User Käyttäjä Salasana  
   
sunnuntai 2.6.2024 / 12:19
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > yleinen keskustelu > keskustelua uutisista > galaxy-puhelimille koko eu:n kattava myyntikielto ? koskee myös suomea
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
Galaxy-puhelimille koko EU:n kattava myyntikielto ? koskee myös Suomea
  Siirry:
 
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Galaxy-puhelimille koko EU:n kattava myyntikielto ? ei koske Suomea (päivitetty)

uutinen julkaistu: 24 elokuuta, 2011

Haagin käräjäoikeuden tuoreen päätöksen mukaan Samsungin Galaxy S-, S II- ja Ace -älypuhelimet sekä Galaxy Tab 10.1 rikkovat Applen omistamaa patenttia. Applen vaatimusten puhelimien myynti- ja markkinointi kielletään koko EU:n alueella. Apple syytti Samsungia yhteensä kolmen patentin rikkomisesta. Oikeus kuitenkin hylkäsi syytteen, joka koski näyttölukituksen avaamiseen liittyvää patenttia ... [ lue koko uutinen ]

Lue uutisartikkeli kokonaisuudessaan ennen kuin kommentoit aihetta.
Kirjoittaja Viesti
Sivu:<123>
Member

3 tuotearviota
_
24. elokuuta 2011 @ 20:25 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Turhuuksien turhuus.
Member

4 tuotearviota
_
24. elokuuta 2011 @ 20:26 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Oikein koirille :) Tulihan tämäkin jo ennustettua aikanaan, nyt on mustaa valkoisella. Mitä täällä haistatellaan, rääväsuiset Samsung fanboyt voivat mennä nurkan taakse ja lopettaa itsensä. Teette maailmalle suuren palveluksen, tai no ainakin afterdawnin kommentointi osiolle. Vaahto suupielessä rähiseminen on koirallekin tunnetusti piikin paikka.
Ilborg
Junior Member
_
24. elokuuta 2011 @ 20:40 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Eikös tuo vieritys ole ihan jokaisessa androidissa sama? Meinaa jos tuo on se ihan normaali sormella tapahtuva vieritys niin silloin kyllä on patentit todellakin täyttä pelleilyä koska mitään kovin omaperäistä tuossa ei ole.

Jos siis todellakin ihan perus vierityksestä puhutaan niin tällöin kaikki android-puhelimet pitäisi kieltää, ja lisäksi nokian kosketusnäytölliset puhelimet. Samalla muuten adobe reader joutuisi samalle listalle koska siinä on ihan sama logiikka vieritykselle muistaakseni plus lukuisat muut ohjelmat. Käytännössä siis kaikki kosketusnäytölliset puhelimet menisi pannaan sekä tietokoneella olevat sovellutukset.

Joku voi valaista jos tietää enemmän tuosta patentista. Tästä lähin kyllä itsekkin alan lukemaan itseni applen vastustajiin. Aikaisemmin riittänyt se etten itse osta, mutta tästä lähin neuvon myös muita välttämään kyseisen firman tuotteita.
Staff Member

1 tuotearvio
_
24. elokuuta 2011 @ 20:42 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
keisari10
Newbie
_
24. elokuuta 2011 @ 20:43 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
mene sinä nuolemaan syöpäisen miehen persettä tai kenties teet pyhiinvaelluksia jobsin haudalle. sinä voit haistaa paska aja84
Romisku
Junior Member
_
24. elokuuta 2011 @ 20:45 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
GSMArena väittää ainakin, että patentti koskisi kuvien vieritystä vain Galleria-ohjelmassa, joka on helppo sieltä poistaa, eikä Samsung ole tuosta niinkään huolissaan. Eli jos tuo pitää paikkansa, tuskin pitkääkään katkosta noiden laitteiden tulee.
Romisku
Junior Member
_
24. elokuuta 2011 @ 20:46 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
myyntiin tulee siis. Nyt katkoo jo omassa päässä x)
AleCock
Newbie
_
24. elokuuta 2011 @ 20:56 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ei tarvinne mennä aamusta hakemaan sitä "viimeistä" SG2sta.

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Ftweakers.net%2Fnieuws%2F76361%2Fsamsung-blijft-galaxy-s-ii-in-nederland-verkopen.html

Ainoa patentti joka "osui" oli siis softassa jonka muuttaminen on jo aloitettu. Myyntikielto ei siis luultavasti kerkeä edes alkaa ennen päivitystä. Raudassa/designissä ei patentteja ollut rikottu, hankalempi nieltävä seuraavia kiistoja suunniteltaessa.
Member

4 tuotearviota
_
24. elokuuta 2011 @ 20:57 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
@30 Korjaan sen verran, että voin haistaa "paska puheen" :D Siltä täällä ei voi kyllä välttyä :)
Malboro
Member
_
24. elokuuta 2011 @ 21:27 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Eikös tämä Galleria hässäkkä ole ihan oletuksena kaikissa android puhelimissa?
Tcav
Member

4 tuotearviota
_
24. elokuuta 2011 @ 22:06 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
"Vaikka myyntikielto kattaakin koko Euroopan, niin seuraavat maat eivät kuulu sen piiriin: Itävalta, Belgia, Tshekki, Viro, Kreikka, Islanti, Italia, Latvia, Liettua, Portugali, Romania, Slovenia, Slovakia ja Espanja. EU:n ulkopuolella laitteiden myynti voi jatkua tästä eteenkin päin. Suomessa patentti on voimassa."

Itävalta ja Belgia? Itävallassa puhutaan saksaa ja Belgiassa ranskaa ja hollantia. Miksei sitten Saksa, Ranska ja Alankomaat ole tuolla listalla, kun samoja kieliä puhutaan?

Ja miksi ihmeessä Apple on kääntänyt dokumentit suomeksi, muttei espanjaksi tai italiaksi? Suomessa ostomäärät tulevat melko varmasti olemaan paljon pienemmät kuin näissä maissa.
roponen
Member
_
24. elokuuta 2011 @ 22:46 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Hyi hyi Apple ja oikeusjärjestelmä kilpailun vastaisista toimista! Ja hyi hyi Samsung kopioinnista!

Silti.. Itsellä on juuri Samsung Galaxy S2 ollut tämän kesän ja minun mielestä olisi ihan hyvä vaan jos noin keskeneräinen laite poistuisi myynnistä siksi aikaa kunnes saisivat sen puukotettua kuntoon. Päivitystä odotellessa...
Member

4 tuotearviota
_
24. elokuuta 2011 @ 22:48 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Arvelitteko tosiaan että tähän jää !? Varmaan vasta alkua, varsinkin kun Apple erävoiton otti tässä vaiheessa. Eli, tästä ei heille koitunut todennäköisesti mitään taloudellista vahinkoa = Käräjöinti jatkuu melko varmasti. Ainoa asia mikä muuttuu on ammukset vastapuolta kohtaan. Applella on vahva salkku, he aivan selvästi kokeilevat sen lujuutta. Se siis selittyy sillä, ettei Applella ole mitään taloudellista ahdinkoa korealaisten *edit by pkaksp* kilpailijoiden toimesta, eli käräjöivät senkun huvikseen ja pienempien kiusaksi :D

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 26. elokuuta 2011 @ 21:26

Member

4 tuotearviota
_
24. elokuuta 2011 @ 23:21 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tuskinpa vain. Applen asiakkaat ovat sen verran tyytyväisempiä tuotteisiinsa kuin kilpailijoiden (varsinkin korealaisten) että tuotto on varmaan aika lailla kohdillaan. Ja jos esim iPhone pysyy yhtä hyvänä, ei se asia tule muuttumaan mihinkään.

Suuri osa nimenomaan on päätynyt esimerkiksi iPhonen omistajiksi juuri sen takia että kilpailevien puljujen keskeneräisillä ja tökkivillä romppeilla ei yksinkertaisesti enään jaksa värkätä. Esimerkiksi Android joka on tuhoon tuomittu tekele jo suunnittelu pöydällä, se tulee kaatumaan juuri siihen mihin fanboyt tukeutuvat eli avoimuuteen ja muokattavuuteen. Edellä mainitut eivät ole koskaan synnyttäneet mitään muuta kuin katastrofeja toisensa perään, esim linux :D Tehokas rauta ei korvaa koskaan hyvin optimoitua ja koodiltaan lähes täydellistä ohjelmistoa. Siinä Samsung ei koskaan tule ainakaan Androidin kanssa pärjäämään Applelle.

Itsekin neutraalin lähestymistavan omistavana tutustuin sekä Galaxy mini, Galaxy S ja S II malleihin kun ystäväni sellaiset ostivat. En kyllä ymmärrä ollenkaan koko android/Galaxy hehkutusta !? Ei se ollut käyttökokemuksena edes läheisesti sitä tasoa kuin iOS. Teknisiä tietoja hehkutetaan, mutta softa on niin keskeneräistä shaibaa että kun (iphone 4 toisessa kädessä + Galaxy S II toisessa) näppäili menemään, jää auttamatta sellainen fiilis ettei android vain pysy perässä. Hidas (verraten iOS siis), tökkii, nykii, ei tietoakaan inertiasta, viivettä pahasti, rumat kuvakkeet, suttuinen näyttö (liian iso vs resoluutio) surkea tarjonta. Siinäpä pahimmat jotka itse sain kaiveltua esille. Kaikki siis vs iOS.
JussiFX
Member

1 tuotearvio
_
24. elokuuta 2011 @ 23:52 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
@44: "Itsekin neutraalin lähestymistavan omistavana tutustuin..." Bullshit :D Viestisi todellinen arvo punnittiin muutenkin siinä kohtaa kun sanoit linuxia "katastrofiksi".
Solonen
Member

5 tuotearviota
_
25. elokuuta 2011 @ 00:06 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Charok
Newbie
_
25. elokuuta 2011 @ 00:30 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Peukkuja sampalle. HTC mies :)
Mainos
_
__
 
_
Jan7su
Newbie

1 tuotearvio
_
25. elokuuta 2011 @ 00:30 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
@4
SGS2:ssa vai huono akunkesto?
En tiiä puhutaanko nyt samasta puhelimesta mutta ittelläni on omassa SGS2:ssani kestänyt akku parhaimmillaan tasan 7 vuoruokautta peruskäytössä(soitan, lähetän viestejä ja pari kertaa päivässä luen netistä uusimmat uutiset). Normaalisti akku kestää 2-4 päivää. Lyhimillään akunkesto on 1 päivän luokkaa ja se oli silloin kun puhelimen oli juuri saanut ja sitä tuli räplättyä kokoajan.

Mutta tosiaan kyllä varmasti parhaimpia puhelimia tällähetkellä.
Kun menin uutta puhelinta ostamaan ja kaupassa testasin iPhone 4:ää ja SGS2:hta ni ei tarvinnu paljoo miettii kumman ostais.
 
Sivu:<123>
afterdawn.com > keskustelu > yleinen keskustelu > keskustelua uutisista > galaxy-puhelimille koko eu:n kattava myyntikielto ? koskee myös suomea
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy