User Käyttäjä Salasana  
   
sunnuntai 29.9.2024 / 22:22
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua kaapeliverkon digibokseista > handan cv-7800 tallenteen häiriöt + muut viat
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
Handan CV-7800 tallenteen häiriöt + muut viat
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Konga
Newbie
_
5. elokuuta 2008 @ 10:16 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Eli digiboxina on noin puolitoista vuotta vanha Handan CV-7800. Vikoja on ollut jonkin verran ja nyt alkaa vaikuttamaan siltä että kyseessä oli hukkaostos.

- Boxin tekemä satunnainen lyhytkestoinen piippausääni: Jostain luin että kyseessä olisi merkkikohtainen ominaisuus, jostain taas että kyseessä olisi laitevika ja boxin saisi vaihdettua tällä verukkeella uuteen.

- Päivitysilmoitus: Kanavaa vaihdettaessa (ei kaikkien kanavien kohdalla) ruutuun ilmestyy päivittää-laatikko joka on näkyvissä muutaman sekunnin. Tämän jälkeen ruutu pimenee sekunniksi ja kuva tulee takaisin. Tämä näyttäisi nyt poistuneen tehdasasetuksien palauttamisella.

- Tallenteen viallisuus: Luonnollisesti se pahin vika. Ei tapahdu aina, mutta tässä viimeisen kuukauden aikana noin kymmenen tallennetta on mennyt pilalle. Kuvassa häiriötä (pikselöityy, väriläiskiä jne.) niin pahoin ettei tallennetta voi katsoa. Onko kovalevyssä vika vai missä? Jotenkin tuntuu että tämäkin olisi kanavakohtaista. Ylen kanavilta nauhoittaessa tallenteet yleensä moitteettomia. Pitäisikö kokeille kovalevyn tyhjennystä vai vienkö suosista takuuhuoltoon?

Kiitos jos joku osaa neuvoa!
AfterDawn Addict
_
6. elokuuta 2008 @ 21:46 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 6. elokuuta 2008 @ 21:46

kettu69
Newbie
_
24. elokuuta 2008 @ 18:43 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Asiasta jonkin verran tietävänä voisin ehkäpä kommentoida tähänkin tätä aihetta, handanin tallentavissa tosiaan on ominaisuus joka päästää korkean piip-äänen hetkittäin. Muutamassa erässä laitteita ilmeisesti asia on pahempi kuin muissa ja jälleenmyyjä onkin vaihtanut niitä laitteita toimiviin(lue:huomattavasti vähemmän piippaaviin laitteisiin). Tallenteet kannattaa itse ottaa säilöön ennen huoltoon toimittamista, saattavat kadota mikäli laite vaihdetaan, tuskinpa lähtevät kovalevyjä boksista toiseen vaihtamaan.
Handanin päivitteleminen korjaantuu tosiaan tehdasasetusten palauttamisella. Ongelma johtuu kanavalistojen muutoksista, jolloin usein kanavat ovat väärillä paikoilla ja boxi koittaa niitä väkisin vaihtaa oikeille paikoille kun huomaa eroavaisuudet. Muutenkin kannattaa määrätyin väliajoin edes hakea kanavat uudestaan, jotta lista on ajan tasalla.
Mitä tulee tallenteiden pikselöintiin, saattaa se handanin tapauksessa johtua kaapeliverkon signaalin heikkoidesta/vahvuudesta tai vaihtoehtoisesti siitä että laitteessa saattaa olla virtalähteessä vikaa. Jos ongelma tosiaan ajoittuu esim. kun katsot samalla toista kanavaa, tai käytät timeshift tallennusta, kyseessä todennäköisesti virtalähde. Tällöin ongelma tullee pahenemaan ajan myötä ja kannattaa laite laittaa huoltoon.
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua kaapeliverkon digibokseista > handan cv-7800 tallenteen häiriöt + muut viat
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy