User Käyttäjä Salasana  
   
sunnuntai 19.5.2024 / 08:50
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua pc:n digikorteista > artec t14 usb tikku
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
Artec t14 usb tikku
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Tare69
Junior Member
_
7. huhtikuuta 2006 @ 19:09 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Minulla tuo tekee niin, ettei löydä ainakaan tässä kannettavassa mukana tulevalla antennilla yhtään kanavaa mutta kun heitin pikkaisen jatkojohtoa antennista tuohon niin kyllä 15 kanavaa löytyi mutta: Tulee 'Error !!' jokaisen kanavan kohdalla ja lisäksi ei kyllä näy eikä kuulu miltään kanavalta mitään. En sitten tiedä onko syy kannettavassa vaiko jossain muussa asiassa.

Itse ostin lisäksi noita kaksi kappaletta, toisen itselleni ja toisen työkaverille jolta olin kuullut, että on tarjolla halpaa Digiä:)

Ai niin... Voisikko olla syy siinä, että koneessa on 1.1 eikä 2.0 versio USB porteista? Jospa se on siitä hyvinkin ranttu? Eli kokemuksia siltä osalta varmaankin olisi mukavaa saada, että johtuuko USB-väylästä vika/toimimattomuus muillakin?

Tare69

- Tare69
Tampere

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 7. huhtikuuta 2006 @ 19:12

pkani
Newbie
_
7. huhtikuuta 2006 @ 19:09 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
putkonet: Tämä nyt voi olla aika newbie-kysymys (mutta tsekkaa vain mitä tossa mun nimen vieressä lukee..)

- Siis miten sä olet kikkaillut ne BDA-ajurit ja siis mitkä ajurit?!?

Siis olis varmaan ihan siisti päästä ittekin tolla progDVB:llä koettamaan, mutta en nyt ole lainkaan messissä ton BDA-asian kanssa.

Onko jossain joku ohje-asia mitä ton kanssa pitää tehdä?
Hannu6
Newbie
_
7. huhtikuuta 2006 @ 19:23 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Heips,
Saat ne BDA ajurit ja ohjeet täältä:
http://www.toptronics.fi/artec

Itsekin säädän tämän kanssa, tiedä vielä toimiiko kuinka hyvin.
Limberi
Newbie
_
7. huhtikuuta 2006 @ 19:31 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Missä mättää ku yrittää käynnistää tota softaa ja tulee "Digital TV Box disappear, application must close"? ajurit on asennettu ohjeiden mukaan. Saanu painia koko illan kyseisen härvelin kanssa!
Vaikka talossa on kaapeliverkko, pitäs jonkin sortin signaalia saada kunnon antennilla.
Hannu6
Newbie
_
7. huhtikuuta 2006 @ 20:00 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Mulla tulee sama ilmoitus jos asennan nuo BDA ajurit ja yritän käyttää tikun mukana cd:llä tullutta softaa (Digital TV Stick), näin varmasti ihan syystä koska tuo kortin alkuperäinen ohjelma tuskin osaa enää jutella kortille BDA ajurien asennuksen jälkeen.

BDA ajurien avulla on kuitenkin tarkoitus käyttää tuota ProgDVB ohjelmaa. Itselläni homma sujui kuten pitikin mutta kanavien scannauksessa ei kuitenkaan löydy mitään...
Pitää hutkia lisää myöhemmin.

(edittiä: tikku on kiinni taloyhtiön antenniverkossa joten signaalin pitäis riittää.)

(edittiä2: Ja jos talossa on kaapeliverkko niin kyllä tolla mukana tulevalla pikkuantennilla saa jotain signaalia varmasti, eri asia on saako kuvaa näkyviin tms.)

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 7. huhtikuuta 2006 @ 20:05

Limberi
Newbie
_
7. huhtikuuta 2006 @ 20:08 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tuo ProgDVB softa kylläkin toimii, mutta kanavahaussa ei löydy kanavan kanavaa. Hmm meinaatko että, ei mitään löydä jos virittää isommalla antennilla parvekkeelle? Eli koko kapistuksella ei tee mitään jos on kaapeliverkko taloudessa. Veikkaan, että en ole ainut joka suunnittelee palauttamista :D
Hannu6
Newbie
_
7. huhtikuuta 2006 @ 20:15 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Jos laittaa edes vähän isomman antennin kiinni niin kyllä sillä jo saa kanavat toimimaan. Kokemusta on toisesta vastaavan tyyppisestä usb laitteesta.

Jos asennan tikun mukana tulleen ajurin ja käytän myös sitä mukana tullutta ohjelmaa niin jopa tolla pikkuantennilla löytyy kanavat. Hiukan pätkii kuva juuri heikon signaalin takia.

Sen sijaan kun vaihdan tuon BDA ajurin ja ProgDVB:n käyttöön niin kaikki toimii kunnes pitäisi löytää kanavia, niitä ei vaan ilmaannu yhtään vaikka kuinka scannailisi ja buuttaisi konetta.

hum hum..
Kase
Junior Member
_
8. huhtikuuta 2006 @ 04:04 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tuli hommattua stokkalta tikku. Omalla ohjelmalla toimi hyvin kun oli kytkettynä taloantenniin, mukana tulleella ei toiminut. Todettakoon, että Humax ja Maximum toimivat ei vahvistavalla pöytäantennilla. (matkaa turun lähettimeen n. 30 km)
Pitikin mennä kokeilemaan Prog DVB:tä. Ei löytänyt kanavia. Sitten huomasin audio-videoasetuksista muuttaa Showdirect asetuksen VMR9:ksi tai jotain sinnepäin. Tämän jälkeen löytyi YLE:n nippu. Kuva pätkii vaikka quality 100-90 ja level 74. Eli kehno herkkyys. Sitten vielä välillä sammuttaa koneen kesken kaiken. Takaisin alkuperäiseen ohjelmaan ei enää ole paluuta vaikka olen koitaanut ajurinkin vaihtaa. "Digital TV Box disappear, application must close"
pkani
Newbie
_
8. huhtikuuta 2006 @ 05:35 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Eli hetki: onko kukaan saanut tota BDA-ajuria toimimaan? Ja jos kokeilee, niin takaisin vanhaan softaan ei voi palata? Ymmärsinkö kokemukset oikein?
jalve
Newbie
_
8. huhtikuuta 2006 @ 08:04 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Sama juttu täällä, Stockan hulluilta päiviltä hankittu Artec T14 ei löydä yhtään kanavaa, vaikka pysähtyileekin pari kertaa lupaavasti analysoimaan skannauksen aikana. Signaalinvoimakkuusmittari ei näytä omalla antennilla mitään, ja talon antenniverkkoon kytkettynä tulee yksi vaivainen keltainen valo. Onkohan vehkeen RF-osa rikki, vai voiko tämä olla edelleen joku ajuribugi?
iira2
Suspended due to non-functional email address
_
8. huhtikuuta 2006 @ 08:18 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Samanlaista tahkoomista tein minäkin ensin, sen pikku antenin kans.
Singnaalit tapissa, mut laatuja ei(sillä mukana olevalla ohjelmalla).
Eilen kun pääsin viimein kiinni talon normaalianteniin ja vaihdoin ohjelmaksi tuon Brogin (joka mielestäni selkeesti parempi) niin jopa homma toimii ihan ok. Ja kattelin eilen kaikki digikanavat mitä Kuopio antaa.
Ohjelma pitää ainakin minulla sulkea File > Exit, muuten kaataa kannettavan ja joutuu pakkokatkaseen virrat, menee ihan jumiin ku jää jauhaan jotain. BrogDVB:n pitäs tukea yle:n tekstejä, mut ei ne mulla kyllä näy en tiedä pitäiskö jotain "säätää" vielä jostain?!
Eli jos jollaki näkyy ylen tekstit niin ilmoitelkaa, kuten joku tuolla edellä jo pyysikin.Palikka lämpenee, eli niin kait sitten kuuluukin.Eipä tuo haittaa, monta tuntia katsoin eilen. Joitakin kuvapysähdyksiä kävi ajoittain, mutta ääni kokoajan ok.
Olen ihan tyytyväinen tuotteeseen, enkä yhtään kadu ostostani vaikka alku oli vähän konstikasta.
Guse
Newbie
_
8. huhtikuuta 2006 @ 08:22 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ostin T14 tikun Stokkalta. Laite toimii erinomaisesti mukana tulleella CD:llä olleella ohjelmalla.

Kannattaa lukea ohjeet, joiden mukaan kun vaihtaa USB-porttia, niin ajuri tulee asentaa uudestaan.

Laite ei toimi kunnolla (siis ei lähes ollenkaan) USB 1.1:n kautta. Gigasella koneella ja 8 megan näyttömuistilla lähinna diashowta. 1,8 Gigasella P4:llä ja 64 megan näyttömuistilla toimii erinomisesti myös kuuden kuvan mosaiikki.

Ylen tekstitykset eivät toimi mukana tulleella ohjelmalla. Toptronicsin sivulta ladatulla DVBprog ohjelmalla ja ajurilla en löydä kanavia, vaikka olen tehnyt kaikki käyttöohjeen temput. Scannauksessa löytyy selvästi kanavia, mutta ne eivät tallennu luetteloon.

HUOM! kun kokeilette ohjelmia, niin huomatkaa, että mukana tullut ohjelma ja Progdvb käyttävät eri ajureita ja ne pitää muistaa aina vaihtaa kun vaihtaa ohjelmaa. Ne eivät vaihdu itsestään.

Mukana tullut piiska-antenni ei riitä ainakaan Helsingissä toistoon. Talon harava-antennilla tulee hyvät signaalit ja kuva.

Olen kokeillut useita laitteita ja tämä näyttäisi olevan parhaasta päästä kuvanlaadun suhteen. Ohjelman ominaisuudet muokkaukseen (kanavajärjestys ym) kaipaavat parantelua.

Ilmoittelen jos keksin miten ProgDvb löytää kanavat.


Guse

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 8. huhtikuuta 2006 @ 08:38

putkonent
Junior Member
_
8. huhtikuuta 2006 @ 08:27 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Miten BDA ajurit pystyy korvaamaan alkuperäisillä?
Guse
Newbie
_
8. huhtikuuta 2006 @ 08:34 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Korvaus onnistuu helposti, kun menet laitehallintaan ja päivität ohjaimen. Valitse vaihtoehto valitse luettelosta, jolloin kone tarjoaa kahta ohjainta ja valitse se USB TV stick,

Guse

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 8. huhtikuuta 2006 @ 08:36

iira2
Suspended due to non-functional email address
_
8. huhtikuuta 2006 @ 08:36 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Brogilla jouduin hakemaan usemapaan kertaan, ekat kaks kerta löysi vain ylen kanavat kolmannella haulla löysi sitten kaikki loputkin.
tkay564
Junior Member

2 tuotearviota
_
8. huhtikuuta 2006 @ 08:47 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Stokkalta ostin eilen ja illalla vielä yritin käydä vaihtamassa, mutta kaikki oli myyty. Ei löydä kanavia millään ajurivaihtoehdolla/ohjelmalla, vaan skannauksen tulos on aina pyöreä nolla. Tavallisella digiboksilla harava-antennin signaalitaso n. 90%, johon kokeilin tikkua myös. Ei apua. Lienee susi.
putkonent
Junior Member
_
8. huhtikuuta 2006 @ 08:51 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kiitos Guse, ajurit kyllä vaihtuivat mutta edelleen digital tv stick ohjelma sanoo käynnistettäessä "Error !! Digital TV Box disappear, applicaion must close."
owl70
Newbie
_
8. huhtikuuta 2006 @ 10:25 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kun vaihtaa ajureita (BDA / Stick), niin tavallinen "update driver" ei toimi. Se kun vaihtaa vain sen "toisen" ajurin, ei stickloaderia, joka kokemuksen mukaan pitää myös vaihtaa. (Se oli se eka vaihe, kun laitteen kytki ekaa kiinni.)

Sain itse homman toimimaan vasta siten, että poistin ensin laitteen, sitten poistin kyseiset .sys -tiedostot system32/drivers -hakemistosta. Kun laitteen sitten kytkee kiinni, niin asennus epäonnistuu, jolloin voi lisätä ensin oikean stickloaderin, sitten vastaavan BDA tai Stick -ajurin.

Poistetut tiedostot taisivat olla: dtv*.*, stickloadp.*, stickload.* stickcap.*.

Mutta omalla koneella vain se paketin mukana tullut driveri ja ohjelma näyttävät kelvollista kuvaa. BDA:lla saan paljon virheitä ja kone hard-boottailee itsekseen.

Saan myös joka kerta ohjelmaa suljettaessa driverin virheilmoituksen, josta selviää missä lähdetiedostossa syntyi virhe :-)
Guse
Newbie
_
8. huhtikuuta 2006 @ 11:20 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Nyt sain kanaviakin näkymään progdvb:lläkin, mutta huonosti. Otin USB-kaapelin pois, eli laite suoraan USB-porttiin. Lisäksi vaihdoin antennikaapelin metrin mittaiseen tehdasvalmisteiseen. Sain viisi kuusi digitan transponderia näkymään ja sen jälkeen katsoin digitan sivuilta mitkä kanavat lähettävät ylen nippuja ja scannasin transponderin ko kanavalla ja kanavat tulivat luetteloon. Toistin saman kaikille nipuille ja kanaville. Näyttäisi siltä, että ohjelma vaatii todella hyvän quality-tason eli 90-100 prossaa. Kuva hajoaa 70 prosentilla aina vähän väliä.

Laitteen mukana tullut ohjelmisto on paljon parempi toistossa. Minulla on huono antennisignaali eli analoginen nelonen näkyy surkeasti. Saloran boxi toistaa ohjelmat ihan hyvin 49 prosentin signaalillakin.

Ajurit toimivat yhtäaikaakin minun kannettavassa, jossa on kaksi USB-porttia siten, että kun käytän progdvb:tä on laite vasemmassa portissa ja kun käytän Stickin omaa ohjelmaa laite on oikeassa portissa. Ei tarvitse edes buutata välillä. Otin autostartin pois käynnistysvalikosta, sillä kone meni hitaaksi buutata.

Etsin vielä ongelman syitä, sillä progdvb pitäisi olla kevyempi pyörittää kuin stickin alkuperäinen ohjelma ja siinä on se ylen tekstitys mukana. Huomasin ensimäisen kerran ylen tarjoaman näkövammaisten duppauksen, joka joissakin ohjelmissa auttaa tekstityksen puuttumista. Lukijan eläytyminen tkstiin on todella syvällistä.

Guse

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 8. huhtikuuta 2006 @ 11:22

Tare69
Junior Member
_
8. huhtikuuta 2006 @ 12:28 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Itsellä rupesi tässä pääkoneessa (XP3200+, AIW9800SE, 1Gb) toimimaan tuo suoraan siten, että ensin asensin Digital TV2.2.3.5\setupdrv\isdrvinf.exe ja sitten sieltä Digital TV2.2.3.5\Setup\setup.exe:n... Jujuna on se, että EI anna olla sen Artecin kiinni missään ja USB 2.0 portti koneessa. Kun ohjelmat on asennettu niin sitten koneen uudelleen käynnistäminen ja kun kone on käynnistynyt (kiinni TV osio heti) niin Artec sitten kiinni koneeseen ja asennus runba läpi automaattisena asennettuna... Sitten vain kanavat hakuun ja homma toimii kuin unelma.

Kannettavassa yö yhteen virittelin kummallakin asennus paketilla mutta en saanut toimimaan sitten millään.


- Tare69
Tampere

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 8. huhtikuuta 2006 @ 13:04

Kase
Junior Member
_
8. huhtikuuta 2006 @ 15:18 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kiitoksia Owl70!
Ohjeidesi mukaan sain alkuperäisen ohjelman taasen toimimaan. Teksteistä viis kun kuva edes näkyy eikä kone boottaile itsekseen.
owl70
Newbie
_
8. huhtikuuta 2006 @ 16:40 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Näyttää kovasti siltä, että tämä T14 toimii ainostaan omalla alkuperäisellä driverilla ja ohjelmalla.

Eli sopii satunnaiseen tv:n katseluun, mutta ei oikein muuhun.
tkay564
Junior Member

2 tuotearviota
_
8. huhtikuuta 2006 @ 16:49 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Nojaa, ennemminkin näyttääpi siltä, että soveltuu ainoastaan palautettavaksi Stokkalle tämä laite... -eli paskan möivät..
Kase
Junior Member
_
9. huhtikuuta 2006 @ 10:03 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Mitenkä olette onnistuneet tallennuksissa ja ajastuksissa?

Alkuperäisellä ohjelmalla en ole saanut EPG-ajastettuja ohjelmia talteen.

Suorat tallennukset eivät suostu menemään valitsemaani kansioon toiselle kiintolevylle. Muuten tallennus kyllä toimii.
Mainos
_
__
 
_
Tare69
Junior Member
_
9. huhtikuuta 2006 @ 14:55 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ajastetut nauhotukset on tuntuneet tulevan nauhoitettua... MPG2 laadusta kyllä olen pikkaisen huolestunut koska tuntuu helposti rivit menevän limitetyksi eli tämä taitaa olla vain kodekki pulma mutta olisi kiva saada kunnollinen ilmainen mpg2 kodekki kun tuntuu muutenkin pikkaisen takeltelevan toisto... Ja vie kyllä ihan liikaa tehoja koneesta 30-50% ja tämä ilmeisesti sen vuoksi kun on USB-palikka. En yhtään ihmettele jos USB 1.1 ei ole tuettu tai toimi kunnolla.

Itsellä on XP3200+ ja AIW9800SE joten pakko sanoa, että alkaa olla liian pienet tehot kunnolliseen video-editointiin...

- Tare69
Tampere
 
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua pc:n digikorteista > artec t14 usb tikku
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy