User Käyttäjä Salasana  
   
maanantai 30.9.2024 / 17:38
Hae keskustelualueilta:        In English   Suomeksi   På svenska
afterdawn.com > keskustelu > digitv > digitv - kaikki muut aiheet > miksi maksan tv-maksua? ota kantaa.
Näytä aiheet
 
Keskustelualueet
Keskustelualueet
Miksi maksan tv-maksua? Ota kantaa.
  Siirry:
 
Kirjoittaja Viesti
Sivu:<1234>
kumipuu
Suspended permanently
_
3. marraskuuta 2005 @ 07:47 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
kyllähän toi ylen tv-lupamaksu on kauniisti sanottuna muinaisjäänne. silloin kun maksua ruvettiin perimään 70 luvulla? niin joku piti saada maksajaksi. kanavia ei ollut ylenpalttisesti ja ylen piti jotenkin saada tuloja jotta saisi tv-toimintantansa kulut jostain perittyä. muinaisjäänne koska viimeistään kun siiryttään digiaikaan kuluttajalla pitäisi olla oikeus valita ne kanavat joita hän haluaa katsoa. myös mtv 3 kanavaa harkittiin aluksi maksulliseksi, mutta mtv 3 kanavalla on nuo mainostulot. ylehän elää pitkälti vain tv-lupamaksu rahoillaan ja katsoo että koska se on lakiin kirjoitettu, niin tv-maksujen maksaminen tulee jatkumaan. mutta ei tuo tv-lupamaksu koske vain suomea, varmasti asiasta valitetaan muissakin maissa, ja kun tuo ylen elokuvapuoli painottuu enemmänkin 40-50 luvun suomalaisiin elokuviin niin perusteita että tv-maksua korotetaan ei mielestäni ole. mutta kun talous on tappiollinen niin jostain se raha pitää hakea. mutta kummallista kyllä olihan ylellä varaa maksaa oliko se nyt teatteritalo vai vastaava? kymmeniä miljoonia ja sitten valitetaan että on talous rempallaan.
wipe2000
AfterDawn Addict

15 tuotearviota
_
3. marraskuuta 2005 @ 08:06 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
fevrier: On jäänyt tämän ketjun seuraaminen aika vähiin, mutta eipä kai asia mihinkään vanhene. En nyt vaan ihan ymmärtänyt, mitä halusit minun vielä kommentoivan.

Kanervaa en tunne, enkö ole kovinkaan tarkasti hänen tekemisiään seuraillut, vaikka kyseinen naama tuntuu aina paikalla pilkottavan, jos joku suurempi urheilusirkus saadaan jossain pystyyn.

Kilpaurheilu ei mielessäni ole kovin korkealla sijalla, jos valtion rahojenkäytöstä pitää päättää. Harrastuksena ja kuntoiluna urheilu on sen sijaan mitä suositeltavinta.

Yleisradion sivistävän roolin takia olisi ihan suositeltavaa näyttää silloin tällöin urheilukilpailuja, mahdollisimman laajalla lajivalikoimalla tietenkin, mutta yhden tietyn lajin (esim. jääkiekko) jonkun tietyn sarjan säännöllinen televisioiminen ja tukeminen ei mielestäni kuulu YLElle.
n_r
Senior Member
_
3. marraskuuta 2005 @ 09:27 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Quote:
kun tuo ylen elokuvapuoli painottuu enemmänkin 40-50 luvun suomalaisiin elokuviin niin perusteita että tv-maksua korotetaan ei mielestäni ole.
Niinno minkään elokuvan esittäminen TV:ssä ei mielestäni ole peruste nostaa maksua ;-) Elokuvathan katsotaan leffateatterissa tai DVD:ltä. Jotkuthan kuulemma warettaakin niitä :-P

Itse ainakin katson YLEn kanavailta enemmän dokumentteja ja joitain konserttitaltiointeja. Ja onpa tässä nyt digiaikana tullut huomattua, että enemmän YLEn kanavat (siis Teema mukaan lukien) on päällä kuin nuo mainoskanavat. Ja minulle sopisi kyllä oikein hyvin, että digiaikana ostettaisiin kortti johon sitten maksetaan kanavat joita haluaa katsella.

Ainiin Saksassa on käytössä vielä radiolupakin :-D että täällä sentään ollaan joissain asioissa edistyksellisiä.
NikoR
Suspended permanently
_
3. marraskuuta 2005 @ 09:55 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Onhan toi vähän liian korkea maksi siitä että muutaman kuukauden aikana kattoo välillä NHL tulokset ylen tekstit-telvisiosta.

Eli ei tulisi mieleenkään maksaa sitä....


Faeryan
Suspended due to non-functional email address
_
3. marraskuuta 2005 @ 10:24 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ei ole kyllä useaan vuoteen tullut katsottua Ylen kanavia kuin ihan joku elokuva silloin tällöin. Mikäli Ylen kanavat muuttuisivat PPV (Pay per view / maksa kun katsot) -tyyppisiksi niin jäisi maksamatta ja katsomatta. Se tuntuisi olevan parempi vaihtoehto nyt kun tämä Ylen suosio on mitä on.
Eikös tuosta ollut joskus puhetta että Yle karhuaa TV-maksua ihan senkin takia kun siinä on radionkuuntelumaksut samassa. Muistaakseni TV-maksutarkastaja sitä joskus selitti kun sanoin et en edes katso Yleä koskaan. Eli radiolla ei ole omaa lupamaksuaan, mut kun maksat TV-luvan niin saat hyvillä mielin sit radiotakin kuunnella.
Toisaalta taas muistan jonkun sanoneen että radio on vallan oma juttunsa eikä tuo päde siihen.
n_r
Senior Member
_
3. marraskuuta 2005 @ 12:59 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Juu-ei. Eli Radion kuuntelusta ei suomessa tarvitse maksaa vanhaa punaista puupenniäkään. Radiolupa, eli -maksu, eli mikävaan taisi poistua jo hippivuosina.

Jos TV-lupatarkastaja on sinulle tuolla perusteella maksun mätkäissyt niin voivoi.
fevrier
Junior Member

2 tuotearviota
_
8. marraskuuta 2005 @ 19:49 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Moi Lende. Heitit aiemmin seuraavanlaiset mielipiteet:

Mulla on itsellä canal digitalin lautanen & familypaketti. en aio ikinä maksaa tvlupaa, ihan periaatteesta. vaikka ylex on lempiradiokanava ja ykköseltä ja kakkoselta tulee ihan hyvää ohjelmaa. Seuraava saa maksaa.

Omat kommenttini: Kuinka hitossa joku kehtaa julkisesti laukoa tollaista peetä. Oothan sä toki niin fiksu, että löydät aina seuraavan kun maksaa, mutta pitääkö sun pellenä elvistellä sillä?
NO, sehän on sun asias, ei vaan mee jakeluun. Kerroit vielä noi katselemasi ja kuuntelemasi kanavat ja oikein olit ylpeä. JEE, kova jätkä. Kyllä mäkin tsiigaan YLE:n kanavia (erikoisen paljon vielä digikanavia ja jopa FST:tä), mutta ei oo tullut mieleenkään tommonen itku. Sul on ilmeisesti tietsikapuolella pelitysvehkeet ja muut, mut kitiset näköjään kai kaikesta (onks äiti jättänyt jo auttamatta?). Ei mee mun jakeluun. Pärjäile nyt kuitenkin, mutta en voi toivottaa kovinkaan syvää kunnioitusta, enemmänkin pelle mikä pelle.
tsegezu
Suspended permanently
_
9. marraskuuta 2005 @ 11:02 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tv-maksut pois käytöstä!!! Minkä takii me maksetaan niistä ohjelmista mistä me ei edes tykätä..?! Joka vitun vuosi tulee aina samoja leffoja mitä oon nähnyt jo ainaki sata kertaa ja aina uusintoja siitäkö me maksetaan 200euroa vuodessa?! Vittu tää suomen laki on perseestä!! Anteeksi jos kiroilen mutta ärsyttää tollanen.. Kaikki laittamaan palautetta Tv-maksuhallintoon.. -Pettynyt-
Televisiomaksuasiat:
PL 800
00181 HELSINKI Puh.(09) 613 161

12345

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 9. marraskuuta 2005 @ 11:06

PELIHIRMU
Suspended due to non-functional email address
_
9. marraskuuta 2005 @ 12:41 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
minä maksan tv-maksua sen takia että voin katsoa telkkaria....tai vaihdan aina päivämäärän vanhaan lupa lappuun..vitsi vitsi
Quote:
itselläni hajosi televisio, enkä ole välittänyt viedä sitä korjattavaksi. Mutta yllätys, yllätys. En ole kaivannut telkkua lainkaan. Kirjastosta haen kirjoja ja dvd-elokuvia, ja toisinaan videovuokraamoista.
vuokraat dvd-elokuvia ja telkkari on rikki? tuo on minusta vähän outoo!!!???




AMD ATHLON 64 3800+
CLUB3D 6800GT 256M
400MHZ DDR NON-ECC CL3 (3-3-3) DIMM 1024MT
MSI NFORCE3 250U, S939, SATARAID,7.1CH
SONY SMD-S93 19" LCD BLACK
SEAGATE BARRACUDA 7200RPM 250GB
Senior Member

4 tuotearviota
_
9. marraskuuta 2005 @ 14:13 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Quote:
vuokraat dvd-elokuvia ja telkkari on rikki? tuo on minusta vähän outoo!!!???
Kyseinen henkilö voi omistaa videotykin tai sitten hän katsoo leffoja tietokoneen ruudulta...
Kalle76
Member

1 tuotearvio
_
14. marraskuuta 2005 @ 07:23 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ilmoitin pari kuukautta sitten tv-luvan irti, tänään tuli ilmoitus postitse. "Huomasimme ilmoituksen television käytön lopettamisesta yms. yms.." lopussa luki "ilmoitus television käyttöönotosta on tehtävä aina riippumatta siitä mitä OHJELMIA! tai kanavia katsotte" HMMM.. mitä toi "ohjelmia" tarkoittaa kanavien katseluun verrattua? Voiko TV-lupatarkastaja vaatii tv-lupaa vaikka tv:stä on rf-liitin poistettu ja siitä on todistus huoltoliikkeltä. Tv:llä voi katsoa "ohjelmia" vaikka kanavia siitä ei näy: DVD, videokamera, digikamera.. (huom. ei ole videoita)...
M00ses
Member
_
14. marraskuuta 2005 @ 08:36 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tv:stä pitää poistaa viritin jotta sillä saa katsella dvd:tä ym. Tiedän yhden terveyskeskuksen missä on poistettu kaikista tv:stä ja videoista virittimet, ettei tarvitse maksaa tv lupaa! Mikä on aika omituista kun kuitenkin kyseessä on valtion laitos ja luulisi olevan vapautus tuommoisesta.

En tiedä sitten saako sen virittimen itse purkaa vai pitääkö se teetättää liikkeessä.
Alukard
Member
_
14. marraskuuta 2005 @ 10:04 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
ei tv:tä katota (elikkä lupaakaan ei makseta...) pitää istua koneella melkee 24/7 :P
.. no tulee sitä katottua ehkä 1 tunti viikos... xD


AMD Athlon 64 3000+ (1800mhz)
Asus A8V-Deluxe
GeForce 6800 (16/6)
160gb+200gb= 360gb
2x512mb M-tec (2,5 3 3 7)
|3DMark03 11 620|

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 14. marraskuuta 2005 @ 10:04

n_r
Senior Member
_
14. marraskuuta 2005 @ 10:54 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Quote:
En tiedä sitten saako sen virittimen itse purkaa vai pitääkö se teetättää liikkeessä.
Muistaakseni TV-lupahallinto on tiedottanut, että virittimen poisto tulee suorittaa valtuutetussa tv-huoltoliikkeessä jonka on kirjoitettava todistus jonka sitten voi esittää lupatarkastajalle tarvittaessa. Asian voi varmasti tarkistaa ko puljulta tai miltä tahansa TV-huollolta.
Senior Member
_
14. marraskuuta 2005 @ 11:35 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tarvitaako tuota todistusta sitten vuoden 2007 jälkeen, kun analogiset lähetykset ovat päättyneet ja olohuoneessa seisoo vanha TV/video analogisella virittimellä ja digiboxia ei ole? Tallentavissa DVD-laitteissakin löytyy analoginen, mutta mistä tarkastaja kykenee heti alkuun erottelemaan digilaitteet muusta kuin laitteiden iästä.

Yellow Dog Linux v5.0
Tahoe114
Account closed as per user's own request
_
14. marraskuuta 2005 @ 13:58 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
TV-maksuhan menee YLElle, eikä MTV3lle, Neloselle, SubTVlle, Urheilukanavalle tms. YLE on valtion yritys, joka pyörittää toimintaansa pitkälti TV-lupamaksuistakin kerättyjen rahojen perusteella. YLE tuottaa valtiolle tappiota vuosittain, joten TV-lupamaksujen tarpeellisuuden sijaan voisi käydä keskustelua YLEn tarpeellisuudesta. MTV3 ja Nelonen saavat tuottonsa mainonnasta, joten niiden ohjelmatarjonta ei siitä miksikään muutu, maksetaan lupamaksu tai ei. Ainoa, joka kärsii on YLE ja sen ohjelmisto ja henkilökunta. Idea, jossa jokainen katsoja maksaa sen minkä katsoo, on hyvä. Ilmaisenkin television on saatava tuloja jostakin. Mielestäni Suomen systeemi on huomattavasti järkevämpi, kuin esimerkiksi USAn vastaava, jossa ilman kaapelimaksua näkyviin ei saa senkään vertaa laatutelevisiota kuin täällä. Amerikassa ainoa yleisradioyhtiö on täysin tyhjänpäiväinen PBS.

Näen selkeät ja perustellut syyt TV-lupamaksulle.

- Live your life at the point of impact. -
M00ses
Member
_
14. marraskuuta 2005 @ 17:10 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Quote:
Tarvitaako tuota todistusta sitten vuoden 2007 jälkeen, kun analogiset lähetykset ovat päättyneet ja olohuoneessa seisoo vanha TV/video analogisella virittimellä ja digiboxia ei ole?
Jos asut lähellä ruotsin/norjan/venäjän/eestin rajaa niin joudut sen maksamaan, sillä sinulla on mahdollisuus katsoa noitten maitten lähetyksiä!?

Onko niillä joku kilometrimäärä rajasta vai mitenkähän ne sen mittaa sitä en tiedä.
n_r
Senior Member
_
14. marraskuuta 2005 @ 18:20 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Quote:
Jos asut lähellä ruotsin/norjan/venäjän/eestin rajaa niin joudut sen maksamaan, sillä sinulla on mahdollisuus katsoa noitten maitten lähetyksiä!?
Jep, Tv-maksu.fi sivun FAQista lainattu:
Quote:
1.3. Q: Tarvitseeko suorittaa televisiomaksua syyskuun 2007 jälkeen, mikäli ei hanki digisovitinta mutta haluaa pitää television nauhoitettujen elokuvien katselua varten?
A: Kaikki televisiolähetykset muuttuvat Suomessa digitaalisiksi 1.9.2007 alkaen. Mikäli käytössä ei ole digisovitinta tai digitelevisiota, ei tämän jälkeen voi enää katsoa suomalaisia televisiolähetyksiä, eikä myöskään televisiomaksua tarvitse maksaa.
Televisiomaksu on kuitenkin maksettava, jos pystyy katsomaan muiden maiden analogisia televisiolähetyksiä (esim. Ruotsi siirtyy digiaikaan vasta marraskuussa 2007). Televisiomaksu on maksettava myös silloin, jos käytössä on satelliittiantenni, jonka avulla voi vastaanottaa ulkomaisia televisio-ohjelmia.

Kansainvälinen käytäntö on se, että televisiomaksu maksetaan omaan maahan riippumatta siitä, minkä maan televisiolähetyksiä seurataan.

Eli ei näitäkään tarvitse arvata. Jos FAQ ei kerro niin soitto tai maili ko puljulle kyllä auttaa.
fevrier
Junior Member

2 tuotearviota
_
14. marraskuuta 2005 @ 18:25 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Mielenkiintoista kekustelua. Minun käsittääkseni YLE kuuluu kuitenkin ns. "yleissivistäviin kanaviin" (tästä kommentista tulee kyllä haukut). Jokatapauksessa YLE on tietääkseni Euroopan Yleisradioliiton jäsen ja täten velvollinen noudattamaan tiettyjä sääntöjä. Omalta kohdaltani voisin sanoa, että jollei YLE:n 2 + kaksi (digikanavaa) tarjoa katseltavaa, niin ihmettelen. Ymmärrän toki ihmisiä, jotka haluavat katsoa vanhoja sarjoja uusintoina, esim. MTV3 ja varsinkin sen omistuksessa oleva Subbari. Kertokaa kuitenkin minulle, onko TV-lupamaksu liian kallis. Sitä ainakin kaikki valittavat tai sitten ettei sieltä tule mitään katsottavaa. Kysymyshän maku- ja mielipideasioista, mutta menkäähän nyt joskus itseenne ja miettikää, mikä olisi todellinen TV-tarjonta ilman YLE:ä?
hosseli
Member
_
14. marraskuuta 2005 @ 18:59 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Itsekään ei katso koskaan yle kanavia ja toivon todella että joskus VIIMEISTÄÄN 2007 se muuttuu maksulliseksi ja tv-lupa maksu häviää. Se kuka haluu katsoa se maksakoot. Ostaa liikkeestä digikortin ja siitä vaan. On kyl turhaa maksaa tv-lupa maksua, kun katsoo kolmosta, nelosta ja siitä ylöspäin, kun kerran noi kanavat ei sitä kumminkaan saa. Onko siinä asias mitään järkee? Aivan turhaan heitän rahaa menee.

Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 14. marraskuuta 2005 @ 19:00

Member

5 tuotearviota
_
14. marraskuuta 2005 @ 20:31 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Tv-lupaa emme maksa periatteesta(koska yleltä ei tule mitään muuta ku lätkän mm-kisat jotka katsotaan)
Lautanen on takapihalla ja meillä on tv ainakin olohuoneessa auki n.07.00 - 02.00.
Tyttären huoneesta näkee etuovelle, ja tyttären huoneen ikkunassa on ulko-ovea kuvaamassa webbikamera (kätevää, ei tarvitse koneelta lähteä ovelle turhaan katsomaan että eipä kannatakkaan avata ovea) =D

Ja jos tv-lupa tarkastaja ovea hakattua ja sisälle pääsemättömänä tulee ikkunoista kurkkimaan että onko ketään sisällä niin otan kameralla kuvan ja teen samantien rikosilmoituksen tirkistelystä =D Ja sit se mulkku maksaa minulle.. Et näin meillä !



Pöytäkone (HP Pavilion t.860.fi):
(LG 19" TFT) - (P4 3.4GHz) - (MSI 7600GT) - (4 x 1024 Mb DDR 400) - (500Gb + 250Gb + 250Gb) - (LightScribe DL DVD Writer) - (Windows XP Home Edition,Fin + Windows Vista Ultimate, Fin)

Läppäri (Acer Aspire 9301 WSMi):
(17"Laajakuva) - (2.00GHz) - (1024Mb DDR2) - (120Gb) - (1.3MP integroitu webkamera) - (Windows XP Media Center,Fin)

8/1 Mbit
fevrier
Junior Member

2 tuotearviota
_
14. marraskuuta 2005 @ 21:22 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kyl maar Iisalamessa menee hyvin (vai miten se nyt taivutettiinkaan).
Ette muuten taida tajuta koko homman ydintä. Nyt tulevana digiaikana ne maksupuolet tulee toki toivottavasti helpommiksi, mutta mitä päivää te elätte nyt. Oikeesti joskus säälittää teidän poikapoloisten ruikutukset ja ns. keskustelut, kun kuulostaa siltä, että kukaan ei tiedä mistään mitään. Pääasia teille on, ettei tarvi maksaa. Johan se tossa luettiin, että seuraava maksaa. Hankkikaa vaan kunnon tietsikoita, niin pystytte tekemään paljon parempia piraatteja yms. Tulee muuten mieleen, että onko myymälävarkaus yhtä suosittua (tai mummojen käsilaukkujen vieminen parin fudun jälkeen)? Sen mä hiffaan, että moraali on teille vieras käsite, mutta että tämä jatkuva lannan levittäminen? Huh huh? Ite haluaisin edes hivenen perätä tän palstan moraalia. Täällä keskustellaan kaikesta, mikä vain on laitonta ja opetetaan vielä kohta kohdalta kuinka ne toteutetaan. Pitänee kai lopettaa tän palstan lukeminen (ja tietenkin siihen kirjoittaminen), kun ei hermo kestä palstaa, joka on tarkoitettu vain ja ainoastaan väärinkäytösten opettamiseen.

Mitä mieltä ovat palstan valvojat? Mä olen valmis ottamaan loppuiäkseni kirjoituskiellon tälle palstalle, mutta missä menee se "neuvomisen" raja?
Moderator

1 tuotearvio
_
15. marraskuuta 2005 @ 00:31 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Kappas, Xanadu sai aateveljen. On ylessä paljon hyvääkin, mainoksettomuus piristää aina. Käsittääkseni yle tekee tappiota nyt lähinnä koska analogisia lähetyksiä ei saatu loppumaan suunnitellussa ajassa ja se maksaa. Joku markkinaihminen voisi laskea että paljon yle saa tv-maksuista rahaa nyt ja paljon se saisi jos vaikka jokainen neljän hengen perhe maksaisi sitä vuosittain jotain. Ei varmasti olisi tarvetta 200e:n siivuun.
n_r
Senior Member
_
15. marraskuuta 2005 @ 02:34 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Quote:
Tv-lupaa emme maksa periatteesta(koska yleltä ei tule mitään muuta ku lätkän mm-kisat jotka katsotaan)
Lautanen on takapihalla ja meillä on tv ainakin olohuoneessa auki n.07.00 - 02.00.
Voi Iisalmi, et sitten ole lukenut sitä tv-maksu.fi FAQia,et edes sitä kohtaa jonka olen ystävällisesti quotannut tuossa ylempänä. Eihän sillä ole mitään tekemistä mitä kanavia katsot. Jos katsot lautasellasi vaikka saksalaisia kanavia (analogisia) niin olet velvollinen maksamaan tv-maksun. Tuo maksuhan on vain maksu siitä, että sinulla on laite jolla voit seurata tv-lähetyksiä, eli siinä on viritin.
Mainos
_
__
 
_
Senior Member

4 tuotearviota
_
15. marraskuuta 2005 @ 03:06 _ Linkki tähän viestiin    Lähetä käyttäjälle yksityisviesti   
Ohan se mukava maksaa uusinnoista, kännykkäpeleistä, tv-shopista, chatista yms. "skeidasta"

Sama leffa voi tulla 2 vuoden aikana 3-4 kertaa telkkarista, tosin ehkä eri kanavalta, mutta kumminkin.

Ja sit näytetään näitä paskoja rahastussarjoja kuten big brother..


Itse en ainakaan tv-lupaa maksa, no eipä oo näkyny tarkastajaa, eikä lappuja postiluukussa, vaikka oon asunu kämpäs jo 5 kuukautta.

Acer Aspire 3022WLMi.
Epox 8K3A+ / AMD Athlon 2000+ / 768 MB DDR.
 
Sivu:<1234>
afterdawn.com > keskustelu > digitv > digitv - kaikki muut aiheet > miksi maksan tv-maksua? ota kantaa.
 

Apua ongelmiin: AfterDawnin keskustelualueet | AfterDawnin Vastaukset
Uutiset: IT-alan uutiset | Uutisia puhelimista
Musiikkia: MP3Lizard.com
Tuotearviot: Laitevertailu | Vertaa puhelimia | Vertaa kännykkäliittymiä
Pelit: Pelitiedostot, pelidemot ja trailerit
Ohjelmat: download.fi | AfterDawnin ohjelma-alueet
International: AfterDawn in English | Software downloads | Free, legal MP3s | AfterDawn på svenska
RSS -syötteet: AfterDawnin uutiset | Uusimmat ohjelmapäivitykset | Keskustelualueiden viestit
Tietoja: Tietoa AfterDawn Oy:stä | Mainosta sivuillamme | Sivuston käyttöehdot ja tietoja yksityisyydensuojasta
Ota yhteyttä: Lähetä palautetta | Ota yhteyttä mainosmyyntiimme
 
  © 1999-2024 AfterDawn Oy