User Käyttäjä Salasana  
   
perjantai 5.7.2024 / 06:26
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua kaapeliverkon digibokseista > medion mdc 4400 pvr - pc
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
Medion MDC 4400 PVR - PC
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Maraboy
Suspended due to non-functional email address
_
15. helmikuuta 2006 @ 13:02 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
LAitanpa tämän kyselyni tännekin, jos joku viitsisi vastata, kiitos!

Eli:

-kun Medionilla katsoo tallennetta ja jättää sen esim. kohtaan 00:30 tallenteen alusta, voiko samasta kohdasta jatkaa myöhemmin, vaikka tallennin on välillä valmiustilassa ja tehdään uusia nauhoituksia?

-jos onnistuu, niin onnistuuko sama kuinka monen katsellun kesken jätetyn eri ohjelman kohdalla?

-kun tallentaa kanapaketista MTV3/Nelonen/Subtv kahta kanavaa, niin voiko ajansiirtotoiminnolla tallentaa toisesta kanavapaketista esim. TV1/TV2, ja tallettaa sen sitten tiedostoksi, jota voin katsoa silloin kun haluan.

-HUMAX:ssani ei ole tuuletinta. Se on täysin äänetön. Miten Medion?

-kun laitan useita ajastuksia muutaman päivän ajalle, toimivatko ne Medion valmiustilassa? HUMAX:ssa toimivat aina. Yhtään epäonnistunutta ajastusta ei ole ollut kohta kahteen vuoteen, minkä ajan laite on minulla ollut!
Miten Medion MDC 4400 PVR?

Maraboy
Putteli
Junior Member
_
15. helmikuuta 2006 @ 13:34 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Maraboy

Kun keskeytät katselun voit tallentaa kirjanmerkin (käyttöohje sivu 24)Merkki jää siihen kunnes poistat sen.Voit tehdä näin niin monen tallenteen kohdalla kun haluat.

Ajansiirtotoiminnalla voit tallentaa kolmannen ohjelman (Käyttöohj. sivu 25)mutta sen pitää olla samassa kanavanipussa jommankumman tallennettavan kanavan kanssa.

Minun purkkini ei yleensä pidä ääntä. Jos näin käy kevyt painallus kanteen auttaa.

Purkkini ei ole kertaakaan pettänyt (toistaiseksi). Tallennus toimii hyvin valmiustilassa. Ainoa ongelma on että sitä ei voi asettaa valmiustilaan jos tallennus on käynnissä.



Putteli

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 17. helmikuuta 2006 @ 06:13

mdmd
Member
_
21. helmikuuta 2006 @ 08:31 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Onko kellään muulla sellaista ongelmaa, että Medion MDC 4400 PVR:n kello ei pysy ajassa. Eli pikku hiljaa se alkaa jätättämään minuutin. Yhden päivänä aikana se jää ajasta minuutin jälkeen. Automaattinen ajan päivitys ei edes toimi. Kellon ajassa pysyminen on aika tärkeä juttu ohjelmia ajastettaessa.

Ostin laitteeni Tampereen Lielahden Gigantista.
TDDS
Newbie
_
4. maaliskuuta 2006 @ 15:42 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tällainen viritys olisi suunnitelmissa: Medionin SCARTiin jatkoksi Pinnaclen Show Center 200. Onnistuuko reaaliaikainen striimaus Pinnaclen wlan-yhteyden yli PC:lle? Millä softalla videostriimiä voisi lukea PC:n tcp/ip-portista (mieluummin Windows XP- kuin Linux-softa)? Tarkoituksena olisi korvata Philipsin SBC VL1100 tv-linkki, jolla ei saa kerrostalossa kuin kesämökkilaatuista kuvaa - tv:n sijasta näyttäisin kuvaa PC:n tft-paneelilla.
samfin
Senior Member

1 tuotearvio
_
4. maaliskuuta 2006 @ 16:59 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
mdmd:
Mulla on sama homma jos kellon pitää manuaalisena. Oletko päivittänyt laitetta? En tiedä auttaako se tohon automaattiseen kellon toimintaan, mutta kannattaa yrittää.
Putteli
Junior Member
_
19. maaliskuuta 2006 @ 07:06 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Minulla on kello automaatilla ja sen tarkkuus on +-20-30 sekuntia ja välillä se on ihan oikeassa ajassa. Tähän asti se ei ole tuottanut ongelmia tallennuksien kohdalla.Ymmärtääkseni kelloa ei voi säätää sekunnin tarkkuudella kuten esim. DVD-VHS yhdistelmälaitteessani joka on aina tarkalleen oikeassa ajassa.

Putteli
yarski
Newbie
_
27. maaliskuuta 2006 @ 14:17 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Pari peruskysymystä.
En oo vielä ees koettanut siirtää tallennuksia boxista->tietsikalle->dvd:lle. Nyt piti kokeilla ja aattelin hakea täältä vähän infoa. Selattuani tämän viestiketjun läpi: onko tähän edes mitään toimivaa ja suht helppoa keinoa? Ei kuulosta kovin hyvältä noi tiedoston pätkimiset yms.
Lainaus "Tulipa uusi päivitys 1.45: "Lukitulta kanavalta tallennettu tallenne siirtyy ohjelmakirjastoon lukittuna". Eikö tästä ole enemmän haittaa kuin iloa ? "
Missähän softaversiossa lukittu tallenne menee levylle lukitsemattomana? Mun boxissa on 1.40 ja tallentaa kyllä salatuiltakin kanavilta mutta kun niitä yrittää katsoa niin parin sekunnin päästä ilmoittaa "toisto on päättynyt"
Onko mitään keinoa jolla noitakin saisi katsottua...
Mitäs muuten tekee asetusvalikosta löytyvä "tehdasasetusten palautus"?
COBHC
Member

2 tuotearviota
_
2. huhtikuuta 2006 @ 17:03 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tänään aamulla tapahtui sitten joku ihan uusi hämärä käänne tän vehkeen historiassa.Laitoin illalla ajastuksella aamun formula 1 lähetyksen MTV3+ kanavalta.No sitten herättyäni meinasin ruveta sitä katsomaan ja laite näytti tallenteen kestoksi ihan niinkuin pitikin 2h5min mutta tiedoston koko oli vain vaivaiset 235megaa!

Onko muilla tapahtunut samaa? alusta kun alkoi katsomaan,näkyi vaan se hemmetin mobiilipeli ja kun rupesin kelaamaan niin kohta se hyppäsi 54% kohdalle ja näytti siitä kohdalta pätkän ja sen jälkeen sammui.

Itsellä tuli mieleen että olisiko ongelma voinut jotenkin johtua siitä kun MTV3+ oli aiemmin salattu,mutta nyttemmin se rupesi näkymään ilmaiseksi operaattorin kortilla.Kyllä formula lähetys ainakin aiemmin näkyi ko. kanavalta ihan normaalisti.Noh Räikkönenhän jäi kirvelevästi kakkospallille et ehkä ihan hyvä et ei nähny kisaa,olis heti aamusta verenpaine kohonnut ;)
samfin
Senior Member

1 tuotearvio
_
2. huhtikuuta 2006 @ 17:15 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Jatketaan kysymiyksien sarjaa. :) Onko kukaan huomannut tai kellään samaa ongelmaa, että kun kattoo ylen kanavia, niin tekstitys menee ihan omia aikojaan? Johtuuko ylen lähetyksistä vai mistä? Eipä tämä mulle paha ongelma ole tällä hetkellä, kun ei juurikaan tule katsottua noita ylen kanavia.
kiuze
Newbie
_
3. huhtikuuta 2006 @ 05:49 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
COBHC, sama kävi täällä pari viikkoa sitten F1 lähetyksen kanssa. Salattujahan nuo F1 lähetykset ovat, mutta näkyvät kaikilla korteilla.

Viimeaikoina on ilmentynyt uusi omituinen ongelma, kun EPG:stä ajastaa ohjelman ajastus saattaa alkaa liian aikaisin vaikka ohjelmat eivät ole myöhässä, ja kestää täsmälleen sen mikä kesto on määritelty eli asetuksistaq määriteltyä yliaikaa ei käytetä. Tästä toki seuraa se että tallennus loppuu kesken. Toistaiseksi olen huomannut vain Yle 2 kanavalta 2 kertaa ja vieläpä saman ohjelman kanssa molemmat kerrat. Kerrassaan raivostuttavaa!
Maraboy
Suspended due to non-functional email address
_
3. huhtikuuta 2006 @ 16:32 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Moi!

Ostin Medionin perjantaina. Siinä on ohjelmistoversio 1,39.
Uusin lienee 1,41? Onko siinä nostettu kuvallisen pikahaun nopeus 6-kertaisesta 9-kertaiseen? Muuta vikaa laitteessa ei ole, paitsi pari pikkujuttua ei toimi, mutta ne eivät ole tärkeitä.

Maraboy
COBHC
Member

2 tuotearviota
_
3. huhtikuuta 2006 @ 16:35 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Uusin firmis on 1.45 ja se löytyy täältä http://www.schneider-fin.fi/www/page.php?cat=4
evian_45
Newbie
_
4. huhtikuuta 2006 @ 12:52 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tänään (4.4)on ilmestynyt uusi päivitysversio MDC 4400 PVR-boxiin eli v.1.48.
Olen päivittänyt laitetta laskujeni mukaan 6 kertaa, päivitykset v.1.28-v.1.45 USB-liitännän kautta eikä ongelmia ole koskaan ilmennyt.
Nyt sitten tämä uusin päivitys eteni "upgrading"-ilmoitukseen asti aivan normaalisti, mutta sitten iski boxin jumiin! Laitteen boottaus ei onnistunut kuin irrottamalla sähköjohto rasiasta. Uudelleen- käynnistyksessä ensin yritti sammuttaa laitteen, mutta parin yrityksen jälkeen pääsin takaisin "päivitystiedostot"-valikkoon ja päivitys onnistui.
Tuohon tekstitysasiaan-olen huomannut omassa laitteessani saman seikan ja kieltämättä tuo tekstien ruutuun ilmestyminen etuajassa on melkosen häiritsevää. Tähän asiaan toivoisi kieltämättä korjausta.
Maraboy
Suspended due to non-functional email address
_
4. huhtikuuta 2006 @ 13:06 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Päivitys onnistui helposti USB:n kautta ohjeita seuraten.

Siirsin ohjelman Medionista tietokoneeseen USB:n kautta. Mistä saisin ilmaiseksi ohjelmiston, jolla sitä voisi tietokoneessa myös katsoa?

Tätä on varman kysytty ennenkin...

Maraboy
Putteli
Junior Member
_
4. huhtikuuta 2006 @ 13:18 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Mene Schneiderin sivuille ja lataa USB Explorer versio 0.4 + ajurit tietokoneelle niin voit siirtää tallenteita USB:n kautta tietokoneelle ja konvertoida niitä MPG:ksi. Sen jälkeen voi katsoa Windows Media Playerilla.Sorry lisäys: tarvitset myös koodekin jonka myös löydät Schneiderin sivuilta.
http://www.schneider-fin.fi/www/page.php?cat=4

Uutta päivitystä 1.48 kommentoidaan: "Ajastustallennuksen ominaisuuksia muutettu". Olisi tosi kiva tietää mitä on muutettu mutta ehkä se on liian suuri vaatimus.

Putteli

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 4. huhtikuuta 2006 @ 14:26

Maraboy
Suspended due to non-functional email address
_
4. huhtikuuta 2006 @ 16:51 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Moi!

Nimen antamista ohjelmille on muutettu. Nyt nimi näkyy sitä mukaa kun antaa kirjaimia.

LAtasin uusimman Media Playerin, mutten saanut Medionista tuotuja ohjelmia näkymään. Sitten latasin:

http://www.videolan.org/vlc/

ja johan näkyy, mutta ääntä en millään saa. Onko kellään tietoa?

Maraboy
arskaxx
Senior Member
_
4. huhtikuuta 2006 @ 17:00 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tarkista ekaksi VLC:n audio valikosta, ettei "Audio track" ole disabloitu ja seuraavaksi, ettei VLC:n äänenvoimakkuussäädin ole nollilla. Muuta ei nyt tule mieleen.
Putteli
Junior Member
_
4. huhtikuuta 2006 @ 18:18 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Marabboy

Taisin lukea viestisi hieman huolimattomasti joten tunnen itseni idiootiksi vastaukseni suhteen tuosta USB explorerista jne.
Latasin tuon VLC:n mutta en minäkään saa ääntä kuuluviin muuten kuin
käyttämällä ensin VideoReDo ohjelman Quick stream fixiä. Media playerin kanssa ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia äänen suhteen.
Valitettavan usein kyllä syntyy pikselimössöä.

Putteli
JLillia
Newbie
_
5. huhtikuuta 2006 @ 04:28 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ja tuo ääni toimii suoraan millä playerilla tahansa, kunhan asentaa tuon Schneiderin sivuilta löytyvän codec-pakin. Ja aiemmin threadissa joku jo kertoili, mikä on se yksi ainoa codec siinä paketissa, mikä pitää asentaa, muita ei siis tarvita, mutta en nyt juuri muista mikä.
Maraboy
Suspended due to non-functional email address
_
5. huhtikuuta 2006 @ 07:24 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ja tuo ääni toimii suoraan millä playerilla tahansa, kunhan asentaa tuon Schneiderin sivuilta löytyvän codec-pakin. Ja aiemmin threadissa joku jo kertoili, mikä on se yksi ainoa codec siinä paketissa, mikä pitää asentaa, muita ei siis tarvita, mutta en nyt juuri muista mikä.
////////////
Joo, asensin codec-packin, ja nyt toimii Windows Mediaplayerilla hyvin, VLC:llä edelleen puuttuu ääni. Mutta poistankin sen samantien.

Kiitos paljon!

Maraboy
Maraboy
Suspended due to non-functional email address
_
5. huhtikuuta 2006 @ 10:57 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Olen havainnut viime perjantaina ostamani Medion 4400C kuvanlaadun olevan huonompi kuin aiemmassa Humaxsissasi. MBnet pistepuntarissakin Medionin kuvanlaatu oli 8, Topfiledillä 10 ja muilla 9.
Harmittaa sikäli, että laite on muuten kätevä, ja tiedonsiirto tietokoneeseen ja päinvastoin toimii USB:n kautta kohtuullisen hyvin. Samoin päivitykset.

Voikohan ohjelmistopäivitys tulevaisuudessa korjata kuvanlaatua, vai onko se muusta kiinni?

Maraboy
Putteli
Junior Member
_
5. huhtikuuta 2006 @ 13:42 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Maraboy

Onko vika RGB-signaalissa vai onko kuva vain yleisesti huono? RGB-signaalin tasoa muutettiin päivityksellä 1.42. Ymmärtääkseni uusiin päivityksiin pitäisi aina sisältyä edellisten parannuksia. En vain tajua että esim. 1.42:n koko on 1.39 Mt ja 1.45:n ja 1.48:n ?vain? 1.36 Mt.Kuinka tämä on mahdollista? Eikö tiedostojen koko pitäisi kasvaa? Vai onko niin että jätetään huonommin toimineet päivityksen osat pois?. Voiko joku fiksumpi selittää.

Putteli

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 5. huhtikuuta 2006 @ 14:09

sine
Newbie
_
5. huhtikuuta 2006 @ 18:11 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Masiinaan ajetaan ilmeisesti kokonaan tai osittain Flash ROM uusiksi. On mahdollista, että koodia on ajan myötä jopa hieman optimoitu (hah) ja siten päivityspaketin koko voi olla pienempi.

Kyseessä siis ei ole mikään Windows Service Packin tyylinen paketti, joka vaan paisuu ja paisuu versionumeron suurentuessa.

Itse huomasin pienoista muutosta RGB -tasoissa silloin taannoin.
samfin
Senior Member

1 tuotearvio
_
5. huhtikuuta 2006 @ 18:40 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kertokaas voiko tota boxin kovalevyä eheyttää kuten koneessa olevia kovoja, kun boxi on kytkettynä koneeseen? Luulisi senkin pirstoutuvan kun sinne latailee ohjelmia ja poistelee...
Mainos
_
__
 
_
Maraboy
Suspended due to non-functional email address
_
6. huhtikuuta 2006 @ 12:50 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Maraboy

Onko vika RGB-signaalissa vai onko kuva vain yleisesti huono?

Hei!

Kuva on parempi kuin analogisessa tv:ssä, mutta hieman epätarkka verrattuna mainitsemaani HUMAXiin. Sehän sai loistavat arvostelut TM:ssä aikoinaan.
Ja MB-pistepuntarissa siis Medionin kuvanlaatu on 8 ja Topfieldin 10, kuten muutaman muunkin. Sen näköjään huomaa katselussa.

Maraboy
 
afterdawn.com > keskustelu > digitv > keskustelua kaapeliverkon digibokseista > medion mdc 4400 pvr - pc
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy