User Käyttäjä Salasana  
   
sunnuntai 6.10.2024 / 06:22
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua kaapeliverkon digibokseista > medion mdc 2220 pvr
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
MEDION MDC 2220 PVR
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Tontsa84
Suspended due to non-functional email address
_
7. huhtikuuta 2006 @ 18:47 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ai että joku kaapeli pitäisi hankkia :( ...eikö muuta tapaa ole päivittää ...eikö sen antennin kautta osaa (netti on antennissa ...Welho)???

Kannettava
1,4Ghz
256mb
64mb integroitu #&%£$!*
60 gigaa
DVD (+-) Dual Layer
hebe72
Member

3 tuotearviota
_
8. huhtikuuta 2006 @ 07:51 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Laitteen voi päivittää antennin kautta Welhosta mutta ongelmana on vain se että Medion julkaisee niitä Welhon kautta todella harvoin.Boksissa ei ole usb-liitäntää,pelkkä sarjaportti jota kautta laite päivitetään jos ei Welholla ole saatavana päivitystä.
tarzani
Newbie
_
8. huhtikuuta 2006 @ 16:50 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Elikä tommonen vehje tuli stokalta ostettua toivottavasti ei tullu tehtyä virhettä. Viikon kahden sisäl tulee kun oli loppunu. Mitenkäns onko tietoa tuleeko noi laitteen uusimman päivityksen kans toi paareemp kaukosäädin tulee varmaan mukana.
hebe72
Member

3 tuotearviota
_
9. huhtikuuta 2006 @ 08:13 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Eipä ole tietoa,toivottavasti
Titari38
Junior Member
_
10. huhtikuuta 2006 @ 13:31 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ai, että tämmöisen koneen hankin! Jutut kyllä pitää paikkansa minunkin koneessa. Kone menee jumiin ja on buutattava. Joskus se tekee sen itsekseenkin!
Yritin saada näkyviin analogiset kanavat boxin ollessa päällä. Ei onnistu, kun Scart-johto on kiinni! Kanavat kyllä vaihtuvat TV:ssä, mutta kuva tulee boxista.
Yritin etsiä TV:stä boxin antamaa kuvaa ilman Scart-johtoa, ei löydy!
Kysyin DIGI-TV:stä, neuvoivat laittamaan kolmannnen johdon boxin taakse pistokkeesta 10 pistokkaaseen "aerial" Scart-6:n vieressä. Seinästä tuleva antenni liittimeen 9 ja liittimestä AERIAL,TV/VCR kaapeli TV:hen. Ei toiminut.
Kysyivät ohjelmaversion numeroa. Koneessa on versio numero 4.00 jotain. Pitäisi olla se versio 6. jotain. 0-kaapelia ei ole. Soitin Elisan neuvontaan, kysyin koska saadaan kaapeliverkosta uusin päivitys. Ei osannut sanoa, mutta otti puhelinnumeroni ja lupasivat tekniikasta soittaa kun saavat selville. Saas nähä kui kauan selvittävät!!
Niin ja ei se tekstitys toimi ylen verkosta minullakaan!
Mut katsotaan, katsotaan kuten formulaselostajat sanovat.
Boxi on käytössä toista päivää, sain sen eilen.
Ehkä asiassa jotain tapahtuu, koska YLE on antanut henkilöstelleen ohjeen ostaa vain tätä boxia! Kymmeniä on jo mennyt sinne.
Et tälläinen tapaus!

Titari38
Titari38
Junior Member
_
10. huhtikuuta 2006 @ 14:20 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Mistähän tuo kello aika tulee viestiin?
Mulla on kyllä pc:ssä oikeassa ajassa!

Titari38
hebe72
Member

3 tuotearviota
_
10. huhtikuuta 2006 @ 15:59 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kellonaika tulee aina afterdawnista ihan omaa aikaansa,ei huolta.
Tosiaan uusin päivitys boksiin on 6.19 ja sillä alkanut toimia ihan tyydyttävästi.Version myötä voit käyttää teksti-tv painiketta ylen kanavilla tekstityksen valitsemiseksi.0-kaapeli maksaa noin 5e joten se helpottaa päivityksiä kummasti,ei tarvitse odotella Welhoja eikä Elisoita.

Outoa että et saa analogista kuvaa näkymään mikäli liität antennijohdon digiboksiin sekä toisen johdon digiboksista television antenniliitäntään?Oletko johdon kiinnityksen jälkeen kokeillut tv:stä av-kanavien vaihtonäppäintä?
Titari38
Junior Member
_
10. huhtikuuta 2006 @ 17:29 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
OK! Tuo kellonaika.
Analogiset kanavat näkyvät kyllä silloin kun digiboxi ei ole päällä.Mutta kun boxi käynnistetään, niin vain boxin kanavat näkyvät, samoin silloin jos boxi nauhoittaa, analogisia ei näy. Olen yrittänyt etsiä digin ulostulokanavaa 51 TV:stä, mutta ei löydy. Taitaa olla liian vanha TV. Ikä n. 20 vuotta!
Mistäs osoitteesta uuden ohjelman voi imuroida, vai saako sellaista täällä tiedustella?
HI!

Titari38
Newbie
_
10. huhtikuuta 2006 @ 23:02 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tuli sitten antennimalli ostettua Hulluita Päiviltä lähinnä halvan hinnan sekä mahdollisuuden katsoa ja nauhottaa eri kanavaa takia. Alku ei ollut mairitteleva: Ohjekirjassa oli keskellä yksi tyhjä aukeama (s.22-23). Hyvänä puolena softa oli boksissa valmiiksi tuo uusin version eli 6.19p.
Kaukosäätimeen boksi reagoi todella huonosti (lienee vanha kaukosäädin malli), kunnes keksin että kaukosäädin pitää osoittaa boksista alaspäin (n.25 asteen kulmassa). Boksi sijaitsee hyllyssä TV:n yläpuolella n. 1,5m korkeudessa. Tästä huolimatta erittäin huono vastaanotto muihin käyttämiini laitteisiin verrattuna, mutta kaikkeen tottuu...
Olen omistanut kyseisen boksin n.3 vuorokautta ja tähän mennessä laite on seonnut ja buutannut itsensä kaksi kertaa: Kerran heti kanavan vaihdon jälkeen ja kerran ajastuksen alkaessa. Kerran se on myös poissa ollessani nauhoittanut ajastettua ohjelmaa tasan 0 sekunttia, eikä sitä voi toistaa koska "tiedosto on liian pieni toistettavaksi"!
Laite on seonnut totaalisesti toistaiseksi vain kerran: N. minuutti käynnistyksen jälkeen kuva meni pimeäksi, kuten myös boksin näyttö (punaista lediä lukuunottamatta), eikä boksi reagoinut mihinkään painalluksiin kaukosäätimestä tai etupaanelista, joten parin minuutin odottelun jälkeen päätin sammuttaa ja käynnistää sen takapaneelin virtakytkimestä.
Tiedostojen muokkauksessa ärsyttää eniten leikkauskohtien epätarkkuus sekä kuva kerrallaan taaksepäin kelauksen puute. "Leikkaa" ja "Osioi" toiminnoilla leikkauskohdan valitsemisen jälkeen lopputuloksen pätkäisykohta saattaa heittää pari sekuntia suuntaan tai toiseen!
Ylen teksityksessä ei (vielä) ole ilmennyt ongelmia. En ole tosin vielä kokeillut nauhoitusta Ylen kanavilta.
Boksin vaihto toiseen valmistajaan ja malliin on kyllä vakavasti harkinnassa.

Tuolta saa päivityksiä imutettua:
http://www.schneider-fin.fi/www/page.php?cat=4

P.S. Jos haluatte halvan ja laadukkaan digiboksin ilman kovalevvyä, niin suosittelen lämpimästi Philipsin DTR 200:sta. Noin kuukauden olen sellaista käyttänyt ja on toiminut kuin junan vessa (satunnaista toisen kotimaisen kielen ilmestymistä ohjelmaoppaaseen lukuunottamatta)!

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 11. huhtikuuta 2006 @ 09:56

Titari38
Junior Member
_
11. huhtikuuta 2006 @ 04:22 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kiitos kaikille neuvoista! Sain analogiset kanavat näkymään samanaikaisesti kun boxi nauhoittaa. Hankaluus on vain siinä, että Scart-kaapeli pitää irroitta nauhoituksen ajaksi! Ja taas takaisin kun aloitetaan katselu boxista.
Nauhoitin eilen YLE 1:stä ohjelmia, ja sama homma, tekstitys jäi pois. Lienee sen vanhan ohjelman vika.
Muuten olen sitä mieltä, että uudet ohjelmapäivitykset on saatava kaapeli- tai antenniverkon kautta. Kaikilla katselijoilla ei ole tietokonetta!
Odottelen nyt Elisa-kaapeliTV:n yhteyden ottoa ko asiasta. Saa nähä kauan kestää ja mitä vastaavat!

Titari38
hebe72
Member

3 tuotearviota
_
11. huhtikuuta 2006 @ 05:11 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Pelkään että saat odotella verkon kautta tulevia päivityksiä pitkään ja hartaasti.Maahantuojat hyvin nihkeästi laittavat päivityksiä antenni/kaapeliverkkoon kustannussyihin vedoten.Yksi mahdollisuus on toki ottaa laite kainaloon ja marssia lähimpään valtuutettuun huoltoliikkeeseen jossa suorittavat päivitykset ilmaiseksi.
markoi83
Junior Member
_
11. huhtikuuta 2006 @ 06:37 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
ajattelin laittaa omat 2 senttiä likoon ja kertoa että, ostin gigantista kyseisen digiboxin viimevuoden joulukuussa ja minulla oli myös samoja ongelmia bixin kanssa. Kaukosäädin ei toiminut ja boxi boottasi itsestään aivan liikaa, joten seuraavana päivänä vein boxini giganttiin takaisin ja sain pienen "tappelun" jälkeen rahani takaisin. (tähän väliin pieni tiedote: eli jos ostatte gigantista jonkin tuotteen ja se ei toimi kunnolla niin sanokaa gigantissa kun olette konetta palauttamassa että se on kunnossa, koska jos sanotte että se on rikki niin he lähettävät sen huoltoon mutta kun sanoo että se on kunnossa niin saa heti rahat takaisin.) noh, se siitä....

eli välttäkää ainakin kyseistä medionin boxia, siinä on paljon vikoja. Suurinpiirtein samalla hinnalla saa Humaxin CXC-2000PVR (80 Gt kiintolevy) halvin hinta jonka olen humaxille nähnyt on 289?, eli noin 40? kalliimpi kuin medion. Humax on tuossa tv:n kaverina ollut nyt n. 5 kuukautta eikä mitään vikaa/moittimista ole, suosittelen lämpimästi :-) Humax on myös paljon yksinkertaisempi käyttää, ainut miinus jonka sille voi antaa on että sillä ei pysty nauhoittamaan ja katsomaan samalla jotain muuta kanavaa, eli pitää katsoa sitä kanavaa jota nauhoitaa. tekstit näkyy hyvin ja ne myös pysyy nauhoituksissa.

ps, ne medionin kaukosäätimen patterit on piiloitettu siihen vaahtomuoviin joka on boxin ympärillä kun se otetaan laatikosta pois, ne on siis upotettu sinne vaahtomuovin kylkeen.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 11. huhtikuuta 2006 @ 06:40

Titari38
Junior Member
_
11. huhtikuuta 2006 @ 07:03 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
OK! Soittivat äsken ElisaTV-kaapelista, mutta "Murphynlain" mukaan olin juuri silloin estynyt vastaamasta puheluun. Saas nähä koska soittavat uudestaan. Keskus ilmoitti,että näin tekninen neuvonta tekee. "Sorruin" tähän laitteeseen siksi, että YLE oli kehoittanut henkilökuntaansa hankkimaan (suositellut) nimenomaan tämän boxin ja toiseksi, että maksoin siitä vain 220?! Joten katotaan mitä Elisa saa aikaiseksi.

Titari38
Titari38
Junior Member
_
11. huhtikuuta 2006 @ 12:19 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lisätietoa!
Elisan kaapeliTV ilmoitti, että heiltä ei saa päivityksiä laitteeseen, eivätkä tiedä tuleeko koskaan!
Laitteen myyjä sanoi, että "syyllinen" on Schneider, joka toimitti laitteet heille. Boxit piti olla päivitettyjä ohjelmaversiolla v.6.18p, mutta näin ei ollut, koska boxissa on versio 4.16!
Myyjä selvittää asiaa maahantuojan kanssa ja tulensaamaan uuden boxin myöhemmin, eli vaihtoon menee!
Ihmeellistä muuten tuo maahantuojan touhu, kun yritin ottaa sieltä ohjetta päivitykseen, niin kumpaakaan tiedostoa (pdf ja txt) tiedostoa ei löydy!
Et sillei nyt!
Ootellaan!

Titari38
Tontsa84
Suspended due to non-functional email address
_
11. huhtikuuta 2006 @ 12:46 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Quote:
Tuli sitten antennimalli ostettua Hulluita Päiviltä lähinnä halvan hinnan sekä mahdollisuuden katsoa ja nauhottaa eri kanavaa takia. Alku ei ollut mairitteleva: Ohjekirjassa oli keskellä yksi tyhjä aukeama (s.22-23). Hyvänä puolena softa oli boksissa valmiiksi tuo uusin version eli 6.19p.
Kaukosäätimeen boksi reagoi todella huonosti (lienee vanha kaukosäädin malli), kunnes keksin että kaukosäädin pitää osoittaa boksista alaspäin (n.25 asteen kulmassa). Boksi sijaitsee hyllyssä TV:n yläpuolella n. 1,5m korkeudessa. Tästä huolimatta erittäin huono vastaanotto muihin käyttämiini laitteisiin verrattuna, mutta kaikkeen tottuu...
Olen omistanut kyseisen boksin n.3 vuorokautta ja tähän mennessä laite on seonnut ja buutannut itsensä kaksi kertaa: Kerran heti kanavan vaihdon jälkeen ja kerran ajastuksen alkaessa. Kerran se on myös poissa ollessani nauhoittanut ajastettua ohjelmaa tasan 0 sekunttia, eikä sitä voi toistaa koska "tiedosto on liian pieni toistettavaksi"!
Laite on seonnut totaalisesti toistaiseksi vain kerran: N. minuutti käynnistyksen jälkeen kuva meni pimeäksi, kuten myös boksin näyttö (punaista lediä lukuunottamatta), eikä boksi reagoinut mihinkään painalluksiin kaukosäätimestä tai etupaanelista, joten parin minuutin odottelun jälkeen päätin sammuttaa ja käynnistää sen takapaneelin virtakytkimestä.
Tiedostojen muokkauksessa ärsyttää eniten leikkauskohtien epätarkkuus sekä kuva kerrallaan taaksepäin kelauksen puute. "Leikkaa" ja "Osioi" toiminnoilla leikkauskohdan valitsemisen jälkeen lopputuloksen pätkäisykohta saattaa heittää pari sekuntia suuntaan tai toiseen!
Ylen teksityksessä ei (vielä) ole ilmennyt ongelmia. En ole tosin vielä kokeillut nauhoitusta Ylen kanavilta.
Boksin vaihto toiseen valmistajaan ja malliin on kyllä vakavasti harkinnassa.
Newbie mokas (sih) =D !!! Joo ite harkitsin myös ostoa mutta ONNEKSI jäi väliin kiitos teidän (tämä kyllä liian myöhään ...mutta empä osta sitä muualta) ...JOOH ... KIERTÄKÄÄ MEDION KAUKAATA ;) !!!

Kannettava
1,4Ghz
256mb
64mb integroitu #&%£$!*
60 gigaa
DVD (+-) Dual Layer
Newbie
_
11. huhtikuuta 2006 @ 17:47 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Quote:
Newbie mokas (sih) =D !!! Joo ite harkitsin myös ostoa mutta ONNEKSI jäi väliin kiitos teidän (tämä kyllä liian myöhään ...mutta empä osta sitä muualta) ...JOOH ...
Totuus on kyllä se, että Tontsa84 (jonka satun tuntemaan) aikoi vaihtaa Medioniakin pahemmin sekoilevan LG:n tallentavan DVD:nsä Hulluilla Päivillä tähän kaapelidigiboksiin, mutta Stockmannin fiksu myyjä pistikin dvd:n huoltoon! Nyt Tontsa joutuu pärjäämään pari viikkoa vanhalla VHS nauhurilla! HEH-HEH-HEE! :D
Quote:
KIERTÄKÄÄ MEDION KAUKAATA ;) !!!
Mutta tästä olen täysin samaa mieltä! Huomenna vaihdan joko Handanin tai Topfieldin kahden virittimen malliin.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 12. huhtikuuta 2006 @ 19:53

Titari38
Junior Member
_
12. huhtikuuta 2006 @ 15:53 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kävin tänään vaihtamassa boxin uuteen samanmerkkiseen. Tässä oli viimeisin päivitys.
Ainakin toistaiseksi laite on toiminut aivan hienosti, ilman ongelmia. Toivottavasti jatkossakin.
Eivät muuten Schniederillä millään meinanneet uskoa, että olivat lähettäneet useita kappaleita boxeja vanhoilla softilla jälleenmyyjille. Kymmenkunta boxia oli jo käyty vaihtamassa jälleenmyyjällä.
Et sille nyt!

Titari38
Tontsa84
Suspended due to non-functional email address
_
12. huhtikuuta 2006 @ 19:34 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Quote:
Totuus on kyllä se, että Tontsa84 (jonka satun tuntemaan) aikoi vaihtaa Medioniakin pahemmin sekoilevan LG:n tallentavan DVD:nsä Hulluilla Päivillä tähän kaapelidigiboksiin, mutta Stcokmannin fiksu myyjä pistikin dvd:n huoltoon! Nyt Tontsa joutuu pärjäämään pari viikkoa vanhalla VHS nauhurilla! HEH-HEH-HEE! :D


:D ...kaikkea noi N00B13T keksii :D ..."jonka satun tuntemaan" ...BUAHAH =D !!! Ja missäköhän sijaitsee "Stcokmann" ...olisi kiva tietää Newbie...???

Quote:
Mutta tästä olen täysin samaa mieltä! Huomenna vaihdan joko Handanin tai Topfieldin kahden virittimen malliin.
Ja mitä tohon ...luultavasti ihan samanlaisen PASKAN sekoilevan ostat ...ravaa sitte 100 kertaa edestakas ...ku ota musta mallia ...320Gt Handan 5 virittimen digiboxi ...KYLLÄ KELPAA =) !!!


Kannettava
1,4Ghz
256mb
64mb integroitu #&%£$!*
60 gigaa
DVD (+-) Dual Layer
nacsu
Suspended due to non-functional email address
_
7. toukokuuta 2006 @ 17:16 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tulipa hankittua, nyt versiolla 6.20p päivitettynä, tyydyttävä digiboxi hintaansa nähden, rimaa hipoen.

- Melko epäherkkä kaukosäädin, hitaahko reakointi painalluksiin.
- Äänen ja kuvan välillä, ainakin välillä, pieni havaittava viive.
- Käyttöliittymä heikko.

Ihan kelpo peli jos tulee toimeen muutamien "ominaisuuksien" kanssa.
Titari38
Junior Member
_
8. toukokuuta 2006 @ 10:52 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kommentteja Medion MDC 2220 PVR digiboxista.
Olen nyt käyttänyt boxia jonkin aikaa, eikä isompia vaikeuksia ole ollut.
Sen olen havainnut,että nauhoitus on laitettava alkamaan minuuttia ennen ohjelman alkua, muuten alku jää ohjelmasta pois.
Ylen kanavien tekstityskin on nyt toiminut. Se vain ihmetyttää, jos selaan pikakelauksella ylestä tallennettua ohjelmaa, missä on tekstitys, pikakelauksella teksti häviää! Normaali nopeuteen siirryttäessä teksti palla parin repliikin jälkeen. MTV3 ja Nelosella ko ilmiötä ei esiinny, johtuen kait heidän systeemistään, millä teksti lähetetään.
Boxissani on päivitys v.6.18p, että ehkäpä uusin sohta on nuokin ongelmat postanut. Ongelma erikseen on sitten se, miten saan boxiini uusimman softan. 0-modeemi kaapelia en ole vielä hankkinut.
Mutta hyv, että pelaa näinkin kuin nyt pelaa!

Titari38
Newbie
_
9. toukokuuta 2006 @ 08:37 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Jotenkin tuntuu et boxi lähti huonompaan suuntaan tuon uusimman päivityksen laitettua... ajastetut ohjelmat eivät tallennu ja muutenkin boxissa on edelleenkin erinäisiä häikkiä, mut eiköhän se tuosta toimimaan joskus päivityksillä saada =)

Tuota 0-modeemikaapeli hankinnasta, se maksaa joku alta 3? tietty riippuu kuinka pitkä kaapeli pitää olla, jos ei kovinkaa vaivaa repiä boxi, niin lyhytki pätkä riittänee, mut edullinen kaapeli se joka tapauksessa on ja tosi helpolla nuo päivitykset boxiin laitetaan, varsinkin kun on selvät ohjeet, joiden perusteella ei voi mokata =)
Titari38
Junior Member
_
9. toukokuuta 2006 @ 15:08 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Enpä hankkinut kyseistä päivitystä, koska otin ensin yhteyttä Schneiderille. Kertoivat sieltä, että tuo uudessa päivityksessä on vain Canal+:n päivityksiä. Suosittelivat, etten päivittäisi, jos en tarvitse Canal+ kanavaa.
0-kaapelista, täällä Järvenpäässä "kiskovat" ko kaapelista 15 ?ua, joten jätin sen hankkimisen. Pituuttakin olisi ollut sillä 15 metriä!
Et näin tällä kertaa!

Titari38
mdc2220
Newbie
_
15. toukokuuta 2006 @ 13:01 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Minulla mdc2220 YLE:n kanavien tekstitetyissä tallennuksissa ääni välillä napsahtaa, äänessä hienoisia katkoja havaittavissa ja välillä kuuluu "rits" tai "räts". Tämä harmittaa. Mites muilla? Ja ne editointitoiminnot on kyllä ihan sekot.
timoko
Suspended due to non-functional email address
_
15. toukokuuta 2006 @ 13:51 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Sama vika täälläkin, noiden YLE:n kanavien äänien kanssa.
Mainos
_
__
 
_
mdc2220
Newbie
_
15. toukokuuta 2006 @ 14:21 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Minä olen laittanut Suomen Schneiderille sähköpostia ja heidän sivujensa kautta palautetta. Laitoin mielestäni tarkan bugikuvauksen, tehkää samoin. On siitä apua tai ei, yrittänyttä ei panna.
 
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua kaapeliverkon digibokseista > medion mdc 2220 pvr
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy