Microsoft on taas askeleen lähempänä tavoitettaan saada levitettyä Windows 10 -käyttöjärjestelmä miljardiin laitteeseen. Alun perin Microsoft lupasi saavuttavansa tavoitteen kolmessa vuodessa (eli vuonna 2018), mutta Windows-puhelimien myynnin surkea tila johti lopulta siihen, että tavoitetta ei pystytty täyttämään.
Tällä hetkellä Windows 10 -käyttöjärjestelmä löytyy 900 miljoonasta tietokoneesta, ... [ lue koko uutinen ]
Lue uutisartikkeli kokonaisuudessaan ennen kuin kommentoit aihetta.
Varsinkin kun Windows 10 on edelleen saatavilla ilmaiseksi Windows 7 ja 8 käyttäjille. Se aktivoituu jopa ilman päivitysasennusta näiden alkuperäisten Windowsien koodeilla.
Win7 oli MS:n viimeinen käyttöjärjestelmä. Win10 on lähinnä vakoilu- ja mainosjärjestelmä.
Ennen Win10:n asentamista kannattaa putsata NLitellä ISO-image kaikesta MS-roskasta ja vielä asentamisen jälkeen O&O shutup10:lla blokata tiedon keruu.
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti terve1: Win7 oli MS:n viimeinen käyttöjärjestelmä. Win10 on lähinnä vakoilu- ja mainosjärjestelmä.
Ennen Win10:n asentamista kannattaa putsata NLitellä ISO-image kaikesta MS-roskasta ja vielä asentamisen jälkeen O&O shutup10:lla blokata tiedon keruu.
Liian monimutkaista. Puhdistus kannattaa tehdä tuon O&O valmistajan Windowsin esiasennettujen ohjelmien poistoohjelmalla. Toimii ilman asennusta. https://www.oo-software.com/en/ooappbuster
Ei noilla vakoilun esto-ohjelmilla pysty kaikkea torjumaan. Parempi vaihtoehto onkin asentaa tietoturvallinen ja vakaa Debian distribuutio. Valitettavasti paljon joutuu säätämään tekstitiedostoja editoimalla, eli käyttö poikkeaa paljon Windowsista. Pelit toimii aika hyvin Steam Play ja Proton yhdistelmällä.
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Dafly: Ei noilla vakoilun esto-ohjelmilla pysty kaikkea torjumaan. Parempi vaihtoehto onkin asentaa tietoturvallinen ja vakaa Debian distribuutio. Valitettavasti paljon joutuu säätämään tekstitiedostoja editoimalla, eli käyttö poikkeaa paljon Windowsista. Pelit toimii aika hyvin Steam Play ja Proton yhdistelmällä.
Kubuntulla oon menny kun en oo jaksanu säätää ylimäärästä, proprietary sontakin toimii pääpiirteittäin suoraan. Fedorakin on aika OK jos serveripuolelta on centosista / Red Hatista kokemusta.
Luulen kyllä että Microsoft laskee nyt kaikki virtuaalikoneetkin epätoivoissaan siirtymiksi. Mielikuvilla kun pelataan aika paljon. Toisaalta yrityksiä uhkaillaan tuolla että käyttis mätänee alle, sinänsä vähän typerää siirtyä ongelmasta seuraavaan, mutta eipä tuo tulevaisuus tunnu nykyään kovin montaa yritystä kiinnostavan.