User Käyttäjä Salasana  
   
tiistai 1.10.2024 / 01:17
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > digitv > digitv - kaikki muut aiheet > anysee digibox kannettava tietokone tv -kytkennät
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
Anysee Digibox Kannettava tietokone TV -kytkennät
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Sivu:12>
hannhirv
Junior Member

1 tuotearvio
_
20. joulukuuta 2005 @ 05:35 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tarkoitus olisi kokeilla miten läppärin avulla voisi katsella digikanavia TV:stä. Tarttis vaan miettiä millä piuhoilla läppäri kannattaa kytkeä TV:n scarttiin ? Näistä ei ole juurikaan kokemusta. Läppärinä Fujitsu-Siemens A1650G.
hape
Member
_
20. joulukuuta 2005 @ 09:41 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kerro sitten ihmeessä mullekkin miten käy! Harkitsen kans kannettavan ostoa tuohon käyttöön.

jos telkkarissa on s-video liitäntä niin laita suoraan siitä, menee kätevämmin kuin scartin kautta. Tietysti kannettavassa pitää olla kans s-video. Yleensä niissä on. Ja äänet äänikortista sillä peruspiuhalla, mikä sen nimi ikinä sitten olikaan.

Jos telkkarissa ei ole s-videota, niin hanki semmonen adapteri, minkä saat scarttiin telkkariin, ja siihen adapteriin saat koneesta päin s-video piuhan ja äänipiuhan.

Tuota toista vaihtoehtoa myydään usein yhtenä pakettinakin. Tuo tuskin oli kovin selvästi sanottu, mene johonkin experttiin tms. katsomaan niin löydät varmasti.

Ja kerro sitten miten kone menee tallentavan digiboksin korvikkeena.
hannhirv
Junior Member

1 tuotearvio
_
20. joulukuuta 2005 @ 10:15 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Sen verran olen tuota piuha-asiaa tutkinut, että kaivelin piuhalaatikoista just tuon näköisiä piuhoja. Ainakin sellainen löytyy jossa Scart toisessa päässä ja S-video ja RCA toisissa päässä (jos en kovin väärin muista). Täytynee Joulun pyhinä vaikka sitä tutkia :)
hape
Member
_
20. joulukuuta 2005 @ 10:19 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tutki ja jos millään viitsit niin tuu tähän samaan ketjuun sitten kertomaan miten toimii. Oma tarkoitukseni siis olisi käyttää sitä tallentavan digiboksin ja tallentavan dvd-soittimen sijaisena vakituisessa käytössä.
hannhirv
Junior Member

1 tuotearvio
_
21. joulukuuta 2005 @ 06:50 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Samoja ajatuksia itsellänikin on mielessä, niin voisi makuuhuoneessa katsella myös digiboxia ja jopa nauhoitella leffoja. Täytyy tosin opetella kuinka ne sitten aikanaan saisi myös DVD:lle. Täytyisi löytää jostain siihen prosessiin sopivat ohjelmat ja vinkkejä.
Senior Member

4 tuotearviota
_
21. joulukuuta 2005 @ 09:38 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Eiköhän se ihan helposti pitäis onnistua. Ainoo ongelma saattaa olla, että tossa koneessahan taitaa olla atin näytönohjain? Sen kanssa värien saaminen telkkariin on mulle tuottanut ainakin ongelmia.

Mutta oman telkkarin kanssa (panasonic) mun aceri, (mis on atin näyttis) toimii loistavasti.

Liität vaan sen piuhan tietokoneen ja telkkarin välii, vaihdat telkkarista sen sisääntulon kanavalle (av1,av2....siis mikä liitin telkkaris)

Sit mulla ainakin vaihtaa suoraan, kun painaa fn+f5 (f5 ei ehkä teillä sama, mut semmonen nappi, mis on 2 ruudun kuvaa=

sillä pitäis saada kaikista nopeiten vaihdettua kuva telkkariin.

Ja mun mielestä sitä digi-tv:tä vois sit kattoa sillä ohjelmalla, niinkuin kattoisist sitä läppäriltä...

Acer Aspire 3022WLMi.
Epox 8K3A+ / AMD Athlon 2000+ / 768 MB DDR.
hape
Member
_
21. joulukuuta 2005 @ 15:06 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Dvd:lle laittamiseen saat kyllä multa hyvät ohjelmat kunhan vain siihen asti päästään. Haluaisin siis tietää miten läppärin käyttö digiboksina onnistuu kodin 1. telkkarissa.
hannhirv
Junior Member

1 tuotearvio
_
22. joulukuuta 2005 @ 05:06 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Pyhimysten ohjeitten perusteella kokeilen enkä itsekkään usko, että kovin monimutkainen juttu on. Jos värien kanssa on ongelmia, niin sitten voi mennä taisteluksi. Mielelläni ottaisin vastaan vinkkejä ohjelmista joilla saa leffat konffattua DVD:n ymmärtämään muotoon.
Senior Member

20 tuotearviota
_
22. joulukuuta 2005 @ 05:43 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Anyseen *.PES-filet kääntyy helposti & nopeasti DVD:lle sopivaksi mpegiksi ilmaisella ProjectX:llä. Sen käyttökään ei ole kummoista, kunhan hetken tuijottelee sitä käyttöliittymää. Tekstejähän ei tosin (ainakaan vielä) saa ylen kanavilta talteen tallennettaessa tuota programstreamia. Transportstreamia tallentamalla ne tekstitkin löytyy, mutta itselläni muutaman kerran kokeiltuani oliongelma saada siitä ulos oikeaa video, äänet ja tekstit kyllä löytyivät. Tuokin varmasti onnistuu, mutta kun ei ole ollut toistaiseksi tarvetta tallentaa tekstitettyä ohjelmaa ylen kanavilta; suomeksi dubatut lastenohjelmat on riittänyt :)

Authoroinnin DVD:lle voi tehdä monellakin ohjelmalla, mutta DVDLab yhtenä jolla saat useamman esim. jakson samalle levylle, chapterit niihin sekä valikot. Ohjelma on maksullinen, mutta voit ladata mediachancen sivuilta ilmaisen 30pv trial-version.
hape
Member
_
22. joulukuuta 2005 @ 08:22 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
DVDlabia en ole kokeillut, mutta Nero Vision Expressiin olen oikein tyytyväinen ollut avi->dvd muunnoksissa. Samalla tavalla onnistuu, oli lähdemuoto mikä hyvänsä. Valikot tulee käytännössä automaattisesti mukaan, tosi helppo ja kätevä käyttää.
hannhirv
Junior Member

1 tuotearvio
_
23. joulukuuta 2005 @ 06:04 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tämän läppärin mukana tuli Neron softa ja siinä näyttäis lukevan Nero Vision Express 3 SE eli sillä vois hyvinkin onnistua DVD-levyjen teko. Täytyy tutustua paremmin sen ominaisuuksiin kun kerkeää.
selmari
Newbie
_
18. tammikuuta 2006 @ 14:17 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
ostin just ton anysee digiboxin tietokoneeseen mut miten ihmeessä voin sitä käyttää tallentavana boxina kun se katkasee kuvan aina silloin tällöin eli kuva pysää ja ei jatku ennen kuin ton anysee viewer ohjelman käynnistää uudestaan!?! ??? iso antenni korkealla katolla ja ohjelman "lähetys singnaali" huitelee tos yhdeksässä kympissä. ohjelman versio on 1.20 ja koitin päivittää sen 1.30:neen mut ongelma paheni vain joten asensin ton vanhemman takas!


saako noita tallenteita jotenkin pienempään tilaan esim: niinkuin avi elokuvat = parintunnin elokuva --> 700mb ???
hape
Member
_
18. tammikuuta 2006 @ 15:19 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Saahan noita pienempään tilaan jos haluat. Tosin sanoisin, ettei kannata yli kahta tuntia alle 700mb änkeä. AutoGK on aika kätevä tuohon avien pakkaamiseen.
astro72
Newbie
_
18. tammikuuta 2006 @ 18:06 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Authorointiin löytyy myös semmonen softa kuin DVDAuthorGUI --> http://www.videohelp.com/~liquid217/dvdauthorgui.pl

suosittelen kokeilemaan
hannhirv
Junior Member

1 tuotearvio
_
19. tammikuuta 2006 @ 08:25 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kokeilin eräänä päivänä poltella .PES formaatista uudelleen nimetyn .MPG tiedoston tuolla Neron Express ohjelmalla, mutta valitteli jotain ettei pysty jotain konvertointia tekemään. Luulisi sen softan mukana tulevan kaikki tarvittavat Codecit vai täytyykö latailla netistä ?
joni994
Newbie
_
19. tammikuuta 2006 @ 16:49 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Quote:
Kokeilin eräänä päivänä poltella .PES formaatista uudelleen nimetyn .MPG tiedoston tuolla Neron Express ohjelmalla, mutta valitteli jotain ettei pysty jotain konvertointia tekemään. Luulisi sen softan mukana tulevan kaikki tarvittavat Codecit vai täytyykö latailla netistä ?
olisikohan niin, että Nero yrittää väkisin tehdä MPG-tiedostosta dvd-video -levyä. Sehän ei onnistu suoraan tuosta MPG-tiedostosta, vaan tiedosto pitää ensin käsitellä aiemmin mainitulla ProjectX:llä.
Jos haluat tallentaa MPG-tiedostot niin että haluat katsella niitä myöhemmin tietokoneella, pitäisi ne tallentaa data-cd:lle tai data-dvd:lle.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 19. tammikuuta 2006 @ 16:50

selmari
Newbie
_
6. helmikuuta 2006 @ 13:09 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Löysin vian Anyseen pätkimiseen! olin kytkenyt sen usb - hubiin. nyt toimii kun laitoin suoraan tietokoneeseen. onko kenelläkään kokemusta laitteesta matkalla/ mökillä/ veneessä tai jossain missä ei ole kunnon antennia???
hannhirv
Junior Member

1 tuotearvio
_
7. helmikuuta 2006 @ 03:49 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Itsellä sen verran kokemuksia mökiltä. Kun ostin läppärin ja sen mukana tuli tuo Anysee, niin kokeilin sitä ekaa kertaa mökillä ja yllätykseksi sehän löysi kanavat ihan heittämällä. Ihmettelinkin suuresti kun oli niin helppo ottaa käyttöön ja kanavat näkyivät hyvin siellä "metsässä". Ei mennyt varmaan kuin 10 minuuttia kun aloin asentamaan Anyseetä ja katselin jo digitaalista lähetystä. Siinä mielessä hyvä peli. Vielä kun noitten nauhoitusten tallennuksen DVD:lle saisi yhtä helposti tehtyä. Täytynee opetella tuo ProjectX:n käyttö.
hannhirv
Junior Member

1 tuotearvio
_
8. helmikuuta 2006 @ 06:12 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Latailin eilen ProjectX ohjelman ja vilkaisin sitä. Tuntuu olevan monipuolinen työkalu kunhan vaan osaisi käyttää :( Mitä sille .PES formaatin tiedostolle pitää tehdä, että sen saa DVD:n ymmärtämään muotoon konffattua. Aika paljon eri nippeleitä ja nappeleita tuossa ohjelmassa. Varmaankin ko. ohjelman käytöstä on jotain pikaoppaita jossakin päin nettiä. Oliskos jollakin aikaa antaa pikaopetusta ?
joni994
Newbie
_
8. helmikuuta 2006 @ 14:02 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Pikaopastusta: ProjectX:ssä avaa PES -tiedoston ja valitset QuickStart-joka "demuxaa" tiedoston uuteen kansioon.
Sitten tarvitset Rejig-ohjelman (muitakin vaihtoehtoja on olemassa)
Valitset kohdan dvd-author. Syötä ohjelmaan video- ja audiotiedostot (audiotiedostoa valittaessa muista avattaessa valita kaikki tiedostot, oletusarvoisesti ei näytä sitä...)
Valitse myös kansio, mihin tiedostot tallennetaan.
Polta tiedostot dvd-levylle esim. Nerolla. muista valita "data-dvd..."
hannhirv
Junior Member

1 tuotearvio
_
9. helmikuuta 2006 @ 02:19 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kiitos vinkistä. Tuo kyseinen Rejig ohjelma varmaankin löytyy myös netistä. Kokeilen ja palaan asiaan jos ongelmia.
Kettu
Suspended due to non-functional email address
_
13. helmikuuta 2006 @ 11:20 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ostin muutama päivä sitten tämän anysee boxin ja nyt olen vähän etsinyt tietoa ja tutkinut polttoa dvd:lle.. Nero vision polttaa suoraan anyseen tallentaman .PES tiedoston ilman mitään ongelmia, mutta kun elokuvaa alkaa katsoa olohuoneen soittimella ääni tulee noin sekunnin jäljessä..:(

mikähän tässä nyt on sitten paras ratkaisu?
Kettu
Suspended due to non-functional email address
_
13. helmikuuta 2006 @ 13:47 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
ja nyt huomasin että, kun ottaa Nero visionista smart engine toiminnon pois niin se koodaa kuvan ja äänen just kohdalleen, MUTTA elokuvan koodaus ja poltto kestää about 6 tuntia eli ei hyvä vaihtoehto.. kertokaa viisaat joku yksinkertainen ratkaisu..?!?
hape
Member
_
13. helmikuuta 2006 @ 15:13 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kokeiles tuolla uudella ConvertXtoDVD :llä. Pirun kätevä ohjelma kun olen sitä käytellyt. Laatukin huomattavasti parempaa kuin Nerolla. Menut tulee automaattisesti.
Mainos
_
__
 
_
Senior Member

20 tuotearviota
_
14. helmikuuta 2006 @ 06:59 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ei tuota projectX:llä demuxattua mpegiä enää kannta missään nimessä konvertoida tai pakata, laatu vain heikkenee turhaan. Se kelpaa sellaisenaan esim. ifoedit:lle tai jos menut haluaa niin vaikkapa DVDLab:lle. PES-file on kyllä valmista mpeg2:ta, mutta se pitää "puhdistaa" ylimääräisestä tauhkasta jota se sisältää. Jos dvb-tekstityksiä ei ole huolena, niin pelkkä demux projectx:llä riittää ja ulos voi ottaa pelkät videon(.m2v) ja audion(.mpa) jotka voi siis suoraan authoroida ilman pakkausta. Nero on sen verran kranttu että haluaa monesti pakata sisään syötetyn uudestaan, joten kannattaa kokeilla toista ohjelmaa authorointiin.
 
Sivu:12>
Aiheeseen liittyviä linkkejä
Anyseen korttien arvostelut ja tekniset tiedot AfterDawnin laitevertailussa!
 
Aiheeseen liittyviä viestiketjuja Viestejä Viimeisin viesti Keskustelualue
Anysee kanavahaku ongelma 24 19. marraskuuta 2012 Keskustelua antenniverkon digibokseista
Anysee virhe 8 11. helmikuuta 2012 DigiTV - Kaikki muut aiheet
Anysee Linux-koneelle? 4 11. syyskuuta 2011 Tulostimet, näppäimistöt ja muut tietokoneen lisälaitteet
Anysee ja maksukanavat dvbviewerilla tai progdvb:llä 1 22. elokuuta 2011 DigiTV - Kaikki muut aiheet
AnySee E30 Series (yleissofta sekä C & T malleille) 550 3. huhtikuuta 2011 Keskustelua PC:n digikorteista
Anysee E30plus C & DVB Viewer & kaukosäädin 28 29. tammikuuta 2011 Keskustelua PC:n digikorteista
Anysee Combo plus 2 14. tammikuuta 2011 Ajuri- ja softaongelmat
Anysee E30 C Plus DVB-C 5 20. syyskuuta 2010 Keskustelua PC:n digikorteista
Anysee ääni ongelma 1 17. syyskuuta 2010 Keskustelua PC:n digikorteista
Anysee E30 C Plus nauhoitus 4 13. syyskuuta 2010 Keskustelua PC:n digikorteista

 
afterdawn.com > keskustelu > digitv > digitv - kaikki muut aiheet > anysee digibox kannettava tietokone tv -kytkennät
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy