User Käyttäjä Salasana  
   
sunnuntai 6.10.2024 / 08:22
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua kaapeliverkon digibokseista > medion mdc 2220 pvr
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
MEDION MDC 2220 PVR
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Saloraman
Junior Member
_
19. tammikuuta 2007 @ 02:50 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jv78:

...
Laite menee todella hitaaks ja valittaa että ei signaalia.
...
Jos jollain vinkkejä kuin ton saa henkiin ni vois kertoa kiitos.

Kuulostaa tutlta. Asensin Visioniin uusimman softan 6.34 ja ongelmat olivat juuri kuvatunlaiset. Kun muuta versiota ei ollut palauttaa, tuuppasin masiinaan Medion MDC2220:n 6.25:n ja nyt sentään toimii. Kanavnhaku onnistui 6.34:llä, jos maksukortin otti pois. Vaikutti siltä, että kortin ollessa boksissa hidastui laite hyytymispisteeseen.
jv78
Junior Member
_
19. tammikuuta 2007 @ 12:13 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
mä en kerenny edes päivittää, eikä maksukorttia vielä ole.
Täytyy yrittää soittaa sinne digiinfoon ku eivät mailiin vastaa.
Kyllähän tää vehje ylitti kaikki odotukset.
Titari38
Junior Member
_
19. tammikuuta 2007 @ 12:31 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Soita Suomen Scheinerille, puh, 02468622, tai palauta laite liikkeeseen mistä hankit sen. Jos se on uusi, niin siinä on 2 vuoden takuu.

Titari38
Member
_
2. helmikuuta 2007 @ 06:57 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Mulla ei ole ainakaan ongelmia tuon kanssa, kaikki toimii loistavasti. Tietääkö kukaan et miten pystyy palauttamaan ohjelman jos se on jo poistettu vai pystyykö jos pystyy niin miten?

T: Marko
Newbie

1 tuotearvio
_
6. helmikuuta 2007 @ 03:14 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
No nyt teki Medion MDC2220 ensimmäisen kerran temput nauhoitetulle ohjelmalle. Viime viikon galactica päätyi bittien taivaaseen. 1h 9m pitkä pätkä liian pieni toistettavaksi.

No vuoden se on nyt melkeen toiminutkin ilman suurempia ongelmia.
Pari kertaa pitänyt bootata, koska alkanut laittamaan pausea päälle toistettaessa.

Mahtaakohan tuohon enää vaan saada päivityksiä?
tikarjal
Newbie
_
6. helmikuuta 2007 @ 10:12 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Mulla Medion on tehnyt saman tempun (liian pieni toistettavaksi) muutamaan kertaan. Kyselin digitv-infosta tuosta ongelmasta. Sieltä tuli korjausehdotukseksi tehdasasetusten palautus, mutta eipä toiminut. Sitten sanoivat, että laitteistossa on jokin häikkä, joten pitäs toimittaa huoltoon. Sitä virhettä en ihan pienestä tee. Viimeksi kesti yli kuukauden ennenkä sain laitteen (lopulta kokonaan uuden) takaisin maahantuojalta.

Mitä tulee uusiin päivityksiin, digitv-infon mukaan uudet visionin päivitykset käyvät medionin malleihin. Onko kukaan testannut?
Hobbymat
Newbie
_
11. helmikuuta 2007 @ 13:17 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Minulla on "kakkosboksina" tuo Medionin 2220. Kokeilin eilen päivittää siihen Visionin softan v6.34, unohtamatta tehdasasetusten palautusta ja muita asiaan kuuluvia kotkotuksia. Softa meni sisään ongelmitta, mutta mutta... Voi toki olla, että tämä softaversio korjaa joitakin aiempien versioiden ongelmia (?), mutta samalla meni muutama tärkeä asia solmuun. Pahasti.

Toistonsiirron tai parhaillaan tallennettavan ohjelman selaus "aikapalkin" tai pikakelausten avulla toimii täysin päättömästi, ja pikakelauksen aikana näkyy pätkiä sieltä täältä aivan ihmeellisessä järjestyksessä. Tallennetta viiveellä katsottaessa laite saattaa myös yht'äkkiä hypätä joitakin minuutteja takaisinpäin, ja taas katsotaan samoja kohtauksia uudestaan, ja sitten taas uudestaan... Nykäsen Matin sanoin tulee sellainen jännä "bon voyage" -fiilis :)

Aikaisempi (ja viimeisin Medionille julkaistu) versio v6.25 sen sijaan vaikuttaisi toimivan ihan hyvin myös toistonsiirron aikana, joten se sai luvan palata koneeseen ja olla siellä ainakin toistaiseksi. Ominaisuuksiltaanhan tämä boksi on tietenkin aika rajoittunut, mutta peruslaitteena tuntuu kuitenkin hintaisekseen (reilusti alle 200?) ihan hyvältä tallentavalta vehkeeltä peruskäyttäjälle.

Vielä kun saisivat tuon äänipuolen kuntoon ja ne kadonneet bassot takaisin, sekä jonkin järkevän tavan listata ajastetut ohjelmat vaikka EPG:n puolella, niin voisi olla melko tyytyväinen. Laitteen ilmeisen vajavaista prosessoritehoa ei millään softalla voi parantaa, joten siitä johtuvat pienet äänen räsähtelyt ja pätkimiset lienevät tuon boksin pysyviä ominaisuuksia.

Vinkkinä antaisin askartelutaitoisille, että kannattaa itse lisätä sinne boksin sisälle pieni tuuletin pidentämään elektroniikan ja kiintolevyn ikää. Pieni prosessorituuletin riittänee mainiosti, ja virrathan sille saa kätevästi vohkittua kiintolevyn poweriliittimestä tavallisella haaroittimella. Jotenkin minulla ei ole hirveän suurta luottamusta "vapaastihengittävien" ja sellaisina melko lämpimänä käyvien tietokonelaitteiden kestävyyteen... :)
Safram
Newbie
_
23. helmikuuta 2007 @ 17:12 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Laitoin myöskin omaan Medion 2220 laitteeseeni tuon Visionin 6.34 softan (päivitysohjeissa luki muuten vielä, että medion).

Samaa ongelmaa huomasin myöskin tuon toistonsiirron kanssa, paitsi että mulla se hyppäsi jonkin verran yhtäkkiä eteenpäin. Äänet ei kyllä pätki eikä särise ainakaan huomattavasti.

Tuota ajastettujen ohjelmien listausta kaipailin itsekkin ja menun puolelta löysinkin jonkinlaisen listauksen tallennus -osastosta. En tiedä, miten lie aikaisemmin jäänyt huomaamatta, tai sitten se on uuden softan tuotoksia. En vaihda vanhaan softaan enää, koska en normaalisti käytä tuota toistonsiirtoa.

Menut ja EPG:t tuntuu toimivan nopeammin uudemmalla softalla ja jopa teksti-tv toimivammalta. En kyllä omista korttia, joten sen toimivuudesta en osaa sanoa juuta, enkä jaata. Tietty on myös mahdollista, että ne vaan tuntuu jostain syystä paremmin toimivilta.

6.25 softan kanssa alussa hukkasi kyllä pari tallennusta juurikin tuolla "liian pieni toistettavaksi", mutta sekin ongelma vaan hävisi jo aikaisemmin mystisesti, eikä laite oo tuota tehnyt minulla ensimmäisen kuukauden jälkeen *koputetaan puuta*. Tekstityksien toimivuudesta tallennuksissa tai ilman en voi sanoa juuta enkä jaata, kun ei oo paljoa tullut Ylen kanavia katsottua/tallennettua.

Sellaisen pienen bugin huomasin ajastetun tallennuksen alkaessa, että kun laite vaihtaa kanavaa ja alkaa tallentamaan, vaihtaessa takaisin toiselle kanavalle, alkaakin laite tallentamaan tätä käsin vaihdettua, väärää kanavaa. Eli pitää odottaa se 4-5 sekuntia, että tallennus kerkee alkamaan, ennenkuin vaihtaa kanavaa takaisin.

Maailmankuva on aivojemme luoma illuusio todellisuudesta
Safram
Newbie
_
25. helmikuuta 2007 @ 09:34 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Jahas. Nyt näyttäis Schneiderin sivuilla olevankin Medion 2220:laan päivitysversio 6.34, joka tiedostovertailun mukaan on täysin identtinen Vision 2220:lan saman päivitysversion kanssa.

Maailmankuva on aivojemme luoma illuusio todellisuudesta
Wizion
Suspended due to non-functional email address
_
26. helmikuuta 2007 @ 07:24 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Itse tuli myös hommattua kyseinen Vision 2220 kaapeli-versio. Olisi ehkä ollut kannattavampaa lukea arvostelut + mielipiteet ensin, mutta hommattu mikä hommattu. Mylly on pelannut kohtuu hyvin lukuunottamatta ehkäpä jo tyyppiviaksi luonnehdittuja oikkuja mm "Tiedosto liian pieni luettavaksi" (n. pari kertaa tehnyt sen)
ja tietenkään editointi ominaisuudet mm. "Leikkaa" rykii, mainokset jos yrittää leikata pois, niin jo vain lähtee muutama minuutti ohjelmaakin vaikka kuinka tarkoin leikkaa. Pikakelatessa ne todellakin on oikein leikattu ja ohjelma näkyy oikein - mutta vain pikakelauksella.. Mutta kaikkein raivostuttavin vika on kapineen lähes päivittäinen kumma jumiminen. Jumittuaan se ei tiedä kaukosäätimestä mitään, eikä etupaneelien nappuloista. Ainut konsti on raakasti takapaneelista ON/OFF namikasta boottaaminen. Mutta sekin temppu pitää ehkä tehdä 2-3 kertaa PERÄKKÄIN ennenkuin kapine alkaa pelittämään. Boottauksen jälkeen laite menee automaattisesti kanavalle 55(???). Kaikki näyttäisi pelaavan taas, mutta jos vaihdat kanavan 55 (ei ohjelmapaikkaa) esim. kanavalle MTV3, laite sammuu ja menee STAND BY - tilaan (näytössä kello ja punainen led-valo palaa). Laite vaatii jälleen uuden boottauksen. Pari boottausta ja taas menee kivasti jonkin aikaa, ehkä jopa pari päivää. Laitteen epämääräiselle toiminnalle en ole löytänyt mitään logiikkaa, se vain jumii kun se haluaa jumia. Ehdotuksia? Laite on ollut meillä nyt n. 3 viikkoa ja sitä ei ole päivitetty oston jälkeen kertaakaan, ja takuun pettämisen pelossa ei varmaan itse tule päivitettyäkään...Eli laitanko koko toosan takaisin vai onko tuo tosiaan laitteen/ohjelmiston ominaisuus?
hebe72
Member

3 tuotearviota
_
26. helmikuuta 2007 @ 08:36 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ei itse päivittäminen takuuseen vaikuta jos käytät virallisia päivityksiä.Itse kyllä kantaisin sen liikkeeseen ja pyytäisin rahat takaisin.Itse olin nin tyhmä ja pidin kyseisen purtilon,nyt jo takuukin ummessa.Oma laitteeni on siis Medion mutta täsmälleen sama vehje,nimi muuttui vain Visioniksi.En enää ikuna hommaa mitään Visionin laitteita.Kerta riitti,kiitos.
lantma
Newbie
_
2. maaliskuuta 2007 @ 05:41 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tällainen konsti toimii ainakin omassa VDC2220:ssä.
Jos talletettu pätkä on liian pieni toistettavaksi, liitä se johonkin aikaisemmin talletettuun, sitten ko. pätkän pystyy katsomaan.
Wizion
Suspended due to non-functional email address
_
2. maaliskuuta 2007 @ 07:35 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Joo, kiitti vinkistä. Pitääpä kokeilla. Ihmetyttää vain tuo boottaustarve - pitänee varmaan kuitenkin käyttää kampetta huollossa, ei tuo ihan normaalia kai ole.
tikarjal
Newbie
_
2. maaliskuuta 2007 @ 10:22 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Minulla Medionin mallissa jos liittää "liian pienen" tiedoston toiseen, niin ei voi katsoa sitä uuttakaan tiedostoa. Ohjelmistoversionani on 6.25. Joten jos kokeilette tätä liittämiskonstia, kokeiltaa jollain tiedostolla, minkä häviämisellä ei ole suurta väliä.
lantma
Newbie
_
5. maaliskuuta 2007 @ 16:08 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti lantma:
Tällainen konsti toimii ainakin omassa VDC2220:ssä.
Jos talletettu pätkä on liian pieni toistettavaksi, liitä se johonkin aikaisemmin talletettuun, sitten ko. pätkän pystyy katsomaan.
... sitten vielä osittaa tämän yhdistetyn tiedoston, niin jäljelle jää kaks katottavaa. Eräs yhdistelmä talletus kun pysähteli keskenkaiken, niin tulipa tällaistakin koitettua ja tuntuu toimivan ...

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 5. maaliskuuta 2007 @ 16:08

Sawez
Junior Member

1 tuotearvio
_
3. huhtikuuta 2007 @ 11:33 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Nyt olis paikallisessa liikkeessä myynnissä tätä boksia 169? hintaan... ostanko? Kertokaa uusimpia kokemuksia.
Safram
Newbie
_
3. huhtikuuta 2007 @ 13:59 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Itselläni toimii nykyisellään moitteetta. Paremminkin olisi voinut laitteen tehdä lähinnä käytettävyydeltään. Ilmeisesti maanantaikappaleita on liikkeellä ollu suht paljo ja liekkö sitten parantaneet suunnittelua (epäilen, koska kallista) tai tuotannon laatua. Tiedä häntä, mutta maanantaikappaleet voinee viedä takaisin.

Maailmankuva on aivojemme luoma illuusio todellisuudesta
Sawez
Junior Member

1 tuotearvio
_
3. huhtikuuta 2007 @ 14:36 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Safram:
Itselläni toimii nykyisellään moitteetta. Paremminkin olisi voinut laitteen tehdä lähinnä käytettävyydeltään. Ilmeisesti maanantaikappaleita on liikkeellä ollu suht paljo ja liekkö sitten parantaneet suunnittelua (epäilen, koska kallista) tai tuotannon laatua. Tiedä häntä, mutta maanantaikappaleet voinee viedä takaisin.
Kiitos, taidanpa käydä huomenna laitteen hakemassa... toki pidän kuitin erityisen visusti tallessa... :)
XeteX
Suspended due to non-functional email address
_
3. huhtikuuta 2007 @ 17:28 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Asensin kesällä päivityksen 6.25, kun oli jotain ongelmia. No tuon jälkeen sain pai kertaa tuon - tiedosto liian pieni toistettavaksi. Kun Boxi viime viikolla teki saman tempun formuloiden kanssa, rupesi hiukan rasaamaa, joten päätin päivittää ohjelmiston. Asensin uusimman 634 ohjelmiston ja nyt ei sitten toimi tuo ajansiiroto. Ei voi olla noin vaikeaaa...

Onko jollain tietoa medion/visio boxien ohjelmistojen hakkeroinnista tai hyviä linkkejä muiden digiboxien hakkerointi sivuille? Aihe alkaa kummasti kiinnostamaan, koska eivät näytä saavan kuntoon sitten millään.
aatu777
Member
_
22. kesäkuuta 2007 @ 10:48 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
vieläkö tää boksi vattuilee vai onko ostamisen arvoinen?
JLillia
Newbie
_
22. kesäkuuta 2007 @ 14:16 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Yritän epätoivoisesti päivittää ystäväni mdc2200. Kuitenkin päivityssofta herjaa "Setup Com" -nappia painaessa connection error. Eli portti on oikein, käytössä yms. Lisäksi toista porttia kokeillessa ei päästä edes noin pitkälle.

Eli "Connect to the Receiver" palkki alkaa juosta ja puolivälissä tulee tuo herja. Kokeiltu kolmella eri koneella. Kaikissa COM-portin asetukset oletuksena (9600bit, data 8, jne.)

Onko ideoita missä vika? Boksia ei siis ole päivitetty ostamisen jälkeen, ohjelmaversio on 6.19p
jv78
Junior Member
_
2. heinäkuuta 2007 @ 16:02 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ja sulla varmasti on oikea kaapeli? Nollamodeemikaapeli.
Titari38
Junior Member
_
2. heinäkuuta 2007 @ 16:28 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Soita Suomen Scheinerille, puh, 02468622, tai palauta laite liikkeeseen mistä hankit sen. Jos se on uusi, niin siinä on 2 vuoden takuu.




Titari38
semicolon
Newbie
_
8. heinäkuuta 2007 @ 12:51 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ainakin itse painin päivittäessä hetken sen kanssa että kone täytyy laittaa myös päälle (pelkkä valmiustila ei riitä) jotta COM-portin kanssa saadaan yhteys. Tätä ei päivitysohjeissa sanota, eikä se mielestäni ollut kyllä itsestäänselvää :)

Päivitin versioon 6.37 ja samalla menivät kaikki "Tiedosto liian pieni toistettavaksi" -tiedostot. Hieno päivitys todellakin! Lähinnä olin toivonut että saisin juuri nuo tiedostot käyttööön. Nähtäväksi jää poistuivatko tiedostot (ts. ne eivät ole enää levyllä) vai eivätkö ne vain näy hakemistossa, mutta vievät kyllä levytilaa.

No, jos tuosta päivityksestä on vaivan ja haitan lisäksi jotain hyötyäkin niin raportoin.

Päivitin suoraan versiosta 6.00 (ikivanha tehdasversio).
Mainos
_
__
 
_
semicolon
Newbie
_
8. heinäkuuta 2007 @ 12:58 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tarkennus vielä edelliseen, kyseessä oli Vision VDC 2220, ei otsikon mukainen Medion. Kyseessä on kai kuitenkin sama laite ja nimi vaihdettu vain markkinointi tms. syistä.

Samalla pyytäisin jotain vanhempaa Memberiä lisäämään tähän viestiketjuun kommentin joka linkkaisi tänne. Löytäisivät Visionin etsijät helpommin tämän /oikean/ threadin.
 
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua kaapeliverkon digibokseista > medion mdc 2220 pvr
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy