User Käyttäjä Salasana  
   
sunnuntai 6.10.2024 / 09:32
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua kaapeliverkon digibokseista > kaon kcf-n620 twin tuner dvb-c + 160g hdd
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
KAON KCF-N620 TWIN TUNER DVB-C + 160G HDD
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Hakkis1
Newbie
_
1. maaliskuuta 2008 @ 13:26 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti shix
Vastaanpa tähän viestiini kun jaksoin viimein hieman tutkia onglmaa. Eli minulla on laiteparina Samsungin L32R86BCX LCD taulutöllö ja Kaon KCF620 digiboksi. Erilaisia kombinaatioita tutkittuani havaitsin että töllön ollessa suljettuna Kaon reagoi hyvin kaukosäätimeen riippumatta siitä onko boksi ollut päällä pitkään tai vain lyhyen aikaa. Mutta kun Samsungin pistää päälle ja LCD menee päälle lopettaa Kaon reagoimisen noin puolen tunnin ajaksi, jollei kaukosäädintä vie aivan ir-silmän lähelle.

Mikäli LCD paneelin peittää esim. pyyhkeellä reagoi Kaon normaalisti kaukosäädinkomentoihin. Kaverin kanssa asiaa pohdittiin ja päädyttiin tulokseen että Samsungin paneeli emittoi ir säteitä jotka jumittavat Kaonin ir-silmän. Jännää kyllä muut laitteet eivät ole moksiskaan vaan esimerkiksi stereot reagoivat edelleen hyvin oman kaukosäätimensä komentoihin.

Onko kenelläkään muulla mahtanut ilmetä vastaavaa ongelmaa? En tiedä miten asiaa sitten voisi korjata, muuten kuin jaksamalla odottaa puolituntia LCD paneelin lämpenemistä jolloi se ei enään Kaonia häiritse. Yksi mahdollisuus voisi olla jonkin laisen ir-suotimen asentaminen joko Kaonin ir-silmään tai vastaavaa.

Että tälläistä täällä. Onneksi en vielä ehtinyt viemään Kaonia huoltoon sillä olisi saattanut olla turha reissu jos vika ei lopulta olekaan boksissa :)[/quote:


Olen havainnut samanlaista ongelmaa. Sekä Kaonin että LG:n kotiteatterin kaukosäätimet "mykistyvät" muutamaksi minuutiksi taulu-tv:n käynnistyksen jälkeen. Kyseessä lienee tosiaan jonkinlainen paneelin aiheuttama yleinen häiriö, koska LG:n oppaassakin on maininta: jos kaukosäätimen toiminnassa ilmenee ongelmia kokeile ensin siirtää laite kauemmaksi televisiosta. Vanhan prosessorittoman DVD:n ja stereoiden kanssa ongelmaa ei esiintynyt.
mdk15
Newbie
_
1. maaliskuuta 2008 @ 14:13 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tässä tuttavien boxia päivittelin enkä tajunnut noita versionumeroita erityisen tarkasti ennen päivitystä katsoa, joten jonkinsortin epäily alkoi mieltä kalvamaan jotta onkohan päivitys nyt onnistunut.

Nyt järjestelmätiedot näyttävät seuraavaa:

Info : 01.01.23-D4FA
S/W : 01.01.37


Ja nyt ne kysymykset:

Mitä tuo Info-kohta tarkoittaa?
Onko tuossa nyt sitten uusin (eli 01.01.37) ohjelmisto?
omppa
Junior Member

1 tuotearvio
_
1. maaliskuuta 2008 @ 18:36 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
^ Joo, on uusin.
harjula
Newbie
_
1. maaliskuuta 2008 @ 19:20 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti hkella:
Julmetun pitkä keskustelu tästä boksista!!
Kuulun siihen onnettomien joukkoon joka vasta nyt hankkii ensimmäistä (tallentavaa) boksiaan (kaapeli) ja kysynkin nyt (luettuani ruusut ja risut ko. boksista), että onko tätä mitään järkeä hankkia. Hinta netin kautta halvimmillaan n.250?. Onko esim topfieldin tai samsungin mallit niin paljon parempia, että kannattaa maksaa 150-300? enemmän. Tuntuu parin päivän lueskelun jälkeen, että ongelmatonta boksia ei ole vielä keksittykään. Eli onko tämä vimpain (vihdoin ja viimein) saatu päivityksillä sellaiseen kuntoon, että sitä voi käyttää ilman, että kuolee v*****kseen...??? Syvä kumarrus (Kaon)veteraanien suuntaan ja yst. vast. odotellen!

Omakohtainen suositus on kiertää kaon ja samalla kaikki muutkin hendegrenin tuotteet kaukaa.Varmasti kaon on laitteen hiljattain hankkineiden mielestä hinta/laatu suhteeltaan ok,mutta kun itse olen maksanut tästä riesasta aikoinaan liki 500e ja odotellut tätä viimeistä päivitystä lähes vuoden,niin on turha odottaa mitään suosituksia laitteen suuntaan...
Tämä siis johtuu täysin siitä että v-käyrä on viimeisen vuoden aikana käynyt todella korkeissa lukemissa.Jos nyt viimeinkin tämä päivitystahti tästä paranee,niin on ehkä vielä pieni mahdollisuus siihen että mielipide muuttuu,mutta paljon siihen vaaditaan.
zpp
Junior Member

1 tuotearvio
_
1. maaliskuuta 2008 @ 19:59 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Voisi tosiaan mieli olla vähän toinen, jos olisin ostanut testivoittajavehkeen 50 % kalliimmalla ja kärsinyt vuoden ongelmista, mitä vielä 1.1.34:ssäkin näytti olevan.

Toisaalta aika harva tallentava boksi on ollut ongelmaton.
puuppeli
Suspended due to non-functional email address
_
2. maaliskuuta 2008 @ 10:55 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pexxi:
Miten saan tuon uuden kaukosäätimen?

tuota samaa tietoa kaipaisin,ja saako sen ilman erimaksua ? pitääkö entinen olla rikki?
Salter
Newbie
_
2. maaliskuuta 2008 @ 14:31 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Nyt voitaisiin ruveta kasaamaan uutta bugi listaa uusimmasta ohjelmaversiosta 01.01.37. Tänään huomasin yhden sellaisen. Maksukanavien tallenteissa on tekstityksen ajoituksessa vieläkin ongelmia. Nyt tekstitys näkyy liian aikaisin, kun versiossa 01.01.34 se näkyi muutaman sekunnin viiveellä, eli vika on nyt muuttunut päinvastaiseksi.
Xetal
Junior Member
_
2. maaliskuuta 2008 @ 15:42 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Salter:
Maksukanavien tallenteissa on tekstityksen ajoituksessa vieläkin ongelmia. Nyt tekstitys näkyy liian aikaisin, kun versiossa 01.01.34 se näkyi muutaman sekunnin viiveellä, eli vika on nyt muuttunut päinvastaiseksi.
Hyvä tietää, ettevät nuo tekstitykset toimi vieläkään. Luovuin Viasat Kulta -kanavapaketista vajaa vuosi sitten nimenomaan tuon ongelman takia. Silloin ainoa maksukanava, jolla tekstitykset olivat tallenteissa kohdallaan, oli Viasat TV1000.

Nyt Kaonin pojat ovat varmaan kovakoodanneet jonkun epämääräisen sekuntimäärän, jolla tekstityksiä yritetään saada aikaisemmaksi, mutta tämän hihavakion valinta on tainnut mennä hieman yläkanttiin.
fackman
Newbie
_
2. maaliskuuta 2008 @ 17:57 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Onko kukaan ehdottanut maahantuojalle seuraavia korjauksia/muutoksia;

- Teksti-tv:n alasivumuisti
- EPG:n vaihtomahdollisuus aikajanasta listamaiseen vrt. esim.ProCaster
- Äänenvoimakkuuden säätö toimimaan MYÖS ollessa valikoissa ym.
- Ajansiirto toimimaan pause -nappulasta

Ehkä ylivoimaisia vaatimuksia, mutta luulisi "testivoittajaboxissa" olevan potentiaalia! Vois vaikka karsia yliräväköitä valikoita yksinkertaisemmiksi jos on vaikka muistista kiinni, ettei koodia mahdu.. V???u ihme lapsenkengissä nämä digiajan laitokset, tulee mieleen C64 ja kasettiasema!

Mulla ei muuten ole ainuttakaan peliä tms.. pitäisköhän löytyä?

Lisätty:
Hinta Prismassa 229? uudenmallisella kaukosäätimellä.. joten hinta ainakin menossa oikeaan suuntaan!

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 2. maaliskuuta 2008 @ 18:02

AfterDawn Addict

2 tuotearviota
_
2. maaliskuuta 2008 @ 18:19 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti fackman:
Hinta Prismassa 229? uudenmallisella kaukosäätimellä.. joten hinta ainakin menossa oikeaan suuntaan!

Ei paljon lohduta vaikka toimimattomia laitteita dumpattaisi millä hinnalla kun tiedän että on olemassa myös toimivia bokseja. En ole satasen kipeä sulovileni joten laitan mieluummin rahani kiinni toimivaan laitteeseen. Kolmenkin vuoden kuoletusajalla eroa ei tule kuin 3 euroa kuukaudessa ja saan laitteen jota on ilo käyttää eikä tarvitse kokoajan jahdata päivityksiä ja kysellä täältä kikka kolmosia että saan laitteen jotenkuten toimimaan.
Lue esim. täältä vihjeitä hankintaan:
http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=67471
http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=67463
http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=66075

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 2. maaliskuuta 2008 @ 18:25

hkella
Newbie

1 tuotearvio
_
2. maaliskuuta 2008 @ 23:30 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kiitoksia vastauksista!

Kaon kyllä houkuttelee, koska hinta/laatusuhde nykyisillä päivityksillä näyttäisi olevan suht kohdallaan, mutta toisaalta näyttäisi myös siltä, että Humax olisi kivuttomin vaihtoehto...

Itsellä ollut Humaxin perusboksi toista vuotta käytössä ja käytännössä ilman mitään ongelmia. (Kerran oon muistaakseni joutunu ottamaan virrat pois...)

Pitänee vielä muutama päivä miettiä (ja lueskella sivustoja) ennen lopullista päätöstä. Siitä olen samaa mieltä, että mielummin toimiva ja kalliimpi laite kuin halvempi jota käyttäessa katkeilee verisuonia päästä!
jarry77
Junior Member
_
3. maaliskuuta 2008 @ 13:12 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti puuppeli:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pexxi:
Miten saan tuon uuden kaukosäätimen?

tuota samaa tietoa kaipaisin,ja saako sen ilman erimaksua ? pitääkö entinen olla rikki?
Mä laitoin vaan mailin sinne jossa totesin, että kake (ei kumpikaan (olen siis niitä onnettomia jolla on kaks kaonia))) ei toimi, että mitäs tehdään.

Tuli soitto vielä samana päivänä ja varmistivat osoitteen mihin laitetaan uudet tulemaan.

Olenhan tosin jo niistä kaksi kertaa maininnut aikaisemmin ja niillä kerroilla ovat suhtautuneet nihkeästi ja pyytäneet laittamaan boksit huoltoon koska ne ovat heidän mielestään rikki. Ekalla kerralla laitoin, toisella kieltäydyin ja nyt sitten viimein sain ne saakelin kaket melkein ku synttärikakun. Kukahan niille sai taottua järkeä päähän tämän asian suhteen?
Tikkiboxi
Newbie
_
3. maaliskuuta 2008 @ 20:52 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Viime torstaina (28.2) ostin kyseisen kapineen ja 6m usb- johtoa. Boksin olen heti päivittänyt uuteen versioon ja ladannut tietsikalle VLC playerin ja Kaonin Divx converterin, jonka kanssa on ilmennyt seuraava ongelma:

(Alkutiedoksi: Mulla on 8 vuotta vanha putkitelevisio, kuvasuhde 4:3). Silloin kun muunnan Divx converterilla .avi tyyppisiä tiedostoja lopputulos onkin toivotut PVR ja TRP-tiedostot Kaonille. Ongelmana on kuvasuhteessa, sillä kun toistan DivXejä boksilla kuva on pystysuunnassa huomattavasti pidentynyt ja sivusuunnassa kaventunut!!!
Boksin tarjoamia TV-näytön asetuksia olen vaihtanut kaikin mahdollisin tavoin tuloksetta, kuva pysyy kavennettuna 4:3 ja sivuilla on mustat palkit. TV:n kaukosäätimen "image" -toiminnolla olen yrittänyt venyttää kuvaa tuloksetta... eli ongelma lienee "konversiossa". Mitä saisin .avi tiedostot oikeaan mittasuhteeseen? Pystyykö .avi tiedostojen korkeutta ja leveyttä jotenkuten säätelemään?
thl
Junior Member
_
3. maaliskuuta 2008 @ 21:33 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tai ei mitn.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 3. maaliskuuta 2008 @ 21:34

fackman
Newbie
_
3. maaliskuuta 2008 @ 22:05 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Japsu1:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti fackman:
Hinta Prismassa 229? uudenmallisella kaukosäätimellä.. joten hinta ainakin menossa oikeaan suuntaan!

Ei paljon lohduta vaikka toimimattomia laitteita dumpattaisi millä hinnalla kun tiedän että on olemassa myös toimivia bokseja. En ole satasen kipeä sulovileni joten laitan mieluummin rahani kiinni toimivaan laitteeseen. Kolmenkin vuoden kuoletusajalla eroa ei tule kuin 3 euroa kuukaudessa ja saan laitteen jota on ilo käyttää eikä tarvitse kokoajan jahdata päivityksiä ja kysellä täältä kikka kolmosia että saan laitteen jotenkuten toimimaan.
Lue esim. täältä vihjeitä hankintaan:
http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=67471
http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=67463
http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=66075


Jep. Laatuun kannattaa sijoittaa, mut varmaan näitäkin rännäleitä saa vuoden päästä satasella ja parin vuoden päästä menee nekin kierrätykseen, milloin sitten alkaakaan HD:n valtakausi..

Anyway tuo .37 on meidän käytössä ollut tähän mennessä luotettava (?)
kalleva
Junior Member

1 tuotearvio
_
4. maaliskuuta 2008 @ 11:37 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kaonistahan kehittyi ihan kelpo peli! .37 versiossa HDD-sleep toimii, EPG on kunnossa ja ainakin minulla tallennukset onnistuvat moitteetta. Hinta/laatu -suhde alkaa olla kohdillaan, kun nykyään on luokassa 250-299 euroa.
Xetal
Junior Member
_
4. maaliskuuta 2008 @ 12:00 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kalleva:
Kaonistahan kehittyi ihan kelpo peli! .37 versiossa HDD-sleep toimii, EPG on kunnossa ja ainakin minulla tallennukset onnistuvat moitteetta. Hinta/laatu -suhde alkaa olla kohdillaan, kun nykyään on luokassa 250-299 euroa.
Peruskäyttöön kyllä laite alkaa olla jo toimiva, mutta mainostamiaan lisäominaisuuksia, kuten MP3- ja DivX-toistoa sekä kuvien katselua, laite ei kyllä vielä tarjoa siinä määrin, että niitä voisi sujuvasti käyttää. Olen edelleen sitä mieltä, että valmistajan täytyy nämäkin ominaisuudet korjata kuntoon, koska myös niillä on kuluttajia houkuteltu laite ostamaan.
omppa
Junior Member

1 tuotearvio
_
4. maaliskuuta 2008 @ 12:13 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Miksi tallennuksen alkaessa boksi aina vaihtaa tallennettavalle kanavalle? Saako sitä pois päältä?
Xetal
Junior Member
_
4. maaliskuuta 2008 @ 12:18 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti omppa:
Miksi tallennuksen alkaessa boksi aina vaihtaa tallennettavalle kanavalle? Saako sitä pois päältä?
Sitä ei saa pois päältä, vaan tämä on yksi näistä Kaonin ärsyttävistä ominaisuuksista. Pahinta tämä on silloin, kun käytetään ajansiirtoa ja nauhoitus sattuu alkamaan samaan aikaan. Tällöin kanava vaihtuu ja ajansiirto on hävinnyt kuin pieru saharaan.
Salter
Newbie
_
4. maaliskuuta 2008 @ 12:22 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti omppa:
Miksi tallennuksen alkaessa boksi aina vaihtaa tallennettavalle kanavalle? Saako sitä pois päältä?
Minulla lopetti tuon kanavan vaihtamisen uusimman ohjelmapäivityksen myötä.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 4. maaliskuuta 2008 @ 12:24

tetris08
Suspended due to non-functional email address
_
4. maaliskuuta 2008 @ 12:24 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti omppa:
Miksi tallennuksen alkaessa boksi aina vaihtaa tallennettavalle kanavalle? Saako sitä pois päältä?
Tuskinpa saa pois päältä. Muutenkin virittimien allokointi on hölmöä. En tiedä, onko joku kokeillut tallentaa kahta kanavaa samasta kanavanipusta. Saako silloin katseltua samaan aikaan jostain toisesta nipusta. Epäilen.

Samaan virittimien käyttöön liittyy tämäkin. EPG:n toiminta on uudessa versiossa pikapikakokeiluni jälkeen vieläkin hanurista siinä mielessä, että kaikkien kanavien tiedot eivät päivity automaattisesti.

Miksi boksi ei esim. päällelaiton yhteydessä voisi toisella virittimellä (sillä joka ei ole aktiivisena) skannata kanavia läpi ja täydentää EPG:n tiedot? Ei, pitää itse mennä EPG:hen ja rullata sille kanavalle jonka tiedot haluaa päivittyvän.

Asennusvaiheessa heti minuutin käytön jälkeen pistää edelleen silmään nämä typeryydet:
- Lapsilukko kahteen kertaan, jossa oletusasetuksena toisessa on päällä ja toisessa pois. Eli jossain puolessavälissä mennään.
- Isoja alkukirjaimien paikalla pieniä
- Toimiiko tietojen (esim. ajastimessa) lajittelu vieläkään? Epäilen. Miksi lajittelu-toiminto on näkyvissä, jos se ei toimi.

Nämä huomaa heti ja ihmettelen että näitä ei ole poistettu. Mitäköhän muutakin pikkukivaa on vielä jäänyt korjaamatta. Eiköhän se tässä vähitellen selviä.

Joo, voi olla jonkun mielestä nipotusta, mutta en ole kyllä missään "valmiissa" tuotteissa tällaisia vastaavanlaisia bugeja huomannut.
Junior Member
_
4. maaliskuuta 2008 @ 12:24 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Laitan huomenna paikalleen uudemman version bugilistan.
Nyt on ollut niin kiirettä, ettei ole ollut aikaa.

omppa
Junior Member

1 tuotearvio
_
4. maaliskuuta 2008 @ 12:42 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Salter:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti omppa:
Miksi tallennuksen alkaessa boksi aina vaihtaa tallennettavalle kanavalle? Saako sitä pois päältä?

Minulla lopetti tuon kanavan vaihtamisen uusimman ohjelmapäivityksen myötä.
Mulla ei.

Ja päivityksen jälkeen palautin tehdasasetukset jne.

Tosin mulla on sellainen mielikuva, että jossain softaversiossa tuli vain ilmoitus ruutuun "Tallenus alkaa". Haluaisin muutenkin noi ylimääräiset ilmoitukset veke, ne vaan häiritsee. Samoin se punanen rec-pallukka, joka ilmestyy yläkulmaan aika-ajaoin jotain ohjelmaa katsoessa. Ei niitä tarvita.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 4. maaliskuuta 2008 @ 12:43

Salter
Newbie
_
4. maaliskuuta 2008 @ 13:03 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti omppa:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Salter:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti omppa:
Miksi tallennuksen alkaessa boksi aina vaihtaa tallennettavalle kanavalle? Saako sitä pois päältä?

Minulla lopetti tuon kanavan vaihtamisen uusimman ohjelmapäivityksen myötä.
Mulla ei.

Ja päivityksen jälkeen palautin tehdasasetukset jne.
Kokeilin äsken vielä varmuuden vuoksi uudelleen, että vaihtaako boksi kanavaa, kun ajastettu tallennus alkaa jollakin muulla kanavalla. Ei vaihtanut kanavaa ja tuli vain ilmoitus, että "tallennus alkaa". Näin sen pitääkin olla.
Mainos
_
__
 
_
Xetal
Junior Member
_
4. maaliskuuta 2008 @ 13:30 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Salter:

Kokeilin äsken vielä varmuuden vuoksi uudelleen, että vaihtaako boksi kanavaa, kun ajastettu tallennus alkaa jollakin muulla kanavalla. Ei vaihtanut kanavaa ja tuli vain ilmoitus, että "tallennus alkaa". Näin sen pitääkin olla.
Kokeilitko myös ajansiirron kanssa siten, että ajansiirto on sekä pause-tilassa että myöskin play-tilassa?
 
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua kaapeliverkon digibokseista > kaon kcf-n620 twin tuner dvb-c + 160g hdd
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy