User Käyttäjä Salasana  
   
maanantai 30.9.2024 / 17:34
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > digitv > digitv - kaikki muut aiheet > dvb-c -pohjainen pvr/vdr -projekti
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
DVB-C -pohjainen PVR/VDR -projekti
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Sivu:<12345678>
Adder_78
Suspended due to non-functional email address
_
5. joulukuuta 2003 @ 11:39 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Quote:
Mika, sä puhut nyt ihan tavallisesta kaappauksesta digi kortin kautta. Tässä treadissa on kyse DVB streamin tallentamisesta, mikä on ihan eriasia...
Unihiekat pois silmistä... Ei Mika siitä puhunut. :o)
Quote:
eikös nämä muut (rgb ja s-video) ole kuitenkin laadultaa huomattavasti parempia?
Kyllähän se niin on. RGB -> Scart olisi paras vaihtoehto. Siihen voi itse rakentaa piirin tai sitten ostaa valmiin laiteen. Se RGB ei mene ihan kiltisti scart:iin vaan sitä täytyy piirin avulla hieman auttaa :o)

Googlella löytyy varmasti paljon piirikaavioita tuohon urakkaan. Piiri on suht helppo vääntää, mutta täydellisen synkin saaminen telkkariin voikin olla tuskien taival.
extechop
Newbie
_
5. joulukuuta 2003 @ 11:47 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
-Mika- kysyi...
Quote:
Saako noista kaapeliin liitettävistä digi-tv korteista ulos kuvaa muuten kuin komposiitilla, eikös nämä muut (rgb ja s-video) ole kuitenkin laadultaa huomattavasti parempia? Tarkoitushan siis olisi käyttää koneen näyttönä ainoastaan televisiota, joten tarvitaanko tätävarten oma näytönohjain?
Ainakin Hauppaugen paremmasta DVB-C -kortista saa ulos suoraan S-videota ja nysväämällä lisäliittimen (kuulema myös jonkinlainen lisäpuskurointi olisi Hyvä Idea, näyttöpiiri kärähtää helposti jos pitkät letkut perässä) saa myös RGB:tä. Economy-mallista (josta puuttuu sisäänrakennettu mpeg-dekoodaus) en tiedä.

Otto J. Mäkelä http://www.iki.fi/om/
Admin

9 tuotearviota
_
5. joulukuuta 2003 @ 12:04 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Quote:
Saako noista kaapeliin liitettävistä digi-tv korteista ulos kuvaa muuten kuin komposiitilla, eikös nämä muut (rgb ja s-video) ole kuitenkin laadultaa huomattavasti parempia? Tarkoitushan siis olisi käyttää koneen näyttönä ainoastaan televisiota, joten tarvitaanko tätävarten oma näytönohjain?
Kyllä saa. Siemensin DVB-kortti antaa muistaakseni suoraan RGB:tä (tai ainakin s-videota) SCARTistaan ulos ja kuten Otto mainitsi, myös Hauppaugen (ym.) rev 2.1 kortteihin voi RGB-lähdön tehdä:

Ks.
http://www2.arnes.si/~mthale1/rgb.html
Quote:
Nykyinen televisioni on: 32" scheiner silva 8516, manuaalia en löydä mistään ja maahantuojakin vain lupaa postittaa, joten en tiedä tukeeko ko. töllö rgb-singaalia, s-videoa se ei ainakaan tue, valikot olen kahlannut läpi ja kuva on edelleen mustavalkoinen.

Halppis DVD-soittimesta saan valittua kuvan ulostuloksi RGB:n mutta en huomaa kuvanlaadussa eroa normaaliin nähden, voinko päätellä tästä kuitenkin että televisioni tukisi RGB-singaalia? Em. asia autaisi sen verran että voisin rakennella semmosen vga-rgb adapterihässäkän.
Laitteesta ei todellakaan tunnu löytyvän mitään tietoa netistä. Luulisi laitteen RGB:tä tukevan, mutta luulo ei ole tiedon väärti. Olethan asettanut DVD-soittimen lähettämään PAL-signaalia? On mahdollista (joskin epätodennäköistä), että TV ei NTSC-signaalia osaa näyttää väreissä.
Admin

9 tuotearviota
_
5. joulukuuta 2003 @ 12:15 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Quote:
Tomcat: Voitko laittaa käyttämäsi dvb-driverin saataville? Itse olen kokeillut tämänpäiväistä cvs:stä kiskaistua driveria ja edelleen se hajoittaa noita QAM128 kanavia.. Ei niin pahasti kuin 8.11.2003 päivätty versio, jonka otin VDR:n sivuilta.. Mulla on siis tuo Siemensin dvb-c kortti HTV:n verkossa..
Käänsin Tompalle muistaakseni saman version kuin mitä itse käytän, eli dvb-newstruct-20030924.tar.bz2. Tuo taisi olla uusin silloin, kun ajurin käänsin.

Miten tuo "kanavien hajoaminen" ilmenee? Kannattaa kokeilla esim. czapilla miltä signaalitasot ym. näyttää.



Jari Ketola
Administrator
http://www.AfterDawn.com
myllymaa
Newbie
_
5. joulukuuta 2003 @ 12:18 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Mika, Jos aiot käyttää konetta vain digitv:n katseluun/tallettamiseen, niin et tarvitse silloin lainkaan näytönohjainta.

Ainakin jotkin Hauppaugen satelliittikorteista tukee kuvan ulosantia RGB:nä. Niissä se pitää hoitaa ns. J2-liittimen kautta. Itselläni oleva Siemenssin kortti pitäisi myös tukea RGB:tä, mutta ne ole vielä ehtinyt kokeilemaan tuota.

Sitten tuohon mustavalkoiseen kuvaan: Se saattaa johtua kahdesta asiasta:
1. yrität näyttää NTSC kuvaa PAL-telkussa, jotkut telkut suostuu näyttämään NTSC:tä mustavalkoisena, näin ainakin oma telkkuni.

2. Syötät siihen komposiittiin s-videon toisen kanavan, eli valoisuusarvon. Tarkista tuo kytkentä, niin saatat saada värit näkyviin.


Toivottavasti auttoi..
-Mika-
Suspended due to non-functional email address
_
6. joulukuuta 2003 @ 11:28 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kiitos vastauksista!

Eli tv ei tue tuota s-videoa siitä olen nyt 100varma, olen kokeillut sekä tietokoneen että dvd-soittimen s-video ulostulot ja kuvaa ei saa näkymään kuin mustavalkoisena, komposiittina kyllä näkyy ihan ok. Hassua on se että dvd-soittimen rgb singaali kyllä näkyy ihan hyvin ja oikein, toinen tv:n scarteista näyttää vieläpä soittimen ollessa ntsc-modessakin värit ja kuvan oikein, toinen scartti näyttää ntsc:n mustavalkoisena.

Eli en nyt vieläkään ole 100%:n varma televisioni rgb-singaalin tuesta mutta aattelin tilata tuon digikortin silti, katsoo siten komposiitilla jos ei muu auta.

Itseäni kiinostaisi tuo siemenssin D1121 koska siinä on manuaalin mukaan se rgb ja äänelle spdif output! No niin sitten kun aloin sitä tilaamaan niin huomaan ettei tuolta http://www.usa-x.org :sta löydy kuin technotrendin dvb-c kortteja.

http://www.caretta-online.com/html2/modules.php?op=modload&name=shop&file=product_info&cPath=120_124&products_id=9362

tuolta sitten löytyisi mutta onko kellään kokemusta ko. kaupasta? Ei olis kyllä kova hintakaan: 179?. Olisiko täällä halukkaita kimppatilaukseen?

Sitten seuraavaan pähkäilyyn, voisiko seuraavasta päätellä että VLP ei salaa noita ilmaisia digikanavia, eli en tarvitsisi sitä Common Interface tms. stydeemiä katsoakseni yle:t subtv:t ja muut ilmaiskanavat?
Quote:
Digilähetyksiä pystyt seuraamaan, kun

- sinulla näkyy VLP:n tai sen yhteistyökumppanin kaapeli-tv-kanavat
- omistat television, jossa on scart-liitin
- sinulla on digiboxi; voit vuokrata sen VLP:n myymälästä

Kun haluat laajentaa kanavatarjontaa ja katsella salattuja ja/tai maksullisia kanavapaketteja, vuokraa älykortti VLP:n myymälästä.
Täytyy tietenkin tarkistaa toi salausjuttu tuolta vlp:ltä arkena. Ei tässä nyt sitte muuta kuin hyvää itsenäisyyspäivän iltaa vain kaikille tasapuolisesti.
Admin

9 tuotearviota
_
6. joulukuuta 2003 @ 14:19 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kannattaa tosiaan varmistaa suoraan VLP:ltä, ettei kanavia salata. Lainauksesi perusteella voisi kyllä päätellä, että kanavat ovat vapaasti katseltavissa ilman Conaxia.


Jari Ketola
Administrator
http://www.AfterDawn.com
myllymaa
Newbie
_
9. joulukuuta 2003 @ 11:31 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Sain vihdoin Siemensin DVB-C:llä kanavat näkymään joten kuten HTV:llä. Ratkaisuna oli laittaa lyhyempi kaapeli tuolle VDR-boksille.

Onko tuolle signaalille tehtävissä mitään?
Saanko jotenkin tietää, että riittäisikö pienen vahvistimen hankkiminen?
Entä saako HTV:ltä mitään apua tuon signaalin suhteen?

Olen kokeillut DVB ajureita eri päiviltä, 2003-10-13 toimii about yhtä hyvin kuin eilinen cvs:kin: QAM128-kanavilla on virheitä 1-2 kertaa minuutissa. Joskus vain jonkun hahmon reunat pikselöityy, mutta joskus koko kuvan alareuna saattaa pikselöityä. Ja tuo ei tunnu riippuvan kuvassa olevan liikeen nopeudesta.

Toimisiko DVB-kernel ajurit paremmin tuon kortin kanssa?

Marko

PS. Käytin scan:lla hakemaani channels.conf:ia, joka toimii about yhtä hyvin kuin tuo Ketolan tänne pasteamakin..
Admin

9 tuotearviota
_
9. joulukuuta 2003 @ 12:15 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Marko,

Oletko katsonut millaista signaalinvoimakkuutta, signaali/kohina -suhdetta ja bittivirhesuhdetta czap (tai femon) näyttää? (DVB/apps/szap/femon)

Esim. itselläni Ylen muxi antaa tällä hetkellä:

status 1f | signal ffff | snr eaea | ber 00000b04 | unc 00000000 | FE_HAS_LOCK


Jari Ketola
Administrator
http://www.AfterDawn.com
jukep
Newbie
_
11. joulukuuta 2003 @ 18:24 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Siemensin kortista saa scartin kautta ulos RGB:tä. Täytyy vaan enabloida poistamalla uloskommentointi sorsista /driver/av7110/av7110.c riviltä:
setgpio(av7110, 1, GPIO_OUTHI); // RGB on, SCART pin 16

Minullakin tulee pahaa pikselöitymistä välillä. Oireilu on aika epäjohdonmukaista, yleensä näyttäisi menevän siten, että koneen käynnistyttyä kuva on yhtä isoa pikselimössöä muutaman minuutin, sitten vähitellen selkenee. Tämän jälkeen pysyy pääsääntöisesti erinomaisena vuorokauden tai pari, jonka jälkeen kuva katoaa ja lokiin ilmestyy:
kernel: av71100: ARM crashed!

Moduleitten uudelleenlatauksella ei kunnollista kuvaa enää tunnu saavan vaan bootti tarvitaan.

Ajurit paketista linuxtv-dvb-1.0.1, täytyy testailla vielä muitakin versioita kun ehtii.


hag
Newbie
_
12. joulukuuta 2003 @ 07:32 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Voisitteko kertoa niistä Linux jakeluista, joiden kanssa olette saaneet tuon VDR:n ja dvb paketin toimimaan.

Itselläni on käytössä Fedora linux mutta dvb paketin käännökset ei mene ihan putkeen. En myöskään ole löytänyt valmista RPM pakettia dvb:tä varten.

Hag
Admin

9 tuotearviota
_
12. joulukuuta 2003 @ 08:06 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Itse asensin VDR:n Redhat 9:ään (eli Fedoraan).

Käytössä on ajuri linux-dvb.2003-09-05.tar.bz2

driver/compat.h -tiedostoon seuraava muutos (diff):

---cut---
70c70
< #if LINUX_VERSION_CODE < KERNEL_VERSION(2,5,0)
---
> #if LINUX_VERSION_CODE > KERNEL_VERSION(2,5,0)
---cut---

Eli

#if LINUX_VERSION_CODE < KERNEL_VERSION(2,5,0)

#if defined(MODVERSIONS)
#include <linux/modversions.h>

-->

#if LINUX_VERSION_CODE > KERNEL_VERSION(2,5,0)

#if defined(MODVERSIONS)
#include <linux/modversions.h>

Muistaakseni muita muutoksia ajurin kääntämiseen ei tarvittu. Käytössä 2.4.20-20.9 kernel.

Jari Ketola
Administrator
http://www.AfterDawn.com
extechop
Newbie
_
12. joulukuuta 2003 @ 08:40 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Quote:
Itse asensin VDR:n Redhat 9:ään (eli Fedoraan).
Fedora on "Red Hat 10"?

Joka tapauksessa, minulla on Red Hat 9 (Shrike) johon meni "heittämällä" linux-dvb.2003-09-05 ja vdr-1.2.6 kun käytti hieman vanhempaa 2.4.18-27.8.0 kerneliä. Red Hat lienee patchannut joitakin myöhempiä 2.4 sarjan kerneleitä 2.5-haaran kamalla josta tuli ongelmia.

Otto J. Mäkelä http://www.iki.fi/om/
Admin

9 tuotearviota
_
12. joulukuuta 2003 @ 08:48 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Äh, tarkoitin siis että Fedora == RedHat, eli että kyseessä on käytännössä sama distro. Anteeksi sekavuuteni. =)

Jari Ketola
Administrator
http://www.AfterDawn.com
mattim
Newbie
_
14. joulukuuta 2003 @ 07:31 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Käytössäni on SuSe 8.2 ja DVB ajurit alkoivat toimimaan kivutta, vdr samoin. Tällä hetkellä yritän saada ati radeon 9200 korttia toimimaan kunnolla X11:n kanssa. xawtv ja xine ei anna kuvaa, muuten ok.

Matti
jukep
Newbie
_
16. joulukuuta 2003 @ 20:14 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tuntuu että häiriöt ovat pahenemaan päin, enkä oikein saa paikallistettua ongelmaa. Välillä hyvinkin toiminut systeemi on muuttunut lähes käyttökelvottomaksi.

Käytössä Siemens DVB-C rev.1.5 + CI, vdr 1.2.6, linuxtv-dvb-1.0.1. VDR:n käynnistymisen jälkeen kuva on minuutin pari aivan sotkussa, viherpunaista palikkaa. Tämän jälkeen alkaa seljetä ja aikaisemmin parani vähitellen lähes täydelliseksi. Nyt jää kuitenkin erittäin häiriöiseksi ja pikselöityväksi. Olen vaihdellut ajurien versioita, VDR:n versioita, hardista, mutta nyt alkaa olla keinot vähissä. Antennivahvistinkaan ei tepsinyt. Harkitsen jo toisen DVB-kortin hankkimista testatakseni onko kortissa vikaa.

femon kertoo seuraavaa:
using '/dev/dvb/adapter0/frontend0'
FE: VES1820 based DVB-C frontend (CABLE)
status 1f | signal ffff | snr dfdf | ber 0055080c | unc ffffffff | FE_HAS_LOCK
status 1f | signal ffff | snr dfdf | ber 0055080c | unc ffffffff | FE_HAS_LOCK
status 1f | signal ffff | snr dada | ber 00534aa8 | unc ffffffff | FE_HAS_LOCK
status 1f | signal ffff | snr e2e2 | ber 00534aa8 | unc ffffffff | FE_HAS_LOCK
status 1f | signal ffff | snr dfdf | ber 005657c0 | unc ffffffff | FE_HAS_LOCK
status 1f | signal ffff | snr dede | ber 005657c0 | unc ffffffff | FE_HAS_LOCK
status 1f | signal ffff | snr e0e0 | ber 0057675a | unc ffffffff | FE_HAS_LOCK

Mitenkähän tuota pitäisi tulkita?

Nyt lokiin tulee CAMista virhettä, mutta maksukanavat näkyvät silti, eikä tuon luulisi kuvaan vaikuttavan?

Dec 17 01:05:20 vdr vdr[3863]: CAM: Käyttökontrolli, 01, 1234, FEDC
Dec 17 01:07:01 vdr vdr[3863]: ERROR: CAM: Read failed: slot 0, tcid 1
Dec 17 01:07:32 vdr last message repeated 8 times

Admin

9 tuotearviota
_
16. joulukuuta 2003 @ 20:24 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
status 1f | signal ffff | snr dfdf | ber 0055080c | unc ffffffff | FE_HAS_LOCK

Signaalinvoimakkuus täysi, signaali/kohina -suhde ok, bit-error-rate valtava, joten unc (uncorrected blocks) on aina täysillä. Virheitä yksinkertaisesti tulee niin paljon, ettei signaalia saa dekoodattua. Itse saan generoitua tuon vain vetämällä antennikaapelin irti.

Ilmeisesti vika ei ole CAMissa, mutta koeta silti ilman sitä. Antennikaapeli voi olla viallinen - kokeile vaihtaa se toiseen. Jos ei sekään auta, kannattaa ottaa yhteyttä HTV:lle (tai isännöitsijään) ja pyytää joku mittaamaan rasian lähtötasot. SNR kuitenkin viittaisi siihen, että tulosignaalissa ei ole kaikki ihan kohdallaan.


Jari Ketola
Administrator
http://www.AfterDawn.com
jukep
Newbie
_
16. joulukuuta 2003 @ 20:47 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Hienoa, kiitokset! Tästä on hyvä jatkaa kun on edes hajulla mistä kiikastaa.

Matrixin vuokrapömpeli näyttää virheettömän kuvan, mutta se onkin parhaillaan toisessa kerroksessa ja eri pistokkeessa kiinni.

Antennijohtoja olen jo vaihdellut, mutta seuraavaksi testaan ilman CAMia&Ci:tä, sekä toisiin antennipistokkeisiin.

jukep
Newbie
_
7. tammikuuta 2004 @ 14:02 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ongelmien aiheuttajaksi näyttäisi osoittautuvan oikutteleva Siemensin kortti. Sain tänään budget-kortin rinnalle ja sillä signaali on tip top. Siemensillä heilahtelee hyvästä olemattomaan täysin ennustamattomasti.

Onko mahdollista määritellä VDR käyttämään tiettyihin kanaviin budget-korttia, mutta Siemensin dekooderia & ulostuloa? CI:n omaavaa Siemensiä käyttäisin edelleen maksukanavien katseluun silloin kun sattuu toimimaan, mutta budget-korttia kaikkiin muihin. Tutkailin channels.conf:in formaattia, mutta ei oikein näyttänyt lupaavalta.

mapy
Newbie
_
8. tammikuuta 2004 @ 12:30 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Mulla on vähän samanlainen ongelma. Siemenssin DVB-C kortti kyllä toimii, mutta multa puuttuu se CI, eikä sitä myydä enää mistään.
Aluksi mietin laittaa samaan koneeseen DVB-T kortin, jossa olis CI. En ole vaan löytänyt yhtään tapausta, jossa käytettäisiin toisen kortin CI:tä. Eli eipä taida onnistua, jos ei rupea itse koodaan moista. :(

Voin ostaa sen CI:n sulta 'hyvällä hinnalla', jos päätät luopua Siemenssistä. :)
jukep
Newbie
_
8. tammikuuta 2004 @ 13:16 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
channels.confissa voi kun voikin fiksata kanavan haluamaansa korttiin. En aluksi huomannut kun kyseessä oli Conditional access -kenttä. Mitenkähän mahtaa toimia silloin kun se kortti, johon kanava on fiksattu, on varattu esim. toisen muxin tallentamiseen, osaako tällöin vaihtaa toiselle kortille?

Toisen kortin CI:tä en tosiaan ole kuullut että voisi hyödyntää. Siemensiin löytyy kyllä CI:tä käytettynä hyvin ebay.de:stä, parhaillaankin näkyy olevan myynnissä. Hinnat siinä 30e kieppeillä. Omasta en malta luopua, ajattelin hankkia toisen Siemensin tilalle.

Onko muuten muilla ollut Siemensin RGB:n kanssa ongelmia kuvanlaadussa? Tässä onnettomassa yksilössäni (silloin kun signaali ylipäänsä tulee läpi) esiintyy koko kuvan alueella häiriötä hentona vaakaviivana. Onkohan tämä yleisempikin ominaisuus vai oman korttini oire.
Admin

9 tuotearviota
_
8. tammikuuta 2004 @ 17:26 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
VDR osaa automaattisesti käyttää vapaata DVB-lähdettä tarvittaessa. Satelliittihepuillahan on lähes poikkeuksetta 2-4 DVB-S korttia, joilla streameja vedetään talteen useampia kappaleita samanaikaisesti. En kyllä tiedä miten aika riittää koskaan niiden kaikkien katselemiseen.

Henkilökohtaista kokemusta useamman DVB-kortin käytöstä ei ole, mutta joka tapauksessa teoriassa homma toimiinee näin:

Asetetaan budget-kortti primary kortiksi. Jos Siemens on adapter0 ja budget-kortti adapter1, niin setup.conf:iin määritetään
PrimaryDVB = 2

Määritetään DVB-korttien purkuominaisuudet setup.conf:iin:
# Kortti 1 purkaa Conaxin
CaCaps = 1 1101
# Kortti 2 näyttää vain free-to-air kanavat
CaCaps = 2 0

Muita muutoksia ei käsittääkseni tarvita. Todella erikoista kyllä, ettei Siemens toimi. Liekö kortti sitten viallinen. Harmillista joka tapauksessa. Itselläni kortti on toiminut moitteetta (*puunkoputuksia*).


Jari Ketola
Administrator
http://www.AfterDawn.com
Jarpo
Suspended due to non-functional email address
_
9. tammikuuta 2004 @ 08:31 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   

Musiikkivideoiden tallennuksessa monen streamin tallennus yhtäaikaa olisi kiva ominaisuus...

tpurra
Newbie
_
12. tammikuuta 2004 @ 09:05 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Oma Gentoo+VDR -projekti (HTV:n kaapeli ja hauppaugen dvb-c -kortti)
pääsi testivaiheeseen viikonloppuna ja kohtuullisen hyvin toimii.

Yksi pieni ongelma kitenkin on:
MTV:n (D,+ ja subtv) sekä Nelosen EPG-tietoja
ei ole saatavilla. Tai nelosen tiedot näkyy, mutta sellaisella kanavalla jolla ei näy kuvaa ollenkaan.
Onko jotain pielessä vai eikö MTV ja Nelonen lähetä toimivaa EPG-tietoa?
VDR 1.2.6 ja patchejä on aika läjä asennettu. Dvb-ajurit on 1.0.1-r20031108.

Pistän enemmän infoa ja kuvia projektista kunhan ehdin..

Toinen kysymys...
Kuinka kauan teillä kestää time shiftin aloitus?
Kun painan pause-näppäintä, menee ruutu mustaksi ja tulee teksti "pausing live video" joka pysyy
noin 10s. Tämän jälkeen ilmestyy pysäytetty ohjelma (joka on mennyt tuon 10s etennpäin).
Tuo 10s viive hieman ärsyttää koska muuten time shift toimii ok..

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 12. tammikuuta 2004 @ 20:39

Mainos
_
__
 
_
hks
Newbie
_
13. tammikuuta 2004 @ 15:16 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kolmosen ja subtv:n epg tietoja ei ole näkyny digi-tv verkossa lauantaista lähtien ja tämä on useilla eri bokseilla todennettu.

 
Sivu:<12345678>
afterdawn.com > keskustelu > digitv > digitv - kaikki muut aiheet > dvb-c -pohjainen pvr/vdr -projekti
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy