User Käyttäjä Salasana  
   
torstai 19.9.2024 / 05:13
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > pelit ja pelikonsolit > wii > wii tuli taloon!
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
Wii tuli taloon!
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Member

1 tuotearvio
_
9. heinäkuuta 2008 @ 21:01 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
APUVA!

Nyt on sitten hommattu olohuoneeseen TV-tasoa koristamaan Nintendo Wii. Apuja tarvis kauheasti liittyen konsolin ominaisuuksiin. Jos mahdollista saada konsoliin varmuuskopiot jotenkin pyörimään niin siittä infoa/linkkiä (ei mielellään mihkään keskusteluun vaan ohjeisiin). Jos konsolilla on jotain muuta virkaa ym. Ainakin siinä oli muistikorttia varten rööri ja pari USB porttiakin löyty jo, eli mitäpäs niihin survomaan :D

Olen hyvin avuton/laiska ottamaan selvää näistä uusista jutuista itse. Eli täällähän on varmaan monta Wiin omistajaa jotka tietä sitä sun tätä mööpelistä! Ilmeisesti konsolissa on jonkin sortin Firmware? Mistä sen löytää ja mikä sen pitäis olla tai olis hyvä olla... kannattaako ruveta ensitöikseen vetään uutta firmistä sisään vai antaa vaan olla?!?

BIGdane
Member
_
13. heinäkuuta 2008 @ 14:05 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus:
Jos mahdollista saada konsoliin varmuuskopiot jotenkin pyörimään niin siittä infoa/linkkiä
Ensinnäkin varmuuskopioiden pyörittämiseen tarvitsee olla jonkinalinen MODpiiri. Se on sellainen piiri, joka juotetaan Wiihin. Itse varmuuskopioiden tekemiseen tarvii olla tietynlainen asema jolla saat tehtyä sen varmuuskopion oikeasta pelistä, joka sinulla täytyy olla itselläsi. Toinen mahdollisuus on ladata netistä ja polttaa se, mutta ei siitä sen enempää.

Lainaus:
Jos konsolilla on jotain muuta virkaa ym. Ainakin siinä oli muistikorttia varten rööri ja pari USB porttiakin löyty jo, eli mitäpäs niihin survomaan :D
Muistikortin saa. Normaali SD-kortti siihen menee. Mm. Homebrew channelin ohjelmia saa SD-kortilla. Lue siitä lisää siihen tehdyssä ketjussa. SD-kortilla saa jatkettua Wiin sisäistä muistia, joka on melkoisen pieni eli voit siirtää pelitallennuksia ja shop channelista lataamiasi pelejä/ohjelmia muistikortille. USB-paikkaan menee tietääkseni ainakin näppäimistö ja Lan adapteri, jolla saat koneen nettiin. Wiissähän on myös WLAN.

Lainaus:
Ilmeisesti konsolissa on jonkin sortin Firmware? Mistä sen löytää ja mikä sen pitäis olla tai olis hyvä olla... kannattaako ruveta ensitöikseen vetään uutta firmistä sisään vai antaa vaan olla?!?
Firmwarehan tarkoittaa ohjelmaa, joka on jotakuinkin jokaisessa elektronisessa laitteessa, niin Digiboxissa, CD-asemassa, DVD-soittimessa, Wiissä, jne. Sitä päivittämällä yleensä korjataan bugeja ja estetään tässä tapauksessa parhaan mukaan MODpiirien toimintaa.


Paras ominaisuus kuitenkin löytyy Disc channelista, johon koko laitos on tarkoitettu. Mukavahan se tietysti on surffata netissä ja ladata vanhoja klassikoita shop channelilta.

Tässä siis pari vastausta, mutta kyllä sinun kannattaa ihan omin avuin etsiä sitä tietoa netin ihmeellisestä maailmasta, koska muuten jäät liian paljosta paitsi.
afterdawn.com > keskustelu > pelit ja pelikonsolit > wii > wii tuli taloon!
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy