User Käyttäjä Salasana  
   
maanantai 20.5.2024 / 01:31
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua satelliittivastaanotosta ja satelliittipuolen digibokseista > uusia kanavia canal+:lla?
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
Uusia kanavia Canal+:lla?
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
AfterDawn Addict

2 tuotearviota
_
1. marraskuuta 2006 @ 18:17 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ei voi muuta kuin ihmetellä näitä tiettyjä firmoja. Canal+ on mainostanut näyttävästi uusia kanaviaan, jotka tulivat 1.11.06. Sitten kun ne tulivat paljastui, että vastaavat vanhat kanavat poistuivat - juuri näiden mainostettujen edeltäjät. Eli ei niitä kanavia olekaan yhtään enempää kuin aikaisemmin, vain nimi on vaihtunut.

Samoin aikaisemminkin oli outoa se, että joitakin uusia kanavia mainostettiin eikä sanallakaan viitattu siihen, että - kuinka ollakaan - ne ovat lisämaksullisia.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 1. marraskuuta 2006 @ 18:18

I hate titles

35 tuotearviota
_
2. marraskuuta 2006 @ 16:23 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Niin, tavallaanhan tuossa on vähän luotu väärää kuvaa, mutta ideanahan oli nimenomaan kanavien nimien muuttamisen lisäksi sisällön uudelleenorganisointi. Nythän Canal+ Sport -kanavia on kaksi (joka näin ei-urheilua-seuraavalle on aika turha "parannus"..), aiempi C More HD on nyt Canal+ HD, C More -kanavat katosivat kokonaan ja Canal+ on nyt Canal+ Mix.

Mutta tulihan toki taas uuttakin (Canal Digitalin sat-jakeluun siis, Canal+ ja Canal Digitalhan ovat kaksi täysin eri firmaa..), kaksi HD-kanavaa lisää (Voom ja Discovery HD). Mutta nuo ovat ilmeisesti MPEG-4 -pakattuja ja wanha Canal+ HD pysyy ilmeisesti ainakin toistaiseksi MPEG-2 -pakattuna.

Noh, eniten kuitenkin odotan, että a) Subtv tulee satelliittijakeluun b) Nelonen alkaa lähettämään anamorfista kuvaa myös satelliitissa..

Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
https://AfterDawn.com/
AfterDawn Addict

2 tuotearviota
_
2. marraskuuta 2006 @ 17:09 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tämä yliampuva sanankäyttö on lähtöisin nimenomaan Canal+:an julkaisuista ja mainoksista. Uusin CANAL+ lehti otsikoi: "Lue kaikki uusista kanavistasi...Nyt sinun en entistä helpompi löytää lempiohjelmasi. Marraskuun alusta alkaen tv:ssäsi on seitsemän uutta elokuva- ja urheilukanavaa...". Hm.

Aikaisemmin oli myös kaksi kanavaa esim. viikonloppuisin käytettävissä urheiluun; Canal+ ja sitten Canal+ Sport kanavat. Jos nyt tulee koko viikon niin hyvä meillä niille, jotka katsovat urheilua nenä ruudussa kiinni.

Kyllä esim. meidän perheemme odotti, että käytännössä olisi todella ollut jokin uusi kanava, mutta ei ollutkaan. HD-kanavat eivät meitä tässä vaiheessa kiinnosta. On selvää, että kysessä on järjestelyprojekti. Silloin se pitäisi sellaisena pitääkin, eikä tehdä siitä laajennusprojektia. Ilmiö on sukua sille, että hintoja nostettaessa kyseessä onkin palvelun parantamisen projekti.


Senior Member

1 tuotearvio
_
2. marraskuuta 2006 @ 18:06 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Olihan se hieman pettymys selailla canal+:san mainos lehteä uusista kanavista kun ei käytännössä tullutkaan uusia kanavia.
Suunnitelmia ensivuodeksi on kuitenkin melko paljon.
http://itviikko.fi/page.php?page_id=15&news_id=200619591
Olisi myös kiva tietää millä resoluutiolla kanavia on ajateltu lähettää.
AfterDawn Addict

2 tuotearviota
_
2. marraskuuta 2006 @ 19:34 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kiva linkki. Siinä oli ainakin minulle uutta tietoa HD-tekniikasta ytimekkäässä muodossa.


Peppi_
Member
_
3. marraskuuta 2006 @ 06:18 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
"Noh, eniten kuitenkin odotan, että a) Subtv tulee satelliittijakeluun"

Ja sitä odotan minäkin. Ei tule katsottua, kun ei edes viitsi yhden kanavan takia toisen boxin puolelle vaihtaa ja eipä tiedä mitä sieltä tuleekaan, kun ei näy, kun epg:tä selailee.

Ja subihan oli vuosi tai pari sitten vielä mukana canalin local kanavissa. Sitten oli vähän aikaa joku teksti tyyliin "subtv:n lähetys satelliitista lopetettu, koska huoltotoimet saatu valmiiksi". Mitä kettua... Miksei sitä voi sinne jakeluun sitten jättää!?! Ei se ainakaan katsojia varmaan vähennä.
Ja kun näin on toimittu niin mahtaakohan sitä ainakaan ihan pian satista nähdä...

--
I hate titles

35 tuotearviota
_
3. marraskuuta 2006 @ 06:25 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ja Neloselle voisivat muutkin CD:n satelliittijakelussa olevat pistää mailia ja kysellä että mikähän idea siinä on, että Nelonen tulee satelliitista 4:3 -kuvasuhteella aina..

Tuo SubTV-tilanne on kyllä kans yksi outous, luulisi MTV3:lla olevan intressejä tavoittaa mahdollisimman laaja katselijamäärä kanavalleen. Mutta ilmeisesti siitä ei ole päästy sopuun että kumpi maksaa satelliittijakelusta kummalle ja kuinka paljon. Jonkinsortin vetoomus voisi olla ehkä ajankohtainen tuon korjaamiseksi, tarpeeksi moni CD:n tilaaja valittaisi asiasta sekä CD:lle että Maikkarille, niin ehkäpä asia muuttuisi.

Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
https://AfterDawn.com/
Peppi_
Member
_
17. tammikuuta 2007 @ 17:01 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
^^ Olin muutaman viikon poissa ja nyt päivitin softan purkkiin ja ulkomuistista säädin asetukset ja muutenkin olen unohtanut miltä tyo kuva näytti, mutta neloselta tulee nyt "letterbox" mun vanhaan 4:3 töllöön. Ja samalla nekstit keskellä ruutua...

Toi subtv:n kohtalo on jotekin himmee... kukahan se kanavan _oikeasti_ omistaa??? Tuntuu ettein sen jakelu ole koskaan oikeasti ketään kiinnostanut. Ensin vain kaapeliin (kaapelilla Suomessa hyvin pieni jakelu) ja nyt vain luotetaan (ehkä joskus) kasvavaan digitv jakeluun....
Mainos
_
__
 
_
I hate titles

35 tuotearviota
_
17. tammikuuta 2007 @ 17:17 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Peppi_:
^^ Olin muutaman viikon poissa ja nyt päivitin softan purkkiin ja ulkomuistista säädin asetukset ja muutenkin olen unohtanut miltä tyo kuva näytti, mutta neloselta tulee nyt "letterbox" mun vanhaan 4:3 töllöön. Ja samalla nekstit keskellä ruutua...
Joo, tais tuossa vähän ennen joulua muuttua vihdoinkin widescreeniksi Nelosen satelliittistreami, eli kai siellä joku vihdoin luki palautetta :-) Saas nähdä miten käy tän uuden "Nelosen subin" eli JIMin satelliittijakelun..

Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
https://AfterDawn.com/
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua satelliittivastaanotosta ja satelliittipuolen digibokseista > uusia kanavia canal+:lla?
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy