User Käyttäjä Salasana  
   
sunnuntai 6.10.2024 / 06:27
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua kaapeliverkon digibokseista > medion mdc 2220 pvr
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
MEDION MDC 2220 PVR
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Newbie

1 tuotearvio
_
14. kesäkuuta 2006 @ 11:18 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Onko joku testannut jo uutta softaa?

Ohjelmistomuutokset MDC2220 PVR v.6.22p (13.06.2006)

1) Ajastintallennukseen liittyviä ominaisuuksia päivitetty.
2) Tiedoston editointiin liittyviä ominaisuuksia päivitetty.
3) OSD:n käännöskorjauksia.
4) Manuaalisen kanavahaun ominaisuuksia päivitetty.

Mitä nuo ajastintallennuksen ominaisuudet mahtaa tarkoittaa.

Bugit 6.19 ajastuksessa.
- YLEN: tekstitys bugittaa
- Jättää satunnaisesti boksin päälle
tepatee
Newbie
_
13. heinäkuuta 2006 @ 05:49 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
On kokeiltu tuo v.6.22p joo... toimii huonommin kuin pitkään aikaan (moneen aiempaan ohjelmistoversioon). Koneen jumitusta tulee selvästi enemmän kuin parilla edellisillä versioilla. Lisäksi tulee kummia virhetilanteita joita ei ole koskaan aiemmin ollut. Jännää että nyt myös kanavanhaku toimii huonommin kuin ennen (yksi päivitetyiksi kerrotuista ominaisuuksista).

Kannattanee pitää 6.20 tai 6.19 koneessaan.

Nuo päivitetyt (lue: ei välttämättä parantuneet) ominaisuudet tuossa luettelossa ovat lähinnä suuntaa antavia. Ainakin aiemmissa softapäivityksissä saattoi muuttua tusinan verran asioita, mutta listassa luki vain yksi (jopa vähäisin) muutos. Tässä ei maahantuoja taida viitsiä olla rehellinen ja kertoa pitkää korjauslistaa ettei kaikille selviäisi totuutta eli että ongelmat ovat versiosta toiseen valtavia.

Korjausta odottavien korjaustoiveiden ja ominaisuustoiveiden lista on tietysti edelleen se pisin lista :-(

Toisaalta jotkin noista päivitysversioista ovat parantaneet niitä tusinaa ominaisuutta selvästi (on ollut syytäkin) ja olleet siis hyviä ja toimivia päivityksiä. Ikävää vain että korjattavaa jää joka päivityksen jälkeen jäljelle yhä niin paljon ja kaikkein ikävintä että sitten tulee vielä tämmöisiä takapakkeja kuin tämä 6.22.
tepatee
Newbie
_
8. elokuuta 2006 @ 15:58 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Taas on näköjään tullut uusi softaversio 6.25p. Joko joku on uskaltanut testata mihin suuntaan muutokset tällä kertaa vie?
Titari38
Junior Member
_
9. elokuuta 2006 @ 05:13 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Soittelin Schneiderille Softasta 6.25p. Kertoivatten, että jos kone toimii hyvin esim. softalla 6.19, ei tarvitse päivittää. Päivityksessä on kuulemma korjauksia mm. tekstitykseen, ajastukseen ym. Tarkemmin tiedot löytyvät heidän kotisivultaan http://www.schneider-fin.fi ja edelleen tuki ja huolto.
Se miten päivitys toimii sitten, siitä ei ole käsitystä ainakaan minulla. Puuttuu tuo 0-modemi piuha edelleen. Lähin päivitys liike on 10 km:n päässä ja ottavat päivityksestä 25 ecua, joten ei oikein huvita homma!
Kertoivat lisäksi, että joskus tulevaisuudessa, ajasta ei ollut tietoa vielä, uusimmat päivitykset tulevat "ilmateitse". Kaapeliyhtiöistä eivät osanneet sanoa mitään.
Titari.

Titari38
hebe72
Member

3 tuotearviota
_
9. elokuuta 2006 @ 05:46 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tosiaan se 0-modeemikaapeli maksaa noin 5 euroa,hommasin sen samalla kuin boksinkin..säästää aikaa ja vaivaa kummasti.Ei luulis olevan noin vaikeaa.
Titari38
Junior Member
_
9. elokuuta 2006 @ 06:01 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Joo, kaapeli on hyvä, mutta kun se täällä Järvenpäässä maksaa väh.15 ?cua! Eipä ole tullut ostettua!

Titari38
Titari38
Junior Member
_
19. elokuuta 2006 @ 12:16 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Moi taas!
Kävin päivittämässä boxini alan liikkeesä, ja yllätys yllätys, se ei maksanut mitään, koska laitteessa on 2 vuoden takuu. Takuun jälkeen päivitys maksaa 25?.Nyt viikon käytön jälkeen, mitään ongelmia ei ole ollut. Eli ainakin nyt toimii hienosti. Ainoa haitta on se, että edelleenkään kun ajastan ohjelman TV1, tai TV2:sta, niin ohjelman nimi ei tallennu, kuten kaupallisilla kanavilla. Schneiderin mukaan syy on ylessä. Ohjelmat sentään tallentuu.
Titari 38.

Titari38
semicolon
Newbie
_
24. elokuuta 2006 @ 08:00 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Mikä teidän MDC-2220 :n käyttäjien mielipide on yleisesti, onko laitteesta vielä käyttöön? Haluaisin ostaa tallentavan digiboksin, en aloittaa uutta harrastusta :)
nacsu
Suspended due to non-functional email address
_
24. elokuuta 2006 @ 08:30 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
On siitä kunhan sietää täälläkin mainitut bugit/ominaisuudet, esim ohjelmanimien tallentuminen, talletus ei aina lähde käyntiin jollei ole muistanut laittaa stby tilaan, joillakin ohjelmilla pientä äänen poksahtelua, vain 10 ohjelman ajastus, saatat saada epäherkän kauko-ohjaimen, joskus harvoin jumiintuu,.. , mutta näihin tottuu/oppii :-)
Titari38
Junior Member
_
24. elokuuta 2006 @ 11:40 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Joo, kyllä tällä pärjää varmaan yhtähyvin kuin muillakin merkeillä!

Titari38
janitoiv
Newbie
_
25. elokuuta 2006 @ 16:48 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Olen juuri päivittänyt 6.25 version. Onko kenelläkään kokemusta ilmoituksesta, joka tulee ylensä tallentaessa ohjelmia: " Salauskortin tila: Conex". Se on tullut aikaisemmin ennen päivityksiä myös. Välillä se katkaisee tallennuksen eikä löydä kanavaa ja näyttää tekstiä: "Salattu kanava." Onko kenelläkään neuvoja asiaan?
Titari38
Junior Member
_
25. elokuuta 2006 @ 16:58 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Moi! Kertomasi teksti tulee todennäköisesti niiltä kanavilta, mihin tarvitaan maksullinen Cönex-kortti. S-kanavat ovat salattuja ja toimivat vain kun ostat kp kanavalle oman kortin. Ilmaiskanavilla ei ole ainakaan minulla esiintynyt tuota tekstiä.

Titari38
tikarjal
Newbie
_
27. elokuuta 2006 @ 13:57 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ostelin tässä heinäkuussa kyseisen medionin. Ihan mukavasti on tähän mennessä toiminut, mutta nyt on alkanut vähän väliä bootailemaan itsekseen (se siitä tallennuksesta...). Onko kellään kokemusta samanlaisen ongelman korjaamisesta? Ohjelmaversiona on 6.25p. Kirjottelin Schneiderille sähköpostia asian tiimoilta... heidän vastausta odotellessa.
nacsu
Suspended due to non-functional email address
_
27. elokuuta 2006 @ 14:29 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Olen joskus harvoin boottautuu, mutten täysin itsekseen, vaan kun olen jotain näpelöinyt ohjaimella ja sen jälkeen jumiintunut ja vähän päästä boottautunut. Versio on vanhempi.
janitoiv
Newbie
_
28. elokuuta 2006 @ 05:46 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Minulla on kortti kyseiseen TVE kanavaan jossa tulee ilmoitus aina noin 1 tunnin päästä, kun olen nauhoittamassa ohjelmaa. Ilmoitus: "Salaus kortintila Conax" ja välillä koko kanava häviää ja nauhoitus loppuu.
tikarjal
Newbie
_
28. elokuuta 2006 @ 19:16 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Vastaus schneiderilta oli, että kovalevyssä vika, joka aiheuttaa prosessorin sekoamisen, jolloin kone jumiutuu... joten kovalevy on vaihdettava uuteen. Tiedä sitten, saako vanhalta kovalevyltä tallennukset uudelle kovalevylle..?

Eli ongelma tuli yllättäen, boksi jumiutui nauhoituksen aikana jonka jälkeen se oltuaan päällä uudelleen käynnistyksen jälkeen 5-10 minuuttia, jumiutui tai boottasi itsensä uudelleen, ihan sama katsoiko kanavia tahi tallenteita tahi teki mitä tahansa.

No, nyt ilmeisesti boksi postissa kohti Turkua... kunhan ei joudu postikuluja maksamaan...
janitoiv
Newbie
_
31. elokuuta 2006 @ 10:32 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Täytyypä viedä huoltoon koko boxi
aatu777
Member
_
29. lokakuuta 2006 @ 11:25 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
noniin, nyt ton boksin taitas saada jo 80 euroo ja on halvin kovalevyllinen. mites on, vieläkö lukuisten ohjelmisopäivitysten jälkeen laite vattuilee vai toimiiko jo kohtalaisesti?
kannattasko tollasta ostaa?
oliko tossa laitteessa silleen, että voi kattoa toista kanavaa jos nauhoittaa toista?
hebe72
Member

3 tuotearviota
_
30. lokakuuta 2006 @ 03:17 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Jep,ainakin itsellä toimii kohtuullisesti nykyään(itse maksoin laitteesta 300e).
Laitteessa vain yksi viritin joten et voi samaan aikaan tallentaa ja katsoa toista kanavaa paitsi samassa kanavaryhmässä(esim.MTV ja Sub muistaakseni samassa kanavanipussa)
http://www.digitv.fi/sivu.asp?path=1;2999
Titari38
Junior Member
_
30. lokakuuta 2006 @ 04:07 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tässä käytännön kokemuksia laitteesta MEDION MDC 2220 PVR. Kyseessä on kaapelikanavalaite. Laite toimii pääsääntöisesti hyvin, mutta ajoittain kuvassa ilmenee nykimistä ja "pikseli" näkyvät. Tallennettaessa TV1 tai TV2 ohjelmia tekstitys jää pois. Joskus se tulee mukaan viiveellä. Kerran se tekstitys hävisi kesken katselun, mutta kun kelasin taaksepäin, niin teksti näkyi taas ohjelman loppuun asti! Ohjelman nimi ei tallennu YLE:n puolelta jos ajastan ohjelman alkamaan minuuttia ennen ohjelman alkua. Jos taas ajastan ohjelman koneen antamalla ajalla, niin silloin nimi näkyy, mutta ohjelma alkaa myöhässä n. minuutin. Muutaman kerran on käynyt niin, että listan mukaan ohjelma on tallentunut ja pituus on ollut aina 1h 9´ ja 51 sek. Kun yritän katsoa ohjelmaa, tulee ilmoitus, että tiedosto on liian lyhyt tallennnettavaksi! Aikamäärä on ko tapauksissa aina sama. Joten "henkimaailman" hommmaa tää tuleva digiaika vielä on.
Samanlaisia ongelmia on ollut tuttavillani myös, vaikka heillä on ollut toisenmerkkisiä laitteita, joten tämä merkki ei ole sen huonompi kuin toisetkaan.


Titari38
aatu777
Member
_
30. lokakuuta 2006 @ 05:12 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
joo, kiitos avusta. täytyy viel miettii, et mitä ton kaa tekis.
kai sen vois ostaa ja kokeilla miten se toimii, onhan siinä aina palautus-oikeus.
miten muuten on, jos ostan laitteen, päivitän sen ohjelmiston, ni meneekö takuu/palautus-oikeus?
Titari38
Junior Member
_
30. lokakuuta 2006 @ 05:17 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tietääkseni ei mee, mutta soitappa Schneiderille (Maahantuoja) puh. nr 028808010.



Titari38
aatu777
Member
_
30. lokakuuta 2006 @ 05:23 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
jaahas, mbnetin hintaseuranta näytti taas kuinka huonosti se toimii.
eli laite ei maksakkaan 80e, vaan 187e. linkit taas meni eri paikkoihin kuin mihin piti. mutta kummiskin, tää boksihan on taitanut vaihtaa nimeään. on nykyäää Vision VDC2220 niminen.
mkjruu
Newbie
_
15. marraskuuta 2006 @ 15:07 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Enpä aloita uutta threadia koskien Vision VDC2220 -laitetta, joten kirjoitan asiani tänne.

Jostain syystä kyseisen boksin firmware merkinnät ovat lähteneet omille teilleen vs. identtinen Medion MDC2220 -malli. Nykyinen versio on "6.02p" (tarkistettu maahantuojalta johtuen kirjoitusvirheestä www -sivustoilla).

Kyseinen boksi tuntuu 6.02p päivityksellä toimivan hyvin lukuunottamatta "timeshifting" -toimintoa, joka katkoo n. neljän minuutin välein antamatta mahdollisuutta palata siihen hetkeen, jolloin "pause" -näppäintä on painettu.

Onko vastaavaa ongelmaa muilla käyttäjillä?
Mainos
_
__
 
_
jukiapina
Junior Member
_
20. marraskuuta 2006 @ 06:18 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Onko tuollainen kuvan ajoittainen pätkiminen korjattavissa päivityksillä Boksi toimii muuten hyvin, mutta välillä kuva pysähtelee etenkin silloin kun tallentaa ja katsoo toista kanavaa samaan aikaan.

Onko muilla pätkimis ongelmia (v6.25)?

Niin ja tiedostonhallinta näyttää 105h tallennustilaa?

Lisätään himen plussia, nimittäin ei tää mikään pommi ole.

+ ajastukset toimivat niinkuin pitää.
+ hinta
+ scart läpivienti esim. videot toimii

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 20. marraskuuta 2006 @ 06:21

 
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua kaapeliverkon digibokseista > medion mdc 2220 pvr
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy