User Käyttäjä Salasana  
   
maanantai 8.7.2024 / 00:02
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua kaapeliverkon digibokseista > kaon kcf-n620 twin tuner dvb-c + 160g hdd
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
KAON KCF-N620 TWIN TUNER DVB-C + 160G HDD
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
ballantin
Member
_
26. helmikuuta 2009 @ 23:42 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Sittenhän se ei vain toimi. Ei voi mitään. Valikosta siis puuttuu Näytön tyyppi -asetuksista (Full, Pillar Box, Cinema) monesta muusta boksista tuttu valinta Auto, joka muuttaisi tv:n kuvasuhdetta lähetyksessä lähetettävän WSS-bitin mukaan.

Scart-kuvasuhde (4:3 tai 16:9) -valinta ilmeisesti antaa mahdollisuuden laittaa manuaalisesti WSS-bitti päälle tai pois päältä, joilloin sen päällä ollessa (valinta 16:9) boksi heittää tv:n aina Laajakuva-tilaan, ja valinnan ollessa 4:3, ei heitä ja taas on kuvasuhteet miten sattuu. Cinema-tila ilmeisesti zoomaa 4:3-kuvan täyttämään koko laajakuvaruudun, jolloin ylhäältä ja alhaalta leikkautuvat aimo palaset pois. Kukaan täysjärkinen ei tällä asetuksella tee yhtään mitään. Tällaisia pelle-tiloja kyllä tungetaan valikot täyteen, mutta sitten niille jotka haluaisivat katsoa lähetykset niin kuin ne on tarkoitettu katsottavaksi, ei sitten löydy sellaista asetusta joka sen mahdollistaisi.
Jenzu
Newbie
_
27. helmikuuta 2009 @ 09:00 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ballantin:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti hannun1:
No tulipahan testattua. Tuolla ylläolevalla asetuksella näytti Johanna Raunio aika tukevalle tädille :)

No sainpahan kuitenkin siinä samalla suuren ahaa elämyksen ja laitoin asetukseksi TV 16:9 näyttö Pilar box ja scart-kuvasuhde 16:9. Nyt näyttäisi, että ohjelmat näkyvät kokoruudun korkuisina ja vääristymättöminä ilman telkkarin säätelyä.
Noinhan ne tietysti näkyy aina oikean muotoisina, mutta 4:3-kuva on silloin boksin skaalaama (pillarboxaama) ja tv aina Laajakuva-tilassa. Haluasin kuitenkin siis että boksi ei pillarboxaisi 4:3-kuvaa, vaan 4:3-kuva näytettäisiin automaattisesti "natiivina" tv:n 4:3-tilassa ja anamorfinen 16:9-kuva automaattisesti tv:n Laajakuva-tilassa. Kaikesta päätellen ei taida tällä boksilla onnistua. Ne joilla tämä mukamas "toimii", eivät ilmeisesti vain tajua katselevansa venytettyä tai pillarboxattua kuvaa 4:3-kuvaa.
Nyt kun asiaan kiinnitin huomiota, niin tajusin, että suurin osa ohjelmista, mitä katson, on laajakuvaa, mutta katson myös joitain 4:3 ohjelmia venytettynä, eikä se itseäni haittaa. Pillarboxatussa kuvassakaan ei omasta mielestäni ole mitään vikaa, ehkä en sitten ole niin tarkka tai olen liian likinäköinen :D Mutta oikeastaan on monesti kivempi katsoa venytettyä kuvaa, joka täyttää koko ruudun, kuin niitä mustia palkkeja. No toivottavasti tulevaisuudessa 4:3 kuvaa on yhä vähemmän, niin nähdään kaikki ohjelmat oikeassa suhteessa ja täyden ruudun kokoisena.

Katson kuitenkin aika paljon ohjelmia suoraan telkusta, joten boxin säädöillä ei ole väliä, paitsi kun katson tallennettuja ohjelmia. Telkkarini ei ainakaan osaa vaihtaa kuvakokoa itsestään, vaikka siinä on smart-asetus. Tämä asetus kuitenkin jättää osan kuvasta ruudun ulkopuolelle. Jos siis yli tonnin telkkari ei sitä osaa tehdä, niin en edes ihmettele, miksi ei parin sadan boxi sitä tee..
thl
Junior Member
_
27. helmikuuta 2009 @ 09:23 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jenzu Jos siis yli tonnin telkkari ei sitä osaa tehdä, niin en edes ihmettele, miksi ei parin sadan boxi sitä tee..[/quote:
No...niissä on molemmissa se kolmen euron tekniikka.. ;)
ballantin
Member
_
27. helmikuuta 2009 @ 15:42 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jenzu:
Nyt kun asiaan kiinnitin huomiota, niin tajusin, että suurin osa ohjelmista, mitä katson, on laajakuvaa, mutta katson myös joitain 4:3 ohjelmia venytettynä, eikä se itseäni haittaa. Pillarboxatussa kuvassakaan ei omasta mielestäni ole mitään vikaa, ehkä en sitten ole niin tarkka tai olen liian likinäköinen :D
Ei siinä ehkä mitään eroa huomaakaan, mutta tosiasia on silti se, että pillarboxauksessa menetetään osa näkyvän kuvan vaakaresoluutiosta mustille palkeille. Toisaalta pillarbox-tila näyttää 4:3-kuvan reunoilta enemmän kuin natiivi 4:3-tila, jossa melko suuret palat reunoista jäävät overscanin alle ja loppujen lopuksi pillarbox-tilassa mustat palkit jäävät huomattavasti ohuemmiksi kuin natiivissa 4:3-tilassa.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jenzu:
Mutta oikeastaan on monesti kivempi katsoa venytettyä kuvaa, joka täyttää koko ruudun, kuin niitä mustia palkkeja.
Tuota en voi kyllä käsittää millään.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jenzu:
Telkkarini ei ainakaan osaa vaihtaa kuvakokoa itsestään, vaikka siinä on smart-asetus. Tämä asetus kuitenkin jättää osan kuvasta ruudun ulkopuolelle. Jos siis yli tonnin telkkari ei sitä osaa tehdä, niin en edes ihmettele, miksi ei parin sadan boxi sitä tee..
Ei Smart-tilalla ole mitään tekemistä automaattisen kuvasuhteen vaihtumisen kanssa. Se on vain Sonyn tv:n nimitys 4:3-tilan venyttämiseksi ja vanuttamiseksi "älykkäästi" koko ruudun kokoiseksi. Se siis leikkaa ylhäältä ja alhaalta pienet palat pois ja venyttää kuvaa "älykkäästi" reunoila jättäen keskiosan normaalin muotoiseksi. Yhtä oksettavaa kuin 4:3-kuvan venyttäminen koko ruudulle. Kyllä kuvasuhteen vaihtuminen lähetyksessä lähetettävän WSS-bitin mukaan pitäisi olla ihan perusominaisuus. 39e:nkin boksi ja Medion MDC-4400 tämän osaa.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 27. helmikuuta 2009 @ 17:10

Tikkiboxi
Newbie
_
19. huhtikuuta 2009 @ 19:57 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jokv79:
Päivitin juuri boksini 01.01.37 -> 01.01.41. En ole vielä ainakaan huomannut mitään eroa vanhaan softaan. Tietääkö kukaan mitkä on ne fixit/muutokset mitä 01.01.41 versioon on tullut verrattuna 01.01.37:aan? Voi olla että ei ole tullut muutoksia käyttöliittymään, vaan pelkästään bugi korjauksia?

Vielä siitä päivityksestä, se ei käynyt minun osalta ihan ongelmitta. Päivitin ensin käyttäen USB kaapelia. Kaikki meni hyvin kunnes käynnistin boksin uudella softalla, jolloin boksi ei enään käynnistynyt. Huomasin jälkikäteen että Hedengrenin sivulta lataamani päivitystiedosto oli vain 263 kb suuruudeltaan. Kun latasin sieltä tiedoston uudestaan sen kooksi tuli noin 1 Mb. Vasta kolmannella kerralla sain alas oikean kokoisen tiedoston joka on noin 2,5 MB. Kuulin että Internet Exploreria käyttäessä tiedostojen downloadaamiseen, voi käydä niin että koko tiedosto ei lataudu vaan tallettuu "puolittaisena". Mitään virheilmoitusta ei näy. Ja kun missään ei ole ilmoitettu minkä kokoinen tiedoston kuuluu olla (checksum), ei voi olla varma että downloadattu tiedosto on oikean kokoinen.
Eli kun päivitin boksin tällä korruptoituneella päivitystiedostolla, boksi sekosi eikä enään käynnistynyt. Huonointa tässä on se että boksi ei huomaa että päivitysfile on virheellinen vaan suorittaa päivitykesen suoraan. Jos boksi olisi fiksusti suunniteltu, päivitystiedosto sisältäisi veratus checksumin oikeannäköisestä päivitysfilstä. Sen jälkeen boksi checkaisi tiedoston checksumin, ja jos se ei täsmää vertaus checksumiin, se jättäisi päivittämättä.
No niin, boksihan sekosi joten USB kaapelilla ei enään voinut päivittää. Jouduin sitten päivittämään boksin uudestaan "nollamodeemikaapelilla" jotta saisin boksin takaisin elävien kirjoihin.
Eli, tarkistakaa että lataamanne päivitystiedosto on noin 2,5 Mb ennen kuin rupeatte päivittämään.
..nimittäin en tarkistanut ja jouduin saman ongelman eteen, onneksi luin viestisi (kiitos) ja ostin eilen saman tien nollamodeemikaapelin ja boksi toimii taas! (päivityksen jälkeen ajansiirto oli pois päältä -tilassa)

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 19. huhtikuuta 2009 @ 20:08

Tomppa_K
Suspended due to non-functional email address
_
19. huhtikuuta 2009 @ 21:03 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jmagic:
Päivitin Kaon KTF-620:ään (kustannus 169e) WD:n 1TB SATA levyn SATA-PATA adapterin avulla (adapteri noin 5e dealextremestä, kovalevy USB-koteloineen anttilasta 99e). Levy oli valmiiksi FAT32, mutta Kaon ei tunnistanut sitä bootissa, vaan ehdotti formatointia. Formatointi jumahti jonnekin 60% tienoille. Virrat pois ja menusta uudelleen format, jolloin format meni läpi ja vapaata tilaa ~937 GB. Softana 1.01.37.

Noin 250 GB nyt nauhoiteltu ja hyvin pelaa - PAITSI että nyt kun olisin halunnut koneella järjestellä tiedostoja hakemistoihin, niin kovalevyllä ei ole lainkaan partitiotaulua, eikä sitä siis pysty mounttaamaan!

Mites 1TB levy on tominut? Joko olet saanut sen täyteen tai edes 300GB yli? Ajattelin vaan, että kun se "haamuraja" levyn koolle oli ohjekirjassa 300GB?
Oletko päässyt PC:llä katselemaan tallennettuja ohjelmia?
Tikkiboxi
Newbie
_
20. huhtikuuta 2009 @ 23:23 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Olen suht tyytyväinen tähän boksiin mutta yksi juttu ei edelleenkään onnistu. Haluaisin kovasti katsoa netistä "laillisesti ostetut" .avi tiedostot boksin eli tv:n kautta. Kuvasuhde ei kuitenkaan säily ja kuva näyttää sivusta kutistuneelta. Olen aikaisemmin yrittänyt muuntaa .avi tiedostoja .trp -formaatiksi DivX converterilla, joka nyt ei enää muuten toimi. Voiko kyseisellä laitteella katsoo .avin tyyppisiä tiedostoja? Millä niitä muunnetaan trp.ksi?

DivX- converter
http://www.kaonmedia.com/eng/tech/gallery08.php
elmeri11
Suspended due to non-functional email address
_
21. huhtikuuta 2009 @ 16:09 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Hyvä kysymys koska tiedostojen siirto boxiin ja niiden katselu telkkarin näytöstä ei ole koskaan onnistunut. (DivX konvertteri on ollut susi alusta asti).
Ihmetellä täytyy, ettei tohon ole keksitty mitään ratkaisua. Vai onko?
Senior Member
_
22. huhtikuuta 2009 @ 18:56 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tikkiboxi:
Olen suht tyytyväinen tähän boksiin mutta yksi juttu ei edelleenkään onnistu. Haluaisin kovasti katsoa netistä "laillisesti ostetut" .avi tiedostot boksin eli tv:n kautta. Kuvasuhde ei kuitenkaan säily ja kuva näyttää sivusta kutistuneelta. Olen aikaisemmin yrittänyt muuntaa .avi tiedostoja .trp -formaatiksi DivX converterilla, joka nyt ei enää muuten toimi. Voiko kyseisellä laitteella katsoo .avin tyyppisiä tiedostoja? Millä niitä muunnetaan trp.ksi?

DivX- converter
http://www.kaonmedia.com/eng/tech/gallery08.php


Kätevintä katsella netistä "laillisesti ostettuja" aveja, on divx toistoa tukeva dvd soitin.
taia
Newbie

1 tuotearvio
_
11. kesäkuuta 2009 @ 20:35 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Mac Bookkini ei tunnista usb-liitettyä Kaonia ollenkaan. Onko kellään tietoa onko tälle vialle tehtävissä jotain, vai pitääkö sen kanssa vaan oppia elämään, että eivät ole yhteensopivia..?
zpp
Junior Member

1 tuotearvio
_
11. kesäkuuta 2009 @ 21:33 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti taia:
Mac Bookkini ei tunnista usb-liitettyä Kaonia ollenkaan. Onko kellään tietoa onko tälle vialle tehtävissä jotain, vai pitääkö sen kanssa vaan oppia elämään, että eivät ole yhteensopivia..?
Se näkyy ihan normaalina ulkoisena kiintolevynä. Levyn alustus voi auttaa asiaan, ellei sitä ole tehty. Mikä ohjelmistoversio Kaonissasi on? Sekin kannattaa päivittää uusimpaan. Ja muistithan valita Kaonin valikosta sen "USB-liitäntä", että USB herää henkiin.
taia
Newbie

1 tuotearvio
_
11. kesäkuuta 2009 @ 21:43 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti zpp:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti taia:
Mac Bookkini ei tunnista usb-liitettyä Kaonia ollenkaan. Onko kellään tietoa onko tälle vialle tehtävissä jotain, vai pitääkö sen kanssa vaan oppia elämään, että eivät ole yhteensopivia..?
Se näkyy ihan normaalina ulkoisena kiintolevynä. Levyn alustus voi auttaa asiaan, ellei sitä ole tehty. Mikä ohjelmistoversio Kaonissasi on? Sekin kannattaa päivittää uusimpaan. Ja muistithan valita Kaonin valikosta sen "USB-liitäntä", että USB herää henkiin.
Kaon on ollut jo pidempään ja pc:llä toimi ihan ok, mutta täytyy kokeilla tuota alustusta ja ohjelmapäivitystä, siitä kun on jo aikaa.. (voisin tarkistaa version, mutten tiedä miten se tehdään..?)

Harmi vaan että boxiin on päässyt taas kertymään paljon näkemättömiä sarjoja ja ne menee sieltä sit alustuksen mukana..
zpp
Junior Member

1 tuotearvio
_
11. kesäkuuta 2009 @ 21:50 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti taia:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti zpp:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti taia:
Mac Bookkini ei tunnista usb-liitettyä Kaonia ollenkaan. Onko kellään tietoa onko tälle vialle tehtävissä jotain, vai pitääkö sen kanssa vaan oppia elämään, että eivät ole yhteensopivia..?
Se näkyy ihan normaalina ulkoisena kiintolevynä. Levyn alustus voi auttaa asiaan, ellei sitä ole tehty. Mikä ohjelmistoversio Kaonissasi on? Sekin kannattaa päivittää uusimpaan. Ja muistithan valita Kaonin valikosta sen "USB-liitäntä", että USB herää henkiin.
Kaon on ollut jo pidempään ja pc:llä toimi ihan ok, mutta täytyy kokeilla tuota alustusta ja ohjelmapäivitystä, siitä kun on jo aikaa.. (voisin tarkistaa version, mutten tiedä miten se tehdään..?)

Harmi vaan että boxiin on päässyt taas kertymään paljon näkemättömiä sarjoja ja ne menee sieltä sit alustuksen mukana..
Jos se toimii Windows-PC:llä niin luulisi toimivan Macillakin. Kummallista. Sitten eivät välttämättä edellä kuvatut toimetkaan auta. Version näkee sieltä asetukset-valikosta.
taia
Newbie

1 tuotearvio
_
11. kesäkuuta 2009 @ 22:09 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Jos se toimii Windows-PC:llä niin luulisi toimivan Macillakin. Kummallista. Sitten eivät välttämättä edellä kuvatut toimetkaan auta. Version näkee sieltä asetukset-valikosta.
No niinpäs löytyikin, se on V01.01.37.
markknie
Newbie
_
16. kesäkuuta 2009 @ 17:46 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
taia, koitappa vaihtaa USB kaapeli toiseen.
Mulla toimi ensin hyvin läppärin kanssa, mutta kun siihen vaihdettiin emolevy niin eipä toiminut enää samalla kaapelilla - lieköhän USB porttien virranantokyvyissä eroja
Senior Member
_
19. kesäkuuta 2009 @ 20:24 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BatGuano:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jokv79:
Päivitin juuri boksini 01.01.37 -> 01.01.41. En ole vielä ainakaan huomannut mitään eroa vanhaan softaan. Tietääkö kukaan mitkä on ne fixit/muutokset mitä 01.01.41 versioon on tullut verrattuna 01.01.37:aan? Voi olla että ei ole tullut muutoksia käyttöliittymään, vaan pelkästään bugi korjauksia?

Vielä siitä päivityksestä, se ei käynyt minun osalta ihan ongelmitta. Päivitin ensin käyttäen USB kaapelia. Kaikki meni hyvin kunnes käynnistin boksin uudella softalla, jolloin boksi ei enään käynnistynyt. Huomasin jälkikäteen että Hedengrenin sivulta lataamani päivitystiedosto oli vain 263 kb suuruudeltaan. Kun latasin sieltä tiedoston uudestaan sen kooksi tuli noin 1 Mb. Vasta kolmannella kerralla sain alas oikean kokoisen tiedoston joka on noin 2,5 MB. Kuulin että Internet Exploreria käyttäessä tiedostojen downloadaamiseen, voi käydä niin että koko tiedosto ei lataudu vaan tallettuu "puolittaisena". Mitään virheilmoitusta ei näy. Ja kun missään ei ole ilmoitettu minkä kokoinen tiedoston kuuluu olla (checksum), ei voi olla varma että downloadattu tiedosto on oikean kokoinen.
Eli kun päivitin boksin tällä korruptoituneella päivitystiedostolla, boksi sekosi eikä enään käynnistynyt. Huonointa tässä on se että boksi ei huomaa että päivitysfile on virheellinen vaan suorittaa päivitykesen suoraan. Jos boksi olisi fiksusti suunniteltu, päivitystiedosto sisältäisi veratus checksumin oikeannäköisestä päivitysfilstä. Sen jälkeen boksi checkaisi tiedoston checksumin, ja jos se ei täsmää vertaus checksumiin, se jättäisi päivittämättä.
No niin, boksihan sekosi joten USB kaapelilla ei enään voinut päivittää. Jouduin sitten päivittämään boksin uudestaan "nollamodeemikaapelilla" jotta saisin boksin takaisin elävien kirjoihin.
Eli, tarkistakaa että lataamanne päivitystiedosto on noin 2,5 Mb ennen kuin rupeatte päivittämään.

Vika ei siis ole laitteessa vaan Microsoftin huonossa selaimessa? Onneksi on Firefox ja muut.
Yritin myös päivittää boksini versiosta 01.01.37 tuohon 01.01.41 versioon. Ei onistunut... Käynnistyksen jälkeen boksin näyttöön tulee vain error teksti, eikä boksi käynnisty. Olin mielesttäni viisas, ja olin lukenut nuo viestit liittyen päivitysongelmaan ja tarkistin ainakin kolmeen kertaan, että .bin tiedoston koko on n.2,5 Mb:tä. Nyt vain ootellaan että pääsen kaupasta ostamaan nollamodeemipiuhan ja kokeilemaan sillä. Jos ei sillä onnistu, vien vehkeen takaisin kauppan. Laite on tosin jo 1,5 vuotta vanha. ELI, ei kannata päivittää uudempaan versioon jos boksi toimii ilman ongelmia!
BatGuano
Junior Member
_
20. kesäkuuta 2009 @ 00:11 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BatGuano:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jokv79:
Päivitin juuri boksini 01.01.37 -> 01.01.41. En ole vielä ainakaan huomannut mitään eroa vanhaan softaan. Tietääkö kukaan mitkä on ne fixit/muutokset mitä 01.01.41 versioon on tullut verrattuna 01.01.37:aan? Voi olla että ei ole tullut muutoksia käyttöliittymään, vaan pelkästään bugi korjauksia?

Vielä siitä päivityksestä, se ei käynyt minun osalta ihan ongelmitta. Päivitin ensin käyttäen USB kaapelia. Kaikki meni hyvin kunnes käynnistin boksin uudella softalla, jolloin boksi ei enään käynnistynyt. Huomasin jälkikäteen että Hedengrenin sivulta lataamani päivitystiedosto oli vain 263 kb suuruudeltaan. Kun latasin sieltä tiedoston uudestaan sen kooksi tuli noin 1 Mb. Vasta kolmannella kerralla sain alas oikean kokoisen tiedoston joka on noin 2,5 MB. Kuulin että Internet Exploreria käyttäessä tiedostojen downloadaamiseen, voi käydä niin että koko tiedosto ei lataudu vaan tallettuu "puolittaisena". Mitään virheilmoitusta ei näy. Ja kun missään ei ole ilmoitettu minkä kokoinen tiedoston kuuluu olla (checksum), ei voi olla varma että downloadattu tiedosto on oikean kokoinen.
Eli kun päivitin boksin tällä korruptoituneella päivitystiedostolla, boksi sekosi eikä enään käynnistynyt. Huonointa tässä on se että boksi ei huomaa että päivitysfile on virheellinen vaan suorittaa päivitykesen suoraan. Jos boksi olisi fiksusti suunniteltu, päivitystiedosto sisältäisi veratus checksumin oikeannäköisestä päivitysfilstä. Sen jälkeen boksi checkaisi tiedoston checksumin, ja jos se ei täsmää vertaus checksumiin, se jättäisi päivittämättä.
No niin, boksihan sekosi joten USB kaapelilla ei enään voinut päivittää. Jouduin sitten päivittämään boksin uudestaan "nollamodeemikaapelilla" jotta saisin boksin takaisin elävien kirjoihin.
Eli, tarkistakaa että lataamanne päivitystiedosto on noin 2,5 Mb ennen kuin rupeatte päivittämään.

Vika ei siis ole laitteessa vaan Microsoftin huonossa selaimessa? Onneksi on Firefox ja muut.
ELI, ei kannata päivittää uudempaan versioon jos boksi toimii ilman ongelmia!

Eiköhän sentään kannata.

"Every silver lining has a cloud"
Senior Member
_
20. kesäkuuta 2009 @ 19:41 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BatGuano:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BatGuano:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jokv79:
Päivitin juuri boksini 01.01.37 -> 01.01.41. En ole vielä ainakaan huomannut mitään eroa vanhaan softaan. Tietääkö kukaan mitkä on ne fixit/muutokset mitä 01.01.41 versioon on tullut verrattuna 01.01.37:aan? Voi olla että ei ole tullut muutoksia käyttöliittymään, vaan pelkästään bugi korjauksia?

Vielä siitä päivityksestä, se ei käynyt minun osalta ihan ongelmitta. Päivitin ensin käyttäen USB kaapelia. Kaikki meni hyvin kunnes käynnistin boksin uudella softalla, jolloin boksi ei enään käynnistynyt. Huomasin jälkikäteen että Hedengrenin sivulta lataamani päivitystiedosto oli vain 263 kb suuruudeltaan. Kun latasin sieltä tiedoston uudestaan sen kooksi tuli noin 1 Mb. Vasta kolmannella kerralla sain alas oikean kokoisen tiedoston joka on noin 2,5 MB. Kuulin että Internet Exploreria käyttäessä tiedostojen downloadaamiseen, voi käydä niin että koko tiedosto ei lataudu vaan tallettuu "puolittaisena". Mitään virheilmoitusta ei näy. Ja kun missään ei ole ilmoitettu minkä kokoinen tiedoston kuuluu olla (checksum), ei voi olla varma että downloadattu tiedosto on oikean kokoinen.
Eli kun päivitin boksin tällä korruptoituneella päivitystiedostolla, boksi sekosi eikä enään käynnistynyt. Huonointa tässä on se että boksi ei huomaa että päivitysfile on virheellinen vaan suorittaa päivitykesen suoraan. Jos boksi olisi fiksusti suunniteltu, päivitystiedosto sisältäisi veratus checksumin oikeannäköisestä päivitysfilstä. Sen jälkeen boksi checkaisi tiedoston checksumin, ja jos se ei täsmää vertaus checksumiin, se jättäisi päivittämättä.
No niin, boksihan sekosi joten USB kaapelilla ei enään voinut päivittää. Jouduin sitten päivittämään boksin uudestaan "nollamodeemikaapelilla" jotta saisin boksin takaisin elävien kirjoihin.
Eli, tarkistakaa että lataamanne päivitystiedosto on noin 2,5 Mb ennen kuin rupeatte päivittämään.

Vika ei siis ole laitteessa vaan Microsoftin huonossa selaimessa? Onneksi on Firefox ja muut.
ELI, ei kannata päivittää uudempaan versioon jos boksi toimii ilman ongelmia!

Eiköhän sentään kannata.
Tällä hetkellä en voi yhtyä tohon. Toissapäivänä toimi ihan normaalisti, nyt ei OLLENKAAN!
BatGuano
Junior Member
_
20. kesäkuuta 2009 @ 23:46 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Etköhän sentään ole yksittäistapaus. Kyllä uuteen versioon kannattaa aina päivittää, vaikka yhdellä tuhansista homma tökkisi.

"Every silver lining has a cloud"
Senior Member
_
22. kesäkuuta 2009 @ 20:07 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BatGuano:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BatGuano:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jokv79:
Päivitin juuri boksini 01.01.37 -> 01.01.41. En ole vielä ainakaan huomannut mitään eroa vanhaan softaan. Tietääkö kukaan mitkä on ne fixit/muutokset mitä 01.01.41 versioon on tullut verrattuna 01.01.37:aan? Voi olla että ei ole tullut muutoksia käyttöliittymään, vaan pelkästään bugi korjauksia?

Vielä siitä päivityksestä, se ei käynyt minun osalta ihan ongelmitta. Päivitin ensin käyttäen USB kaapelia. Kaikki meni hyvin kunnes käynnistin boksin uudella softalla, jolloin boksi ei enään käynnistynyt. Huomasin jälkikäteen että Hedengrenin sivulta lataamani päivitystiedosto oli vain 263 kb suuruudeltaan. Kun latasin sieltä tiedoston uudestaan sen kooksi tuli noin 1 Mb. Vasta kolmannella kerralla sain alas oikean kokoisen tiedoston joka on noin 2,5 MB. Kuulin että Internet Exploreria käyttäessä tiedostojen downloadaamiseen, voi käydä niin että koko tiedosto ei lataudu vaan tallettuu "puolittaisena". Mitään virheilmoitusta ei näy. Ja kun missään ei ole ilmoitettu minkä kokoinen tiedoston kuuluu olla (checksum), ei voi olla varma että downloadattu tiedosto on oikean kokoinen.
Eli kun päivitin boksin tällä korruptoituneella päivitystiedostolla, boksi sekosi eikä enään käynnistynyt. Huonointa tässä on se että boksi ei huomaa että päivitysfile on virheellinen vaan suorittaa päivitykesen suoraan. Jos boksi olisi fiksusti suunniteltu, päivitystiedosto sisältäisi veratus checksumin oikeannäköisestä päivitysfilstä. Sen jälkeen boksi checkaisi tiedoston checksumin, ja jos se ei täsmää vertaus checksumiin, se jättäisi päivittämättä.
No niin, boksihan sekosi joten USB kaapelilla ei enään voinut päivittää. Jouduin sitten päivittämään boksin uudestaan "nollamodeemikaapelilla" jotta saisin boksin takaisin elävien kirjoihin.
Eli, tarkistakaa että lataamanne päivitystiedosto on noin 2,5 Mb ennen kuin rupeatte päivittämään.

Vika ei siis ole laitteessa vaan Microsoftin huonossa selaimessa? Onneksi on Firefox ja muut.
ELI, ei kannata päivittää uudempaan versioon jos boksi toimii ilman ongelmia!

Eiköhän sentään kannata.
Tällä hetkellä en voi yhtyä tohon. Toissapäivänä toimi ihan normaalisti, nyt ei OLLENKAAN!
Jep,jep, tämäkin hoitui tuolla nollamodeemikaapelilla. Mutta, syy päivityksen epäonnistumiseen oli jossain muualla kuin ie explorerissa, tai vajaassa päivitystiedostossa. Yhdeksi ongelmaksi meinasi muodostua tuon Winappsd:n löytäminen. En tiedä olisiko onnistunut jollain muulla softalla?
j2311
Newbie
_
14. heinäkuuta 2009 @ 16:18 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tulipa hommattua 320 gigainen IDE-levy ja laitin kiinni Kaoniin. Kaikki meni hienosti, Kaon alusti levyn ja homma toimi. Mutta onneksi vielä testasin USB-liityntää niin se ei toiminutkaan, ilmoitus XP:ltä (ohjaimesta), "Laitetta ei käynnistää"....Otin levyn irti ja laitin suoraan kiinni pöytäkoneeseen jossa mm. Partiton magic ilmoitti että levy on virheellinen (Levylle pystyi kuitenkin tallentamaan). Testasin saman tien vanhan Kaon 160G levyn joka oli täysin OK Fat32.
Formatoin sitten uuden levyn Magicilla Fat32:ksi ja uudestaan Kaoniin joka ei nyt formatoinut levyä, mutta USB-yhteys ei edelleenkään pelaa (muuten toimii täysin, talletukset yms.).
Olisko kenelläkään ideaa missä mättää?
ps. vanhan levyn USB-yhteys toimii myös edelleen
javman
Newbie
_
31. heinäkuuta 2009 @ 18:03 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tuli kcf-620 Init-tekstin jälkeen näyttöön ilmoitus "EAI n" eikä suostu käynnistymään. Kun laitteen sammuttaa power-napista niin kello menee tilaan 02:00.

Mistä vikaa kannattaisi alkaa purkamaan? Suosiolla takuuhuoltoon? Ja luulen levyn tulleen niin täyteen, että jumahti sen takia.
javman
Newbie
_
31. heinäkuuta 2009 @ 18:08 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Edelliseen lisäystä... Ja usb-yhteys xp-koneeseen ei toimi, vaikka testasin useamman portin kautta. Softa on .37
jokv79
Newbie
_
31. heinäkuuta 2009 @ 18:16 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Päivitä se boksi sarjakaapelilla, niin homman pitäis pelittää.
Mainos
_
__
 
_
javman
Newbie
_
31. heinäkuuta 2009 @ 22:23 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Pystyykö jokv79 selittämään mitä tämä laitteen jumiuttava virheilmoitus yrittää kertoa?

Voin toki kokeilla nollakaapelilla päivitystä. Jos se ei herää henkiin niin sitten pajalle.
 
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua kaapeliverkon digibokseista > kaon kcf-n620 twin tuner dvb-c + 160g hdd
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy