Täälä kiikutetaan huomenna takas koko vempain.

Sitä saa mitä tilaa, joskus enemmänkin.

jule100
Suspended permanently
_
9. joulukuuta 2005 @ 15:12 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
@NUIJJA Mikäs on syynä palautukseen?
AfterDawn Addict

6 tuotearviota
_
9. joulukuuta 2005 @ 16:10 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Varmaan harkinta kyvyn puute "tuli tehtyä Sulot". Itse laitteessa ei vikaa "tällä muutaman päivän kokemuksella".
Vähän kun mietti niin tossa läjässähän on jo yksi dvd-soitin joka on tähän menessä toistanut kaikki viralliset levyt ja formaatit.
Tällä millä pukkaan viestiä pelaa kyllä kaikki, Kotiteatteri/"HiFI"/Digi-TV/Tallennukseenkin on varattu ensihätään 250G.
Silleen.

Sitä saa mitä tilaa, joskus enemmänkin.

popolon
Newbie
_
9. joulukuuta 2005 @ 18:46 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
noniin. kummemmaksi menee. Kylmänä (päivän käyttämäti) näytti avaavan divx:siä levyn lopustakin. Mutta 45 minuutin päästä ei soittanut kun kokeilin välissä eri divx leffoja ja pari DVD-leffaa (viimeisin leffa alkoi palikoitua kun siirryin chaptereilla loppukohden). Sitten kun otin virrat poist laitteen kyljessä olevasta napista niin näytti lukevan taas. Mutta tämäkään ei näyttäisi aina toimivan. Että taitaapi mennä palautukseen tämä soitin.
bigbro
Newbie
_
26. joulukuuta 2005 @ 09:53 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Sain kyseisen laitteen joululahjaksi ja ensituntumalta laite vaikuttaa ihan pätevältä peliltä. Ainoa asia mikä soittimessa häiritsee on se että se ei ole aluekoodivapaa. Ainakaan itse en pysty katsomaan jenkkilästä tuotua leffaa mikä kyllä näkyi vanhalla aluekoodivapaalla soittimella. Eli onko 6509 malliin ohjetta millä saisi laitteen aluekoodivapaaksi?
M00ses
Member
_
26. joulukuuta 2005 @ 10:19 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Aluekoodi vapaaksi.
Kelkka ulos näppäile 2812 ja pistä aluekoodi 9.
Toimii ainakin 6508:ssa
jule100
Suspended permanently
_
26. joulukuuta 2005 @ 12:42 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ilmoitelkaas jos tälle laitteelle tulee jotain päivityksiä tai tms.
En oikeastaan selaile muita foorumeja , joten tälläistä tietoa kaivataan kun sellainen tulee. Aluekoodi vapautus oli hyvä ja uusi tieto.
Kiitti!
bigbro
Newbie
_
26. joulukuuta 2005 @ 14:35 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Quote:
Aluekoodi vapaaksi. Kelkka ulos näppäile 2812 ja pistä aluekoodi 9. Toimii ainakin 6508:ssa
Jep, toimii myös 6509:ssä, tuli kokeiltua. Kiitoksia vaan! 6508:ssa ja 6509:ssä on kai sama Zoran Vaddis 7 -piiri.
Mainos
_
__
 
_
Timontti
Junior Member
_
28. tammikuuta 2006 @ 08:51 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lidlistä: Vahvistan omasta puolestani sen, mitä "jule100" edellä kirjoitti. Voin sanoa olevani Lidlin tyytyväinen kanta-asiakas, mutta mitään muuta suhdetta minulla ei yhtiöön ole. Kun paljon ostaa, sattuu viallisiakin tuotteita kohdalle. Omat takuu- ja palautuskokemukseni ovat tällaiset:

1) Yhden joululahjaksi ostamani tuotteen palautin avaamattomana, kun se ei vastannut lahjan saajan toivomuksia. Sain kauppahinnan kassalta käteisenä takaisin.

2) Yhden tuotteen, jolla ei ollut takuuta, palautin sen mentyä rikki ensimmäisenä varsinaisena käyttöpäivänä, joka oli vasta muutamia viikkoja oston jälkeen. Sain kauppahinnan kassalta käteisenä takaisin.

3) Yhdessä laitteessa oli 3 vuoden takuu ja mukana ohjeet, että ongelmatapauksissa pitää ottaa yhteys valmistajan tukipalveluun Saksaan, missä on ainakin arkisin suomenkielinen palvelu. Heiltä sain Helsingissä olevan yhdysmiehen osoitteen, jolle vein laitteen edelleen Saksaan toimitettavaksi. Takaisin se tuli kuriiripostina kotiovelle. Kun laitteessa oli kuitenkin korjauksen jälkeen toisenlaista vikaa, käännyin Lidlin puoleen, joka purki kaupan ja sain koko kauppahinnan takaisin, noin vuosi oston jälkeen.

4) Toisessa laitteessa oli myös 3 vuoden takuu ja ohje, että ongelmatapauksissa pitää ottaa yhteys Kompernass -nimisen yhtiön http://www.kompernass.de edustajaan Raumalle. Heiltä sain ohjeen lähettää tuotteen Raumalle Matkahuollon kautta siten, että vastaanottaja maksaa rahdin. Viikon kuluttua sain Matkahuollosta tekstiviestin, jonka mukaan minulle on paketti noudettavissa. Sain noin 1 vuoden ajan käytetyn laitteen tilalle uuden samanlaisen.

Niissä edellä mainituissa tapauksissa, kun olen saanut Lidlin kassalta kauppahinnan takaisin, se on maksettu seteleinä käteen ilman minkäänlaista painostusta, kehotusta tai edes suositusta ostaa sillä rahalla heiltä jotakin. Näin siinäkin tapauksessa, kun samassa liikkeessä oli parhaillaan myynnissä vastaavan laitteen uudempi versio aiempaa halvemmalla hinnalla.
 
Sivu:<12
afterdawn.com > keskustelu > kotiteatteri > dvd-soittimet > lidlissä uusi dvd-soitin 7in2-muistikortinlukijalla
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy