User Käyttäjä Salasana  
   
tiistai 12.8.2025 / 15:41
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > yleinen keskustelu > keskustelua uutisista > laboratoriossa kasvatettu hampurilaispihvi syötiin yleisön edessä
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
Laboratoriossa kasvatettu hampurilaispihvi syötiin yleisön edessä
  Siirry:
 
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Laboratoriossa kasvatettu hampurilaispihvi syötiin yleisön edessä

uutinen julkaistu: 5 elokuuta, 2013

Lontoossa järjestetyssä tilaisuudessa arvioitiin laboratoriopihvin makua. Liha oli valmistettu viljelemällä lehmän soluja. Ruoka-asiantuntijat Hanni Ruetzler ja Josh Schonwald kuvailivat vajaan kahden miljoonan euron kilohinnalla varustettua lihaa hieman puisevaksi. Suutuntuman kehuttiin olevan hyvin lähellä tavallista lihaa, mutta se oli hyvin rasvaton ja olisi näin ollen voinut olla mehukkaampikin. ... [ lue koko uutinen ]

Lue uutisartikkeli kokonaisuudessaan ennen kuin kommentoit aihetta.
Kirjoittaja Viesti
mjk
Senior Member

2 tuotearviota
_
5. elokuuta 2013 @ 19:07 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Olipahan Macilla hintaa :p,

Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.
Senior Member

1 tuotearvio
_
5. elokuuta 2013 @ 20:13 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
No ei kyllä ruokahalut heränny.
Plasticma
Member

1 tuotearvio
_
5. elokuuta 2013 @ 20:29 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Yllättävää lukea tämä uutinen ADsta :)
pkaksp
Moderator
_
6. elokuuta 2013 @ 00:00 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Eli liikakansoitus hoidetaan valmistamalla keinolihaa? Sen valmistaminen tuhansille ei sitten kuormita luontoa? Jätän kyllä väliin nuo purilaiset jos ne joskus kuluttajalle asti päätyvät....
wipe2000
AfterDawn Addict

15 tuotearviota
_
6. elokuuta 2013 @ 01:29 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
> Sen valmistaminen tuhansille ei sitten kuormita luontoa?

Kuulemma selvästi vähemmän kuin perinteinen tapa kasvattaa heinää ja lehmiä.

> Jätän kyllä väliin nuo purilaiset jos ne joskus kuluttajalle asti päätyvät....

Ei se paistettuna hassummalta näyttänyt, mutta silti samalta itsestäkin nyt tuntuu. Meidän lapsille tai lastenlapsille tuo kuitenkin on luultavasti aivan luonteva tapa tuottaa ruokaa.
Parempi ainakin kuin "Soylent Green", mikäli kirja/elokuva on tuttu...
Mainos
_
__
 
_
Senior Member

3 tuotearviota
_
7. elokuuta 2013 @ 08:06 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Pystyn kyllä näkemään itseni syömässä tuota. Jos maku ja ulkonäkö ovat "oikeaa lihaa" vastaavat, mikäpä tuossa olisi se ongelma. Etenkin, kun tulevaisuudessa tulee olemaan luultavasti edullisempaa ja ympäristöystävällisempää.

Näen kyllä toisaalta myös, kuinka tämä "keinoliha" jää kauppojen hyllyille, kun ihmiset pelkäävät kaikkea uutta.
afterdawn.com > keskustelu > yleinen keskustelu > keskustelua uutisista > laboratoriossa kasvatettu hampurilaispihvi syötiin yleisön edessä
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2025 AfterDawn Oy